mylo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Ο ΜΕΣΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ!!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ.... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΧΑΛΙΑ ΤΙΜΗ....ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΥΤΟ....ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ....ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ 800 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΤΙΜΗ...ΨΑΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ....ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΣΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ???ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ??? Αυτη ειναι η δουλεια του, τη παραπανω ηθελες να κανει, να σου μαγειρεψει; ας προσεχες. 2
michael92 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 800 ευρώ το μήνα ενοίκιο και άσχετος από οικονομικά; I smell a troll 4
onty Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μη το λες. Ξερεις τι επιδομα παιρνουν τα αμεα; 3
kirileman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Κάνε το κορόιδο, θεωρώ απίθανο να σε βρει. Λίγο δύσκολο να τσεκάρει όλα τα κουδούνια όλων των ακινήτων που διαχειρίζεται. Ας προσέχουν όσοι μεσίτες έχουν μάθει να δουλεύουν με απλές και στην ουσία να κάνουν, αντί ουσιαστικής διαμεσολάβησης χωρίς αμοιβή από τον αγοραστή/μισθωτή, απλή "υπόδειξη ευκαιρίας", προωθώντας ακίνητα ταυτόχρονα με τον ιδιοκτήτη και με δεκάδες άλλους μεσίτες, απαιτώντας στο τέλος να πληρωθούν ουσιαστικά για μια πληροφορία και επειδή στάθηκαν πιο τυχεροί. Δεν τους χάλασε. 1
Joshua21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Θα συμφωνήσω.... Αν ήξερες και σε τι ακριβώς συμφωνούσες, καλά θα ήταν... Επί της ουσίας, αν μάθει πως το νοίκιασες θα σε κυνηγήσει δικαστικά και θα δικαιωθεί 100%. Και κατά τη ταπεινή μου άποψη θα το μάθει.
kirileman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Πριν τον κυνηγήσει δικαστικά, θα του τα ζητήσει. Αν και όταν τα ζητήσει, ας του τα δώσει. Άσε που τότε μπορεί να πετύχει και καλύτερη τιμή, μη σας δίνω ιδέες.
anwnymh29 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Το σπιτι της Μπαρμπι νοικιασες?? 800 ευρω???
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Με τους μεσιτες δεν ξεμπερδευεις ευκολα αν εχεις υπογραψει εντολη και μαθει με καποιο τροπο οτι νοικιασες το σπιτι . Οσες φορες εδωσα εντολη σε μεσιτη παντα το φροντιζα και απο μονος μου και οταν το νοικιαζα τους ενημερωνα τηλεφωνικα.
Backpacker Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Του έδειξε μόνο το σπίτι λεει ο μεσίτης. Τι άλλο να σου κάνει να στο διακοσμήσει κιολας και να σου τρέξει και τις συνδέσεις ρεύματος και τηλεφώνου? Δεν τα γλιτώνει τα λεφτά γιατί ο άνθρωπος εκανε την δουλεια του και συμφώνησες μαζί του...και οχι απλα προφορικά αλλά και με την υπογραφή σου.
zio10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Του έδειξε μόνο το σπίτι λεει ο μεσίτης. Τι άλλο να σου κάνει να στο διακοσμήσει κιολας και να σου τρέξει και τις συνδέσεις ρεύματος και τηλεφώνου? Δεν τα γλιτώνει τα λεφτά γιατί ο άνθρωπος εκανε την δουλεια του και συμφώνησες μαζί του...και οχι απλα προφορικά αλλά και με την υπογραφή σου. Να βάλει ένα χεράκι να κουβαλήσει και κανά έπιπλο.... 3
snowpoloi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ρε πατε καλα???Ο καλός μεσίτης πρεπει να δουλεύει για τον πελατη να μιλησει να κανονισει την καλυτερη δυνατη τιμη οχι το δειχνω πεντε λεπτα και αν δεν το θελετε ο επομενος ...δεν γινεται να περνω εγω τηλεφωνο και να κανονιζω καλυτερη τιμη χωρις κοπο και αυτος που υποτιθεται οτι ειναι επαγγελματιας να μην περνει καν τηλ να ρωτησει για καλυτερη τιμη....ΟΧΙ αυτος ο ανθρωπος ουτε σε επαφη με εφερε ουτε μου βρηκε σπιτι ουτε εκανε καν προσπαθεια να το νοικιασει....ΕΓΩ τον βρηκα....ΕΓΩ Πηρα τηλ... ΕΓΩ κανονισα την τιμή...αν θελει να του δωσω 10 ευρω για την βενζινη....αλλα αμοιβη για ποιο πραγμα?ουτε καν ηξερε αν εχει μποιλερ το σπιτι.... 1
zio10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ρε πατε καλα???Ο καλός μεσίτης πρεπει να δουλεύει για τον πελατη να μιλησει να κανονισει την καλυτερη δυνατη τιμη οχι το δειχνω πεντε λεπτα και αν δεν το θελετε ο επομενος ...δεν γινεται να περνω εγω τηλεφωνο και να κανονιζω καλυτερη τιμη χωρις κοπο και αυτος που υποτιθεται οτι ειναι επαγγελματιας να μην περνει καν τηλ να ρωτησει για καλυτερη τιμη....ΟΧΙ αυτος ο ανθρωπος ουτε σε επαφη με εφερε ουτε μου βρηκε σπιτι ουτε εκανε καν προσπαθεια να το νοικιασει....ΕΓΩ τον βρηκα....ΕΓΩ Πηρα τηλ... ΕΓΩ κανονισα την τιμή...αν θελει να του δωσω 10 ευρω για την βενζινη....αλλα αμοιβη για ποιο πραγμα?ουτε καν ηξερε αν εχει μποιλερ το σπιτι.... Δεν έχεις άδικο γενικά (πλάκα έκανα στο προηγούμενο μήνυμα) αλλά γιατί βιάστηκες τόσο να υπογράψεις; Τώρα έχει κάτι ο μεσίτης που μπορεί να σε κυνηγήσει (υποθέτω).
snowpoloi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δεν δειχνει το σπιτι αν δεν υπογραψεις.... οντως και αυτο ειναι το προβλημα..... για αυτο ρωταω αν υπαρχει καμμια αλλη λυση... 1
johnbond Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Θα πω την κατινιά μου: είχες να δίνεις 800 ευρώ το μήνα ενοίκιο και τσιγγουνεύεσαι την αμοιβή του μεσίτη? Δεν είναι λογική αυτό..Σε κανέναν δεν περισσεύουν χρήματα για να τα χαρίζει έτσι. Απο κει και πέρα απο τη στιγμή που υπέγραψε πρέπει να πληρώσει..Καμία δικαιολογία για να τη γλιτώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα