Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Ειμαι πλεον 18 ετων και θα ηθελα να γνωριζω αν μπορω να εχω λογαριασμο στο paypal. Χρειαζεται να εχω και τραπεζικο λογαριασμο? Πρεπει να εχω καμια καρτα η κατι τετοιο? Η μηπως γινεται και χωρις τραπεζικο λογαριασμο? Αν λ.χ. εχω απλα εναν λογαριασμο στο pp και μου στειλει χρηματα ενας φιλος μου απτο δικο του, θα μπορω να τα χρησιμοποιησω για αγορες? Λιγο βοηθεια μιας και δεν εχω ασχοληθει με το θεμα. Ευχαριστω.

Δημοσ.

ναι μπορει να σου στείλει χρήματα και να τα χρησιμοποιήσεις όπως θες 

αλλα επειδή ετσι και αλλιως θα σου χρειαστεί μελλοντικά φτιάξε εναν τραπεζικο λογαριασμο για να εισαι ανεξάρτητος 

Δημοσ.

ναι μπορει να σου στείλει χρήματα και να τα χρησιμοποιήσεις όπως θες

αλλα επειδή ετσι και αλλιως θα σου χρειαστεί μελλοντικά φτιάξε εναν τραπεζικο λογαριασμο για να εισαι ανεξάρτητος

Ωραια ευχαριστω για την απαντηση. Σε ποια τραπεζα να ανοιξω λογαριασμο? Επισης χρειαζεται ΑΦΜ. Εγω εχω αφμ?

Edit: πιστευω Πειραιως αλλα τι γινεται με το αφμ?

Δημοσ.

πρέπει να βγάλεις αφμ,δεν ειναι καθόλου δύσκολο νομίζω οτι πας στην εφορία αλλα δεν θυμάμαι και να εχεις αμκα και καποια αλλα στοιχεία (παρε την τράπεζα τηλ) .

πιστεύω οτι η πειραιως εχει το ποιο εύχρηστο web banking (ελεγχεις τι γινεται πολύ ευκολα ) αλλα αυτά ειναι προσωπικές γνώμες

δεν ξέρω αν μπορεις να ανοίξεις αυτη την περιοδο λογαριασμο λογο capital control ... 

Δημοσ.

Δεν μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό λόγω cc. Μόνο υπό κάποιες προϋποθέσεις (μισθοδοσία κτλπ)

Πολύ σωστός. Αν δεν μπορεί να ανοίξει λογαριασμό τότε μπορεί να βγάλει απλώς μια προπληρωμένη κάρτα για την οποία δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει λογαριασμός. Φυσικά θα πληρώνει προμήθεια κάθε φορά που την φορτίζει αλλά μικρό το κακό. Από την άλλη μπορεί να γίνει κάποιο είδους συνεννόηση με συγγενή, φίλο ή γενικά γνωστό ο οποίος μπορεί να έχει κάρτα ή paypal και να του στείλει χρήματα.

Δημοσ.

Πολύ σωστός. Αν δεν μπορεί να ανοίξει λογαριασμό τότε μπορεί να βγάλει απλώς μια προπληρωμένη κάρτα για την οποία δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει λογαριασμός. Φυσικά θα πληρώνει προμήθεια κάθε φορά που την φορτίζει αλλά μικρό το κακό. Από την άλλη μπορεί να γίνει κάποιο είδους συνεννόηση με συγγενή, φίλο ή γενικά γνωστό ο οποίος μπορεί να έχει κάρτα ή paypal και να του στείλει χρήματα.

Ναι αυτο φαινεται πως θα κανω. Αν το paypal δεν ειναι verified(που σημαινει να ειναι συνδεδεμενο με τραπεζικο λογαριασμο απο οσο γνωριζω) μπορω να χρησιμοποιω ολες τις λειτουργιες του κανονικα? Να αγορασω, να λαμβανω χρηματα, να στελνω σε αλλους κ.ο.κ ??

Δημοσ.

Ναι αυτο φαινεται πως θα κανω. Αν το paypal δεν ειναι verified(που σημαινει να ειναι συνδεδεμενο με τραπεζικο λογαριασμο απο οσο γνωριζω) μπορω να χρησιμοποιω ολες τις λειτουργιες του κανονικα? Να αγορασω, να λαμβανω χρηματα, να στελνω σε αλλους κ.ο.κ ??

Verified κάνεις την κάρτα, αν συνδέσεις κάποια, για να κάνεις αγορές μεγάλης αξίας με αυτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...