banned_acc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Έχω τα Sante confort & Sante Primaire προγράμματα της εν λόγω ασφαλιστικής. Μόλις χθες χρειάστηκε μετά από ένα χρόνο που διατηρώ τα παραπάνω προγράμματα, έπειτα από παρότρυνση φίλων και γνωστών να πάρω την γνώμη ενός ρευματολόγου, καθώς είχα μικρή κόπωση τις τελευταίες εβδομάδες. Ο γιατρός με παρέπεμψε για εξετάσεις και βάση του συμβολαιου μου (Sante Primaire) θα μπορούσα υποτίθεται να κάνω τόσο αυτές όσο και κάθε διαγνωστική εξέταση μέχρι του ποσού των 1500 ευρω ΔΩΡΕΑΝ σε κάποιο από τα κέντρα της Βιοιατρικής. Σκέφτηκα, ότι ήταν ευκαιρία να μην αγνοήσω τις υποδείξεις του γιατρού μιας και η διαφύλαξη της υγείας μου ήταν ο λόγος που έκανα ένα τέτοιο πακέτο σε ιδιωτική εταιρεία. Και εδώ αρχίζουν όλα... Η Groupama απέρριψε τις εξετάσεις με το πρόσχημα ότι αυτές παραπέμπουν, όπως ισχυρίζονται, σε προϋπάρχων νόσημα το οποιο δεν έχω και είχα ποτέ, επειδή οι εξετάσεις προφανώς ήταν ακριβές! Επειδή τέτοιες μονομερείς ενέργειες από πλευράς της εν λόγω ασφαλιστικής εταιρίας θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο την υγεία μας, που την εμπιστευόμαστε πολλές φορές σε ανθρώπους που, εκ των υστέρων, αποδεικνύονται ανεπαρκείς και επικίνδυνοι ας προσέχουμε όλοι σε ποιους την εμπιστευόμαστε!!!Εννοείται το θέμα τις επόμενες ημερες θα πάρει το δρόμο των δικαστηρίων από την πλευρά μου τουλάχιστον... 1
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλή τύχη...να μη μπλέξεις είναι και να μην τους χρειαστείς και τις ασφαλιστικές και πολλούς ακόμα!
saxos55 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Έχω τα Sante confort & Sante Primaire προγράμματα της εν λόγω ασφαλιστικής. Μόλις χθες χρειάστηκε μετά από ένα χρόνο που διατηρώ τα παραπάνω προγράμματα, έπειτα από παρότρυνση φίλων και γνωστών να πάρω την γνώμη ενός ρευματολόγου, καθώς είχα μικρή κόπωση τις τελευταίες εβδομάδες. Ο γιατρός με παρέπεμψε για εξετάσεις και βάση του συμβολαιου μου (Sante Primaire) θα μπορούσα υποτίθεται να κάνω τόσο αυτές όσο και κάθε διαγνωστική εξέταση μέχρι του ποσού των 1500 ευρω ΔΩΡΕΑΝ σε κάποιο από τα κέντρα της Βιοιατρικής. Σκέφτηκα, ότι ήταν ευκαιρία να μην αγνοήσω τις υποδείξεις του γιατρού μιας και η διαφύλαξη της υγείας μου ήταν ο λόγος που έκανα ένα τέτοιο πακέτο σε ιδιωτική εταιρεία. Και εδώ αρχίζουν όλα... Η Groupama απέρριψε τις εξετάσεις με το πρόσχημα ότι αυτές παραπέμπουν, όπως ισχυρίζονται, σε προϋπάρχων νόσημα το οποιο δεν έχω και είχα ποτέ, επειδή οι εξετάσεις προφανώς ήταν ακριβές! Επειδή τέτοιες μονομερείς ενέργειες από πλευράς της εν λόγω ασφαλιστικής εταιρίας θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο την υγεία μας, που την εμπιστευόμαστε πολλές φορές σε ανθρώπους που, εκ των υστέρων, αποδεικνύονται ανεπαρκείς και επικίνδυνοι ας προσέχουμε όλοι σε ποιους την εμπιστευόμαστε!!! Εννοείται το θέμα τις επόμενες ημερες θα πάρει το δρόμο των δικαστηρίων από την πλευρά μου τουλάχιστον... Ή δε μας τα έχεις περιγράψει καλά, ή έχει δίκιο η εταιρεία σου: Είχες μια μικρή κόπωση για μερικές βδομάδες και η πρώτη σου σκέψη ήταν να πας σε ρευματολόγο; Μιλάμε ότι 8 στους 10 αγνοούν την ειδικότητα, και από τους άλλους 2 ο ένας δεν ξέρει τι ακριβώς κάνει ένας ρευματολόγος. Πως και δε σκέφτηκες απλό παθολόγο; Εκτός αν έχεις ιστορικό, οπότε έχει δίκιο η εταιρεία! Όπως και να'χει καλή τύχη με το θέμα σου. 2
banned_acc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Όχι φιλε μου δεν έχω κανένα ιστορικό, άλλωστε το συμβόλαιο δεν είναι καινούργιο, επιπλέον τη σύσταση για ρευματολόγο μου την έκανε φίλος ιατρός, γενικής ιατρικής.
splashboogie Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Όχι φιλε μου δεν έχω κανένα ιστορικό, άλλωστε το συμβόλαιο δεν είναι καινούργιο, επιπλέον τη σύσταση για ρευματολόγο μου την έκανε φίλος ιατρός, γενικής ιατρικής. Ναι βρε καλέ μου άνθρωπε αλλά θα ρωτήσω κάτι και εγώ : με τι κριτήριο ρευματολόγο σε εστηλε ο γενικός γιατρός?? Η κόπωση είναι μια έννοια σχετική. Γιατί όχι ενδοκρυνοκρινολό πχ να δεις το θυροειδη?? Καλοπροαιρετα ρωτάω.
bill999r Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ωραια και αν υπήρχε προυπαρχον νόσημα το εγινε; Εσυ που φταις; Ωραια κολπα... Αμερικανικά....
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ωραια και αν υπήρχε προυπαρχον νόσημα το εγινε; Εσυ που φταις; Ωραια κολπα... Αμερικανικά.... Νομίζω ότι θεωρείται πως το απέκρυψες για να τους εξαπατήσεις, κάπως έτσι.
bill999r Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Κι αν ο άνθρωπος δεν το γνώριζε ουτε ο ίδιος; Τέλος πάντων, η εμπειρία έχει δείξει ότι οι ασφαλιστικές θα κάνουν τα παντα για να μην πληρώσουν. Νταβατζήδες και απατεωνες. Τίποτα αλλο 2
DrLo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ναι βρε καλέ μου άνθρωπε αλλά θα ρωτήσω κάτι και εγώ : με τι κριτήριο ρευματολόγο σε εστηλε ο γενικός γιατρός?? Με το κριτήριο ότι είναι γενικός γιατρός και ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ είναι η δουλειά του να μπορεί να στέλνει τους ασθενείς στους κατάλληλους ιατρούς.
redhotstef Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Κι αν ο άνθρωπος δεν το γνώριζε ουτε ο ίδιος; Τέλος πάντων, η εμπειρία έχει δείξει ότι οι ασφαλιστικές θα κάνουν τα παντα για να μην πληρώσουν. Νταβατζήδες και απατεωνες. Τίποτα αλλο Η εμπειρία και η ταινία SAW 4 ή 5 νομίζω.. 1
banned_acc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Τώρα η Groupama ρίχνει το φταίξιμο στην Βιοϊατρική και η Βιοιατρική ενημερώνει ότι θα επανεξεταστεί το παραπεμπτικό από τον Αρχίατρο. Πραγματικά απογοήτευση...
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Τώρα η Groupama ρίχνει το φταίξιμο στην Βιοϊατρική και η Βιοιατρική ενημερώνει ότι θα επανεξεταστεί το παραπεμπτικό από τον Αρχίατρο. Πραγματικά απογοήτευση... Μπορεί να σου τα καλύψουν δηλαδή;
banned_acc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεί να σου τα καλύψουν δηλαδή; Περιμένω γραπτή απάντηση για το θέμα από την πλευρά τους.
idomeneas7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Οι περισσότερες ασφαλιστικές έχουν όρο στα φθηνά συμβόλαια πως συγγενείς παθήσεις δεν καλύπτονται ακόμα και αν δεν τις ξέρει ο ασφαλισμένος. Κάποια ακριβότερα προγράμματα καλύπτουν συγγενείς παθήσεις μετά από ένα χρονικό διάστημα (2-5 χρόνια συνήθως) και πάλι όχι όλες. Θα πρέπει να διαβάσεις τους όρους καλά και μετά να τους κατηγορείς για απάτη.
banned_acc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Οι περισσότερες ασφαλιστικές έχουν όρο στα φθηνά συμβόλαια πως συγγενείς παθήσεις δεν καλύπτονται ακόμα και αν δεν τις ξέρει ο ασφαλισμένος. Κάποια ακριβότερα προγράμματα καλύπτουν συγγενείς παθήσεις μετά από ένα χρονικό διάστημα (2-5 χρόνια συνήθως) και πάλι όχι όλες. Θα πρέπει να διαβάσεις τους όρους καλά και μετά να τους κατηγορείς για απάτη. α) δεν είναι από τα φθηνά συμβόλαια. (νομίζω στο πρώτο ποστ αναφέρω τα συμβόλαια τα οποία διατηρώ στην εταιρεία). Το εξωνοσοκομειακό δεν έχει συγγενείς παθήσεις. Έχει 5 επισκέψεις σε γιατρούς και εξετάσεις έως 1.500 ευρώ. β) το αν είναι απατεώνες η όχι θα το κρίνει δικαστήριο και όχι εμείς, δεν κάνουμε δίκη εδώ, απλά διατύπωσα μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία με την παραπάνω εταιρεία και θα ενημερώνω για κάθε της εξέλιξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα