Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό το swiftkey αλλά νομίζω ακόμα καλύτερο το swype της Nuance. Με το wordflow όταν είχα Lumia δεν μπορώ να πω ότι ήμουν δυσαρεστημένος αλλά για android νομίζω το swype ξεπερνά κάθε άλλη εφαρμογή αν και είναι paid.

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχώς. Νόμιζα ότι θα έλεγες "χέϊτερ". Δεν πειράζει, είναι τα bugs του msft keyboard που χρησιμοποιείς. Όνειρα γλυκά :)

"Χέιτερ" για την ακρίβεια. Αν θες να είσαι grammar-nazi, κάνε το σωστά. :P

• Like 9
Δημοσ.

καλύτερα να αγοράσει την apple η samsung γιατί με το λειτουργικό που βγάζει δεν χτυπάει ανταγωνισμό με την καμία

Δημοσ.

Οκ. Παει και αυτό. Θα το καταστρέψει όπως κάθε τι που αγοράζει η ms όταν δεν μπορεί να το φτιάξει η ιδία. Όσοι χρησιμοποιούσαν skype πριν το αγοράσει η ms καταλαβαίνουν πιστεύω.

Να πω την αλήθεια δεν πολυχρησιμοποιώ το skype αλλά καμιά φορά το κάνω, συνδέομαι, μιλάω, στέλνω ότι θέλω νσ στείλω. Που ακριβώς είναι το πρόβλημα της εφαρμογής;

• Like 2
Δημοσ.

Να πω την αλήθεια δεν πολυχρησιμοποιώ το skype αλλά καμιά φορά το κάνω, συνδέομαι, μιλάω, στέλνω ότι θέλω νσ στείλω. Που ακριβώς είναι το πρόβλημα της εφαρμογής;

Το χρησιμοποιώ αρκετα. Δεν θα έλεγα ότι είναι κακο, αλλα σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό που ήταν κάποτε. Η ποιότητα του ηχου δεν είναι η καλύτερη ( σε ότι γραμμή και να μιλήσω ) όπως και το βίντεο δεν είναι το καλύτερο. Το  πρόβλημα είναι έντονο όταν μιλώ με άτομα από εξωτερικό όπου συχνά αποσυνδέεται. Φυσικά μιλώ κανα 2ωρο αλλα και παλι παλιότερα δεν ειχε θέμα. Και το χειρότερο είναι σε φορητή έκδοση android που απλά είναι άθλιο.

Δημοσ.

Καλά έκανε και το αγόρασε για να υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός. Μόνο του δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί το Google keyboard με μια Google που έχει επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε γλωσσικές μελέτες. Πολύ σύντομα θα γίνει (αν και πιστεύω ότι έχει γίνει ήδη) ότι έγινε και με το Google maps - από την μια η Google και από την άλλη όλοι οι μικροί σε ένα σακί τουλάχιστον με την Microsoft από πίσω έχει μια ελπίδα να συνεχίσει να εξελίσσεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Swype > Swift Key. Και σε ανδροιντ, αλλα ειδικοτερα σε Ιοs η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη.

Το καλύτερο είναι αυτό που χρησιμοποιείς για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γιατί έχει μάθει τον τρόπο που γράφεις. Δεν μπορείς να συγκρίνει κάποιο που το έχεις ένα χρόνο με κάποιο που το εγκατέστησες για δύο μέρες δοκιμαστικά.

Επεξ/σία από nickelodeon
Δημοσ.

Εγω πάντως επωδή γράφω πολύ συχνά σε tablet χρησιμοποιώ το touchpal.

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι αυτό που έχεις χρησιμοποιείς για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γιατί έχει μάθει τον τρόπο που γράφεις. Δεν μπορείς να συγκρίνει κάποιο που το έχεις ένα χρόνο με κάποιο που το εγκατέστησες για δύο μέρες δοκιμαστικά.

Η διαφορα στο ios ειναι συγκλονιστικη. Το swype ειναι πολυ ελαφρυτερο και πιο αξιοπιστο απο το swift key.

Eχω χρησιμοποιησει και τα δυο πανω απο χρονο το καθενα

Δημοσ.

μονο ετσι θα καταφερει να εχει χρησιμα apps στο store της η MS, θα αγοραζει τις εταιρειες που φτιαχνουν apps για τις αντιπαλες πλατφορμες.  :devil:

Αυτό δουλεύει για τον Γοογλη χρόνια τώρα. Αλλιώς θα είχε μόνο μία μηχανή αναζήτησης..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...