Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παραθετω και εγω ενα θεμα που εχω μηπως αντιμετωπισε καποιος κατι παρομοιο.. Παρηγγειλα απο το Δεκεμβριο μια θηκη για κινητο και ο πωλητης απο το ebay την εστειλε με Malaysia Pos. Εχει τον κωδικο track: ETNMY30081611

Περιμενα ποσο καιρο να ερθει δεν ερχεται με τιποτα..μπαινω στο συστημα τους λεει οτι αρχες Γεναρη εφτασε Ελλαδα, αλλα ακομη δεν την εχω παραλαβει.
Πηρα σημερα τα ελτα και μου ειπαν οτι αυτο το συστημα κωδικου υπαρχει εδω και κανα 6μηνο και δεν μπορουν να με βοηθησουν και οτι πρεπει να μιλησω με τον αποστολεα..εγω ανοιξα υποθεση στο ebay γιατι η αποστολη ειναι απο 13 Δεκεμβριου..τραγικο..
Εχει συμβει σε κανεναν αλλον κατι παρομοιο?
Ευχαριστω

Δημοσ.

όντως γράφει πως δυο Ιανουαρίου έφτασε Ελλάδα εγώ θα πήγαινε από το ταχυδρομείο , υπάρχει να μην περάσαν το track number και να το άφησαν σαν απλό γραμμα και να στο πίρε κάποιος άλλως συμβαίνει συχνά αυτό .  

Δημοσ.

Μία φορά μου έτυχε κάτι παρόμοιο. Δεν ήρθε στην ώρα του ήταν και λίγο βαρύ πήρα τα λεφτά μου πίσω από τον πωλητή και μου ήρθε το αντικείμενο στο ξαφνικό 4 μήνες πιο μετά. Τα πάντα μπορεί να έχουν συμβεί. Ανοίγεις υπόθεση διότι ακόμα κι αν φαίνεται ότι είναι στην Ελλάδα ο πωλητής λόγω συστημένου μπορεί να μάθει για το αντικείμενό του ενώ οι δικές σου ενέργειες είναι περιορισμένες.

Δημοσ.

Καλησπερα παραθετω και εγω ενα θεμα που εχω μηπως αντιμετωπισε καποιος κατι παρομοιο.. Παρηγγειλα απο το Δεκεμβριο μια θηκη για κινητο και ο πωλητης απο το ebay την εστειλε με Malaysia Pos. Εχει τον κωδικο track: ETNMY30081611

Περιμενα ποσο καιρο να ερθει δεν ερχεται με τιποτα..μπαινω στο συστημα τους λεει οτι αρχες Γεναρη εφτασε Ελλαδα, αλλα ακομη δεν την εχω παραλαβει.

Πηρα σημερα τα ελτα και μου ειπαν οτι αυτο το συστημα κωδικου υπαρχει εδω και κανα 6μηνο και δεν μπορουν να με βοηθησουν και οτι πρεπει να μιλησω με τον αποστολεα..εγω ανοιξα υποθεση στο ebay γιατι η αποστολη ειναι απο 13 Δεκεμβριου..τραγικο..

Εχει συμβει σε κανεναν αλλον κατι παρομοιο?

Ευχαριστω

Γενικά, οι αποστολές με το μαλαισιανό ταχυδρομείο καθυστερούν πολύ και ο μέσος χρόνος κυμαίνεται γύρω στις 35-40 ημέρες (προσωπικά περιμένω δέμα που στάλθηκε με το μαλαισιανό την 7/12/15).

Από την άλλη, είναι πάγια τακτική των ΕΛΤΑ να μην αναγνωρίζουν τις πληροφορίες που μας δίνουν τα sites, δεδομένου ότι καθυστερούν αρκετά να ανοίξουν τους σάκους και να σκανάρουν τα δέματα.

Για το άνοιγμα case στο ebay νομίζω ότι βιάστηκες γιατί, πέρα από τη γνωστή καθυστέρηση του μαλαισιανού, ο χρόνος μετράει μετά από 1 μήνα από την εκτιμώμενη προθεσμία παράδοσης που λέει ο πωλητής. 

Δημοσ.

όντως γράφει πως δυο Ιανουαρίου έφτασε Ελλάδα εγώ θα πήγαινε από το ταχυδρομείο , υπάρχει να μην περάσαν το track number και να το άφησαν σαν απλό γραμμα και να στο πίρε κάποιος άλλως συμβαίνει συχνά αυτό .  

Εφαγα τρολλαρισμα απο το ταχυδρομειο γιαυτο εγραψα εδω...στο tracking του ebay μου δειχνει οτι εφτασε Ξανθη(εκει που το περιμενα δηλαδη) στις 16 Γεναρη... πηγα στο ταχυδρομειο πριν λιγες μερες ρωτησα με το tracking number που εχω μπας και εχει φτασει τιποτα εκει για μενα κτλ. και με διωξαν οπως πηγα.. τι αλλο να κανω? να τους πω να ψαξουν στα αζητητα?

Τσεκαρτε την φωτογραφια που εχω επισυναψει ειναι απο το ebay.

post-239532-0-47533200-1454573487_thumb.png

Δημοσ.

Αδελφέ, εγώ καταλαβαίνω πως Sent = Εστάλλει... ή τέλος πάντων προωθήθηκε. Όχι πως έφτασε κιόλας.

Πριν το "posted over the counter" έχει άλλες εγγραφές η καρτέλλα;

Δημοσ.

Αδελφέ, εγώ καταλαβαίνω πως Sent = Εστάλλει... ή τέλος πάντων προωθήθηκε. Όχι πως έφτασε κιόλας.

Πριν το "posted over the counter" έχει άλλες εγγραφές η καρτέλλα;

οχι

Δημοσ.

Τότε η γνώμη μου είναι πως 16 του μηνός Ιανουαρίου ο μαλαισιανός το παρέδωσε στο ταχυδρομείο του... 

Έχεις ακόμη δρόμο, υπομονή.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εφαγα τρολλαρισμα απο το ταχυδρομειο γιαυτο εγραψα εδω...στο tracking του ebay μου δειχνει οτι εφτασε Ξανθη(εκει που το περιμενα δηλαδη) στις 16 Γεναρη... πηγα στο ταχυδρομειο πριν λιγες μερες ρωτησα με το tracking number που εχω μπας και εχει φτασει τιποτα εκει για μενα κτλ. και με διωξαν οπως πηγα.. τι αλλο να κανω? να τους πω να ψαξουν στα αζητητα?

Τσεκαρτε την φωτογραφια που εχω επισυναψει ειναι απο το ebay.

Τελικά φίλε μου σου ήρθε? Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με εσένα απο Malaysia Pos ταχυδρομείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...