Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ναι.... αν ήμασταν στα 18 και επιλέγαμε σχολή... Πως έλεγε εκείνη η ατάκα που υπήρχε το '90 "θα θελα να μουν τσέλιγκας".
Aias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 δεν με νοιαζει τι δουλεια θα εκανα αρκει να ημουν δημοσιος υπαλληλος.
φραμπάλα Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Αρχιτεκτονας τοπιου - σχεδιασμος κηπου. 1
tsourakis13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μιας και μου αρέσει πολύ η φωτογραφία και η δράση, θα ήθελα να ήμουν φωτογράφος στο National Geographic... Και ας έπαιρνα 100ε το μήνα 2
Bspus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό πολλοί το είπαμε. Και γενικά δεν είμαι άτομο που μασάω. Αλλα ειχα 2 θέματα. Το 1ο, όταν είχα δει να ζυγίζουν καρδιά σε ζυγαριά του μανάβη (ναι αυτή τη στρογγυλη με το δεικτη και με το λεκανακι απο κάτω) ειπα οτι δεν εχασα τοσα χρόνια για να κανω αυτο το πράγμα. 2ο με χάλαγε η κατάσταση στον καύσωνα. Ειμαι ατομο που δεν πιστεύω σε βρωμα. Αλλα αυτο με προβληματιζε πραγματικά. Αμαν ρε xpapias. Καθε φορα που θα ζυγιζω φρουτα πλεον σε μαναβικο θα μου ερχεται αυτη η εικονα στο μυαλο. Ευγε! 1
LongTom Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Γόνος "γνωστής οικογενείας". Διότι κάποιοι είναι περισσότερο ίσοι από τους άλλους. Ή υπερτυχερός του αμερικάνικου λόττο. Εφόσον είχαμε το (πολύ)χρήμα εξασφαλισμένο,τότε βλέπουμε. Ίσως αρχαιολόγος/ιστορικός ή κάποιο ανάλογο επάγγελμα της ψωμόλυσσας,αλλά κατά τα άλλα πολύ ενδιαφέρουσα απασχόληση δια εμέ.
gdriver Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 αστρονόμος -αστροφυσικός, μηχανικός και να δουλεύω για οργανισμούς όπως esa ή nasa. 1
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 δεν με νοιαζει τι δουλεια θα εκανα αρκει να ημουν δημοσιος υπαλληλος. Πολλοί βλέπω θέλετε να γίνετε ΔΥ, σας διαφεύγει ομως ενας κλαδος του δημοσίου που παρ ολα αυτα που έχουν γινει στην ελλαδα τα τελευταία χρονια, τα οποία της εχουν αλλάξει πρόσωπο σε σχέση με το παρελθόν, αυτός ο κλάδος συνεχίζει παραδοσιακά εδω και πολλά πολλά χρόνια, "εξεταστής" λοιπόν στο υπουργείο συγκοινωνιών Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι, ειναι οι καλύτεροι ever!!! τι κρίση και μλκιες 2
ScorpioX777 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Όποια δουλειά και να κάνω, ο Σόιμπλε ελοχεύει να την υπονομεύσει. Καληνύχτα. Οχι ο Σοιμπλε η "αξιοπρεπης διαπραγματευση" στην υπονομευσε οπως σου εκλεισε και τις τραπεζες. Καλημερα.
curiositykilledme Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 μερικοι εχετε παρεξηγησει το τι σημαινει δουλεια των ονειρων σας. οπως ειπε και ο φλαουτος Σχετικά με τις απαντήσεις κάποιων... το επάγγελμα των ονείρων σας το διαλέγετε όχι με βάση το αγαπώ αυτό το αντικείμενο αλλά με βάση το.. θα κάθομαι ανάσκελα και θα βρέχει δεκαχίλιαρα; δουλεια των ονειρων μου δεν σημαινει δουλεια που θα κοιμαμαι ολη μερα και θα με πληρωνουν γιαυτο, ναι ολοι θα το θελαμε αυτο ποιος δεν το θελει αλλα δεν εχει καμια σχεση με την δουλεια που θα καναμε με μεγαλη ευχαριστηση. Ενα tip για να ανακαλυψετε ποια ειναι η δουλεια των ονειρων σας ειναι το εξης. Τι σας κανει να ξεχνιεστε, να ξεχνατε να φατε, να ξεχνατε να κοιμηθειτε, να πορωνεστε τοσο που δεν σας απασχολει καθολου τι γινεται γυρω σας, να πορωνεστε τοσο που νομιζετε οτι εχει περασει 1 ωρα ενω περνανε 6. Οτιδηποτε ειναι αυτο και αν φυσικα υπαρχει τροπος να το κανετε επαγγελμα τοτε βρηκατε την απαντηση.
Miracle Worker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Χόνεστλι ον τόπικ, οι καλύτερες καβάτζες πιστεύω είναι σε δομές πολιτισμού ως δημοτικός ή δημόσιος υπάλληλος. Κάτι πινακοθήκες, μουσεία, ή αν θέλεις τζέρτζελο κάπου που να διοργανώνεις πολιτιστικά event. Ειδικά αν είναι κάποιος χώρος που να σου ταιριάζει εικαστικά. Αν είχα εξασφαλισμένη θέση όπως λέει ο ΤΣ, έφευγα τώρα για τη σχολή καλών τεχνών. Δεν πιστεύω να με χάλαγε.
Thaninho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Να ήμουν μέλος των εκπομπών top gear fifth gear και σε κάτι ποιο ρεαλιστικό και ελληνικό στο traction 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα