Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω επικοινωνήσει με διάφορες εταιρείες courier (ΕΛΤΑ, ACS, FedEx κ.λπ.) για να δω τι παίζει από τιμές στις αποστολές. Δεν μου άρεσαν και πολύ αυτά που διάβασα και άκουσα. :P

Προσπαθώ να καταλάβω πώς γίνεται και πουλάνε διάφοροι από Ελλάδα τα προϊόντα τους στο eBay με δωρεάν μεταφορικά προς διεθνείς προορισμούς.

Για παράδειγμα, εάν κάνετε μια αναζήτηση στο eBay για soaps θα εμφανιστούν αρκετά προϊόντα από Ελλάδα ("From Greece") με κόστος κάτω από 10 ευρώ και τα οποία έχουν δωρεάν μεταφορικά είτε αγοράζεις από Αμερική είτε από Αυστραλία!

Π.χ. εμένα μου εμφάνισε στα πρώτα αποτελέσματα ένα σαπούνι "Greek Pure Handmade Olive Oil [...]" των 3.93 ευρώ:

Item location: Peloponnese, Greece
Ships to: Worldwide
Shipping: FREE Standard Int'l Postage

Προφανώς και τα μεταφορικά είναι μέσα στην τιμή... οπότε... το ερώτημα είναι... πώς γίνεται να είναι τα μεταφορικά <4 ευρώ;;;

Δημοσ.

πιθανο στην τιμη να εχει συμπεριλαβει τα μεταφορικα αν και το πιθανοτερο ειναι η αποστολη να γινεται με απλο ταχυδρομειο

Δημοσ.

παλιά που έστελνα συχνά χρησιμοποιούσα ems, δηλαδή elta courier.

για μικρά πράγματα στέλνεις με ελτα συστημένο γύρο στα 10 ευρώ από ότι θυμάμαι.

προφανώς οι επαγγελματίες θα έχουν ειδικές συμβάσεις με ελτα ή οτιδήποτε.

Δημοσ.

Item location: Peloponnese, Greece
Ships to: Worldwide
Shipping: FREE Standard Int'l Postage

Προφανώς και τα μεταφορικά είναι μέσα στην τιμή... οπότε... το ερώτημα είναι... πώς γίνεται να είναι τα μεταφορικά <4 ευρώ;;;

τωρα που το προσεξα ειναι σιγουρα ΑΠΛΟ ταχυδρομειο το συγκεκριμενο αφου αναφερει "Standard" αποστολη απο Ελλαδα.

Αυτοι που εχουν eshops sto ebay (επαγγελματιες κλπ) λογικα θα εχουν κ καλυτερες τιμες στα μεταφορικα μιας και αυτα παιζουν σημαντικο ρολο στο ebay απο τους περισσοτερους αγοραστες αφου 1 προιον το εχουν πολλοι πωλητες αλλα με διαφορετικα μεταφορικα κοστη οπου εκει επιλεγει κανεις αυτο με τα φθηνοτερα μεταφορικα συνηθως......

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...