Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το καταθετει στο ταμειο παρακαταθηκων και δανειων τι γινεται?

Μπορεί μετά να το εισπράξει από εκεί ο επικαρπωτής.

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπορεί μετά να το εισπράξει από εκεί ο επικαρπωτής.

Αφού του κοινοποιεί τα γραμμάτια παρακαταθήκης με Δικαστικό Επιμελητή - ή έστω τον ενημερώσει με κάποιο τρόπο οτι τα έχει καταθέσει εκεί...;)

• Like 1
Δημοσ.

Μίλαγα μέχρι πριν από λίγο με τη λογίστρια (με την οποία είμαστε φίλες εδώ και χρόνια), και αύριο θα δώσω και το ενοίκιο Φεβρουαρίου, έστω και με απόδειξη στο όνομα του γιου, για να έχω ένα χαρτί ότι πλήρωσα, κι ας μην καταχωρείται. Όμως, θα ξεκαθαρίσω ότι δεν δέχομαι την αλλαγή ονόματος γιατί αυτό δεν θα έπρεπε να επηρεάζει εμένα, και θα δω πώς θα εξελιχθεί το θέμα. Αν δεν βγάλω άκρη, θα κοιτάξω να φύγω, καθώς προβλέπω ότι θα γίνει καβγάς, και ειλικρινά αυτή την περίοδο δεν είμαι σε φάση για κάτι τέτοιο, λόγω πολλών θεμάτων, και έλλειψης χρημάτων. Αν είναι να δανειστώ/χρεωθώ, προτιμώ να τα δώσω για να πάω κάπου αλλού, και να μπορώ να δουλέψω με την ησυχία μου. Δυστυχώς με τους πολύ πλούσιους, ακόμα και σήμερα δεν μπορείς να τα βάλεις, αν δεν έχεις κι εσύ κάποια χρήματα να σου περισσεύουν. Όταν έχεις μπροστά σου ένα τύπο που βγάζει από ενοίκια τουλάχιστον 15000 το μήνα, εσύ μπροστά του προφανώς θεωρείσαι υπόθετο. Κάπως έτσι είναι η φάση με εμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Τυπισσα πολλα λεφτά ... πολλες βρωμιες χωρις να ειναι απολυτο βεβαια. Αυτοι φοβουνται περισσοτερο γιατι έχουν να χάσουν περισσοτερα. Αμα ο τύπος έχει κανει παρανομιες και τον απειλησεις ξεκάθαρα θα χεστει πάνω του αλλα εσυ τον πάς με το σις και με το σάς.

Πιστευω θα ειχες αρκετους τροπους να τον κτυπησεις αμα ηθελες αλλα αυτα ειναι για άτομα που τολμανε μονο αυτο που σου ειπε ο Joshua με τον paredwse θα ηταν μια αρχη. Δεν γινεται να έχεις επιχειρησεις και να ζεις εκτος σπιτιου και οχι μεσα στη γυαλα και να μην έχεις εχθρους. Αν ηταν καθε φορα που βλεπαμε εχθρους μπροστα μας να το βαζουμε στα ποδια ποτε δεν θα καναμε τιποτα στη ζωη μας.

Αυτος σε βριζει και σε υποτιμάει και εσυ του κανεις τα κέφια .... πως περιμενεις να εξελιχθει? απο τη στιγμη που η συμπεριφορα του ειναι απαισια οι εξυπηρετησεις τελειώνουν. Οχι κυριε δεν θα το δωσω σε εσάς το ενοικιο θα το πάρει ο γιος σας επειδη αυτος μου εκδιδει αποδειξη. Αυτος μετα μπορει να δωσει τα χρηματα οπου επιθυμει. Και για να πάρει τα λεφτά ο γιος σας θα μου δειξει τα χαρτιά που πρεπει δυστυχως έγινε ενα μπερδεμα το οποιο δεν μου ειχατε πει εξαρχης και το οποιο θα το λυσω εγω ελπιζω με οχι δυσάρεστες συνέπειες για εσάς μου ειπατε και ψέμματα βεβαια και αυτο ειναι βαρύ. Να τον κάνεις να χάσει τον ύπνο του.

Τεσπα τι τα συζητάμε .... πηγαινε δωστου το ενοικιο μη τυχον και σε δυσφημησει και χάσεις πελάτες λες και οι πελάτες απο αυτον περιμενουν , την δικη σου δουλεια αξιολογουν αν ειναι ευχαριστημενοι απο σενα θα ξαναρθουν τοσο απλο. 

• Like 1
Δημοσ.

Διαβαζοντας το θεμα σου μια φραση μου καρφωθηκε στο μυαλο... "Ρε τον μπουστη......"

Nαι ολο like κανει ομως και απο ενεργειες τιποτα. Θα πάει να δωσει το ενοικιο αυριο στον μπουχέσα.

• Like 1
Δημοσ.

Nαι ολο like κανει ομως και απο ενεργειες τιποτα. Θα πάει να δωσει το ενοικιο αυριο στον μπουχέσα.

Ειναι μονη της με ενα παιδι και με μια δουλεια σε τετοια κριση με ενα αρχιδι να παιζει με την επαγγελματικη της ζωη..μην τα βλεπεις ολα τραλαλα τραλαλο.

• Like 2
Δημοσ.

Αφού του κοινοποιεί τα γραμμάτια παρακαταθήκης με Δικαστικό Επιμελητή - ή έστω τον ενημερώσει με κάποιο τρόπο οτι τα έχει καταθέσει εκεί... ;)

Δεν το ήξερα αυτό, δεν μου έχει τύχει, όσες φορές "απείλησα" να βάλω λεφτά στο ΤΠΔ ποτέ δεν χρειάστηκε να το κάνω.

Αλήθεια, αυτοί που πλήρωσαν 1€ στο ΤΠΔ για τέλη κυκλοφορίας, έκαναν(ή τουλάχιστον θα έπρεπε να κάνουν) αυτό που περιγράφεις? :)

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι μονη της με ενα παιδι και με μια δουλεια σε τετοια κριση με ενα αρχιδι να παιζει με την επαγγελματικη της ζωη..μην τα βλεπεις ολα τραλαλα τραλαλο.

Σοκαριστηκες ε? νομιζες δεν θα υπάρχουν τέτοιοι τύποι εκει έξω.

Δημοσ.

Ξερω πολυ καλα τι υπαρχει εκει εξω... Τσαντιλα μου προκαλεσε το θρεντ.

Δημοσ.

Βρε Ddevil ντάξει είσαι πολυ σκληρός, το εμπεδώσαμε. Μην το δείχνεις σε κάθε thread. Εσύ μπορεί να κάνεις παρεεά με κομάντα και πυγμάχους και να μην μασάς λάχανο. Κάτι απλό σου λέει είναι δύσκολο για μια γυναίκα - που είναι και μάνα- που είναι και μόνη - που μπήκε και στο επιχειρήν -να βρίσκετε στην ανάγκη του ΜΑΚΑΚΑ.

Δημοσ.

Βρε Ddevil ντάξει είσαι πολυ σκληρός, το εμπεδώσαμε. Μην το δείχνεις σε κάθε thread. Εσύ μπορεί να κάνεις παρεεά με κομάντα και πυγμάχους και να μην μασάς λάχανο. Κάτι απλό σου λέει είναι δύσκολο για μια γυναίκα - που είναι και μάνα- που είναι και μόνη - που μπήκε και στο επιχειρήν -να βρίσκετε στην ανάγκη του ΜΑΚΑΚΑ.

Και τι θελετε τωρα?να κανουμε ενα κυκλο και να κλάψουμε την μοιρα της ολοι μαζι? ή μηπως νομιζεις οτι αμα του κάνει τα κέφια θα βελτιώσει την κατάσταση?

Ειναι μάνα και μονη εγω μπορει να ειμαι μονος τελειως ο άλλος μπορει να πασχιζει να θρέψει την αρρωστη μητέρα του δεν καταλαβα δηλαδη μονο οι μονες με παιδια έχουν προβληματα? οι υπολοιποι δεν έχουν? αρχισαμε τους κοινωνικους ρατσισμους τωρα.

Εγω βλεπω ένα ατομο που έχει να αντιμετωπισει εναν δυσκολο εχθρο και δεν ξεβολεύεται να δει τι εναλλακτικές έχει. Αυτο βλέπω εγω. Φανταζομαι μου επιτρέπεις να εκφράσω την γνωμη μου σε ενα δημοσιο φορουμ ετσι?!

Δημοσ.

Και τι θελετε τωρα?να κανουμε ενα κυκλο και να κλάψουμε την μοιρα της ολοι μαζι? ή μηπως νομιζεις οτι αμα του κάνει τα κέφια θα βελτιώσει την κατάσταση?

Ειναι μάνα και μονη εγω μπορει να ειμαι μονος τελειως ο άλλος μπορει να πασχιζει να θρέψει την αρρωστη μητέρα του δεν καταλαβα δηλαδη μονο οι μονες με παιδια έχουν προβληματα?

εγω βλεπω ένα ατομο που έχει να αντιμετωπισει εναν δυσκολο εχθρο και δεν ξεβολεύεται να δει τι εναλλακτικές έχει. Αυτο βλέπω εγω. Φανταζομαι μου επιτρέπεις να εκφράσω την γνωμη μου σε ενα δημοσιο φορουμ?!

Ασφαλώς. όλοι έχουμε προβλήματα- αλλοι μεγαλύτερα , άλλοι μικρότερα, όμως το κόστος των ενεργειών δυστυχώς σε τουτο το ντουνιά δεν μοιράζετε ισόποσα. Αν και το φόρουμ ανήκει νομίζω σε ομάδα- εννοείς να εκφραζεις την γνώμη σου δημόσια μάλλον και δεν μπορώ- ούτε θέλω να στο στερήσω.

Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσω λίγο τη θέση μου, γιατί διαπιστώνω ότι σε πολλούς δίνω την εντύπωση της γυναίκας που δειλιάζει ή δεν διεκδικεί τα δικαιώματά της. Δεν ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, αλλά θα σας πω ένα μέρος της ιστορίας μου, για να καταλάβετε τη φάση στην οποία βρίσκομαι. Άλλωστε δεν γνωριζόμαστε, και είναι σχετικά πιο εύκολο να πω κάποια πράματα παραπάνω. Πρώτα απ' όλα να πω ότι κατάγομαι από την Κύπρο και βρέθηκα στην Ελλάδα παντρεμένη πριν από μερικά χρόνια, αν και ο πρώην σύζυγός μου διαπίστωσε ότι δεν ήθελε να είναι πια παντρεμένος.

Είμαι καθηγήτρια αγγλικών και με τον πρώην σύζυγό μου ανοίξαμε δύο φροντιστήρια, τα οποία μετά το διαζύγιο έμειναν σ' εκείνον κι εγώ πήγα σε μια άλλη περιοχή όπου υπήρχε ένα σπίτι που κράτησα, για να κάνω μια νέα αρχή με το παιδί μου, λόγω του ότι για το αντικείμενό μου οι προοπτικές στην περιοχή είναι κάτι παραπάνω από καλές. Έκανα λοιπόν, ένα δικό μου μικρό φροντιστήριο, το οποίο παλεύω να στήσω, με ελάχιστα πραγματικά χρήματα και χωρίς καμία βοήθεια ή ουσιαστική διατροφή. Μέχρι στιγμής, εκτός από τις αμέτρητες αναποδιές, ελέγχους και δυσκολίες, τα καταφέρνω αρκετά καλά -με την έννοια ότι βγάζω τα έξοδά μου και μου μένει και κάτι για να ζήσουμε- και προσπαθώ να βάλω τη ζωή μας σε μια ικανοποιητική τάξη. Έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια από τότε που έκανα το βήμα με το φροντιστήριο και τώρα που συμβαίνει αυτό με τον ιδιοκτήτη, εγώ έχω κάτι λιγότερο από 600 ευρώ στην τράπεζα και ακόμα εξοφλώ οφειλές, χωρίς να έχω χάσει τον έλεγχο. Όπως καταλαβαίνετε, με 600 ευρώ απόθεμα δεν μπορεί κανείς να κάνει μαγκιές, ακόμα και σε ένα "μάγκα" ιδιοκτήτη και κοιτά να λύνει τα προβλήματα με καλό τρόπο. Ποτέ δεν θέλησα να κάνω "μαύρα" μαθήματα και θεώρησα μη βιώσιμο να δουλεύω σε κάποιο φροντιστήριο με 5 ευρώ την ώρα. Πρώτον δεν θα είχα να αφήσω πουθενά το παιδί μου, και δεύτερον τα χρήματα δεν θα έφταναν για να τραφούμε. Αυτή τη στιγμή έχω αρκετούς μαθητές, και αγαπώ πολύ αυτό που κάνω γιατί με γεμίζει.

Αυτή είναι με λίγα λόγια η ζωή μου, και εξαιτίας του "μουδιάσματος" που μου προκαλεί αυτό που έχει συμβεί, ρωτάω εδώ για να ακούσω απόψεις. Πάρτε το σαν συντροφιά, και σας παρακαλώ έστω και απρόσωπα να μην με κρίνετε.

Σας ευχαριστώ.

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...