gokuthelegend Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Πως γίνεται κάποιος να έχει ταυτόχρονα τα χέρια του στο φαγητό και στο πληκτρολόγιο; Τι είδους παιχνίδια παίζει; Μου φαίνεται κάπως. Εγώ δεν τρώω όταν παίζω, περισσότερο προτιμώ να βλέπω κάτι, πχ καμιά ταινία ή καμιά σειρά όταν τρώω. Επίσης, εσείς που λέτε ότι παίζετε κάνα παιχνιδάκι στην τουαλέτα, πόση ώρα κάνετε για να χέσετε; Εμένα συνήθως μου παίρνει 1-2 λεπτά και το 1 λεπτό φεύγει στο κατέβασμα των παντελονιών, στο σκούπισμα και μετά στο ανέβασμα των παντελονιών, οπότε τι παιχνίδι να προλάβω να παίξω; 1
stelios18120 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 εγω που εγραψα πριν tropico + φαγητο απλα το εχω διπλα μου οτιδηποτε τρωω και λιγο λιγο μασουλαω. τωρα δεν νομιζω καποιος που παιζει fps να μπορει να τρωει με την ανεση του.βασικα παει και με τι παιχνιδι παιζεις. το δικο μου παιχνιδακι ειναι χαλαρο οποτε τρωω παραλληλα. και ο χωρος μου παντα χειρουργειο! παντα καθαρος!
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δεν παίζω όταν τρώω, απλά κάθομαι και απολαμβάνω το φαγητό.
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Γενικά δεν συνδυάζω τέτοιες δραστηριότητες και μέρη...όταν παίζω παιχνίδια μόνο παίζω παιχνίδια, όταν τρώω μόνο τρώω, όταν διαβάζω μόνο διαβάζω κοκ 1
bluesattack Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Οχι games , σερφαρισμα. Εννοειται οτι εχω φτιαξει costum κινουμενο ραφι στο γραφειο που να ταιριαζει ακριβως στις προδιαγραφες του φαγοποτιου. Σκετο φαγητο ποτε
pesis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Πως γίνεται κάποιος να έχει ταυτόχρονα τα χέρια του στο φαγητό και στο πληκτρολόγιο; Τι είδους παιχνίδια παίζει; Μου φαίνεται κάπως. Εγώ δεν τρώω όταν παίζω, περισσότερο προτιμώ να βλέπω κάτι, πχ καμιά ταινία ή καμιά σειρά όταν τρώω. Επίσης, εσείς που λέτε ότι παίζετε κάνα παιχνιδάκι στην τουαλέτα, πόση ώρα κάνετε για να χέσετε; Εμένα συνήθως μου παίρνει 1-2 λεπτά και το 1 λεπτό φεύγει στο κατέβασμα των παντελονιών, στο σκούπισμα και μετά στο ανέβασμα των παντελονιών, οπότε τι παιχνίδι να προλάβω να παίξω; και το χεσιμο ειναι μια ηδονη που διαρκει.....
overpower Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 φαγητο + ταινια αλλιως χρειαζομαι και αλλα χερια 1
Panoslastinellis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Οχι παιχνίδια ρε παιδιά η κλασσική συνήθεια είναι επαναλήψεις απο καλτ σειρές παιδικά γενικά οτι βιντεο υπάρχει στο youtube και είναι έξυπνο
andreapaog328 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Φαντάζομαι σε τί κατάστασή είναι τα ποντίκια και τα πληκτρολόγιά σας μα εννοείται. αν το γυρίσεις ανάποδα θα πέσει πρόγευμα κυρίως και επιδόρπιο. για δυο. 2
thant Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Εμ.. να ανησυχώ δηλαδή που τρώω κανονικά στην τραπεζαρία? Συνήθως αφοσιώνομαι στο φαγητό, άντε να διαβάζω κάτι παραδίπλα.. Καλά άρρωστη είσαι? άκου εκεί τρώει στην τραπεζαρία...
doubtful Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 world of warships sim city 4 οταν τρωμε δεν παιζουμε παιχνιδια. 2
Iris_89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καλά άρρωστη είσαι? άκου εκεί τρώει στην τραπεζαρία... Ένα γιατρό γρήγορα Δεν μου αρέσει να τρώω πχ στον καναπέ ή στο γραφείο. Θέλω την άνεση μου, την άπλα μου 2
stelios18120 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καλά άρρωστη είσαι? άκου εκεί τρώει στην τραπεζαρία... Παιζει να εχω να φαω στο τραπεζι κανενα μηνα Η στο σαλονι στον καναπε η στο γραφειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα