Dinos_12345 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Έχω ένα κανάλι στο YouTube (λινκ στην υπογραφή) και συνειδητοποιώ ότι δεν με βρίσκει ο κόσμος. Όταν λέω ότι δε με βρίσκει εννοώ ότι άτομα που με ρωτάνε για το κανάλι και τους λέω Gtech, είναι σε φάση "Ποιο από τα 500 που υπάρχουν ήδη στο YouTube;" Οπότε αφού είναι νωρίς ακόμα λέω να αλλάξω όνομα. Έχω βρει κάμποσα, τα οποία ψάχνοντας δεν βγάζουν τίποτα στο YouTube αλλά, τι βασικό χαρακτηρηστικό πρέπει να έχει μια επωνυμία; 1) Να σου μένει στο μυαλό 2) Να μην είναι γλωσσοδέτης. 3)Να έχει άμεση σχέση με το αντικείμενο που αντιπροσωπεύει. Τι άλλο; Ευχαριστώ.
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Σκεφτόμουν κάτι σε GusTG από το Gus The Greek ή Gus The Gamer αλλά δεν ξέρω :/
Flaoutistas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 GGGamer θα έβαζα εγώ μου χτυπάει ωραία στο μάτι.
defacer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 τι βασικό χαρακτηρηστικό πρέπει να έχει μια επωνυμία; 1. Να μην είναι προσβλητική ή να βάζει αυτογκόλ με άλλο τρόπο. 2. Να αναφέρεται σε γαμάτο "προϊόν".
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 1. Να μην είναι προσβλητική ή να βάζει αυτογκόλ με άλλο τρόπο. 2. Να αναφέρεται σε γαμάτο "προϊόν". Καλά το δεύτερο δεν μπορώ να το κρίνω εγώ. Το προιόν στο κανάλι μου είναι τα βίντεο και το κοινό κρίνει αν είναι καλά ή όχι. Για το πρώτο που λες, φοβάμαι να βάλω το GusTG γιατί αν μεταφραστεί Gus The Greek μπορεί να αγγίξει άλλα ευαίσθητα θέματα. Άλλο ένα που μου ήρθε GGDinos, και καλά όπως λέμε είμαι gg σήμερα GGGamer θα έβαζα εγώ μου χτυπάει ωραία στο μάτι. Δεν είναι gaming κανάλι όμως. :/ Πέρα από το περιστασιακό Minecraft δεν νομίζω να κάνω κάτι άλλο σε gaming, λόγω κάρτας γραφικών κυρίως.
Iris_89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλά το δεύτερο δεν μπορώ να το κρίνω εγώ. Το προιόν στο κανάλι μου είναι τα βίντεο και το κοινό κρίνει αν είναι καλά ή όχι. Για το πρώτο που λες, φοβάμαι να βάλω το GusTG γιατί αν μεταφραστεί Gus The Greek μπορεί να αγγίξει άλλα ευαίσθητα θέματα. Άλλο ένα που μου ήρθε GGDinos, και καλά όπως λέμε είμαι gg σήμερα Δεν είναι gaming κανάλι όμως. :/ Πέρα από το περιστασιακό Minecraft δεν νομίζω να κάνω κάτι άλλο σε gaming, λόγω κάρτας γραφικών κυρίως. Το πολύ πολύ να σου λένε "Pay your debts" Αν βάλεις το GGDinos πλέον μεταφράζεται ως GoodGuy, απ' τον GGG GoodGuyGreg, 9gag meme, δεν ξέρω αν ασχολείσαι) Σκέψου κάτι out of the box, όχι κάτι που μπορεί να το έχει κι άλλος.
defacer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλά το δεύτερο δεν μπορώ να το κρίνω εγώ. Το προιόν στο κανάλι μου είναι τα βίντεο και το κοινό κρίνει αν είναι καλά ή όχι. Για το πρώτο που λες, φοβάμαι να βάλω το GusTG γιατί αν μεταφραστεί Gus The Greek μπορεί να αγγίξει άλλα ευαίσθητα θέματα. Το παρασκέφτεσαι κατα ένα παράγοντα περίπου 1000. Το point μου ήταν ασχολήσου με το να βελτιώσεις το περιεχόμενο, όχι το όνομα. O άλλος το έχει PewDiePie και έχει χεστεί στο τάληρο, λες να ήταν από το υπεργαμάτο όνομα; Δε νομίζω ότι το "greek" μπορεί να αγγίξει κανένα ευαίσθητο σημείο (το παρασκέφτεσαι) αλλά μπορείς πολύ απλά να κόψεις το r να το κάνεις geek. 2
idomeneas7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Πρέπει να έχει G μέσα ντε και καλά? Σαν το ανέκδοτο που ήθελε μια κρητικιά να πάει στην συναυλια των Prodigy και η γιαγιά της είπε πως αν πάει θα είναι η πρώτη τζη και η τελευταία τζη. Βάλε GGki. 3
defacer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Σαν το ανέκδοτο που ήθελε μια κρητικιά να πάει στην συναυλια των Prodigy και η γιαγιά της είπε πως αν πάει θα είναι η πρώτη τζη και η τελευταία τζη.
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 You have a point. Σκέφτηκα το DinoMania Το έχει trademark το National Geographic. Μάλλον πάει σε GusTG για Gus The Geek το όνομα. 1
michael92 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Future comments: "hahahaha gayreece" "pay debts" "Remember Chaeronea Greeks?" 2
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Πρέπει να έχει G μέσα ντε και καλά? Σαν το ανέκδοτο που ήθελε μια κρητικιά να πάει στην συναυλια των Prodigy και η γιαγιά της είπε πως αν πάει θα είναι η πρώτη τζη και η τελευταία τζη. Βάλε GGki. Ε δεν έχω παρατσούκλι που είχαν μερικοί έλληνες youtubers και το έβαλαν στο κανάλι. Πχ τον captainpanez τον φώναζαν έτσι στο σχολείο, και το έβαλε στο κανάλι του. Με λένε Κώστα, άλλοι Ντίνο, το κανάλι έχει ως θέμα την τεχνολογία και το gaming, το G και το T είναι αναμενόμενο να είναι μέσα.
*nenya* Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 geektopia DtheGeek Dspot dgitalife GforGeek GTechLife 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα