alxlightning Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Εξαλλου στις εξαρτησεις δεν επιβαρυνεις μονο τον εαυτο σου αλλα συχνα και τους υπολοιπους (και δεν εννοω τα ασφαλιστικα ταμεια ) η υπαρξη απο μονη της ειναι επιβαρυνση για τον πλανητη, νεξτ
bluesattack Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 η υπαρξη απο μονη της ειναι επιβαρυνση για τον πλανητη, νεξτ Ορθη τοποθετηση.Οποτε τιθεται το ερωτημα .Παιρνουμε προληπτικα οικολογικα μετρα για τον ηδη επιβαρυμενο πλανητη η τον αφηνουμε στην τυχη του , ερμαιο της συγκρουσης συμφεροντων, ελπιζοντας οτι η τεχνολογια εξελλισεται αρκετα γρηγορα ωστε να προλαβουμε να την σκαπουλαρουμε στον Αρη ?
alxlightning Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ορθη τοποθετηση.Οποτε τιθεται το ερωτημα .Παιρνουμε προληπτικα οικολογικα μετρα για τον ηδη επιβαρυμενο πλανητη η τον αφηνουμε στην τυχη του , ερμαιο της συγκρουσης συμφεροντων, ελπιζοντας οτι η τεχνολογια εξελλισεται αρκετα γρηγορα ωστε να προλαβουμε να την σκαπουλαρουμε στον Αρη ? Ο Τεσλα τα χε προβλεψει ολα αυτα, βεβαια. οσο παιζουν οικονομικα συμφεροντα μονο η μπουρζουαζια θα παιζει μπαλιτσα με τη μοιρα των κοινων θνητωνε.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) @axlightning ή είσαι εκτός χορού (και δε μιλάω για μπάφους!) και το παίζεις "μαγκιά, χαλαρός και έτσι" ή τα παρουσιάζεις όπως θα ήθελες να είναι τα πράγματα (και τελικά κατάλαβες αργά ότι δεν είναι, αλλά δε θες να το παραδεχθείς)! Σε κάθε περίπτωση πρόσεχε τι γράφεις διότι σε διαβάζει κόσμος και δη μικρές ηλικίες και είναι κρίμα να πάρεις οποιονδήποτε στο λαιμό σου! Τα οπιούχα (ηρωίνη, μορφίνη, κλπ) προκαλούν σωματική εξάρτηση και αυτό είναι γεγονός αναμφισβήτητο. Το στερητικό δε είναι τόσο έντονο που αν δεν υπάρχουν φράγκα να πάρεις τη δόση σου και να "γίνεις καλά" προσωρινά, θα κάνεις τα πάντα για να τη βρεις. Δεν είναι θέμα καλοπέρασης, ούτε απληστίας όπως έγραψες, ούτε είναι κάτι που το ελέγχεις. Ακόμα και αν ξεπεράσεις τη σωματική στέρηση, το γεγονός ότι έχεις γνωρίσει πως νιώθεις όταν κάνεις χρήση (δε φεύγει ποτέ από το μυαλό), είναι θέμα χρόνου να ξανά αρχίσεις. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2016 από Dr.Fuzzy 7
Flaoutistas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Για μένα φταίνε κυρίως οι γονείς. Πρέπει να το συζητάς με το παιδί σου όταν ακόμα είναι σε μικρή ηλικία και να είναι ενήμερος. Ορισμένες οικογένειες που το παίζουν αυστηρών αρχών και δεν έχουν μιλήσει για σεξ, ναρκωτικά, στα κορίτσια να τα προετοιμάσουν για την περίοδό τους και τα σχετικά.. απλά κάνουν τα παιδιά τους εύκολους στόχους. Οι δικοί μου οι γονείς ειδικά για τα ναρκωτικά μου είχαν μιλήσει εκτεταμένα και είχα από μιρός μια εικόνα (την όποια εικόνα μπορεί να έχει ένα παιδί για αυτό το θέμα) η οποία ποτέ δε με έκανε να δοκιμάσω κάτι από περιέργεια και τα σχετικά. 3
ScorpioX777 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Για μένα φταίνε κυρίως οι γονείς. Πρέπει να το συζητάς με το παιδί σου όταν ακόμα είναι σε μικρή ηλικία και να είναι ενήμερος. Ορισμένες οικογένειες που το παίζουν αυστηρών αρχών και δεν έχουν μιλήσει για σεξ, ναρκωτικά, στα κορίτσια να τα προετοιμάσουν για την περίοδό τους και τα σχετικά.. απλά κάνουν τα παιδιά τους εύκολους στόχους. Οι δικοί μου οι γονείς ειδικά για τα ναρκωτικά μου είχαν μιλήσει εκτεταμένα και είχα από μιρός μια εικόνα (την όποια εικόνα μπορεί να έχει ένα παιδί για αυτό το θέμα) η οποία ποτέ δε με έκανε να δοκιμάσω κάτι από περιέργεια και τα σχετικά. Αυτο που πρεπει να προσεχουν οι γονεις ειναι οι παρεες.Απο εκει παρασυρονται συνηθως τα παιδια.Εγω το πρωτο που κανω οταν βλεπω ενα φιλο των παιδιων μου κοιταω να μαθω τι ρολο παιζει η οικογενεια του και μετα αυτος. 1
idomeneas7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 είναι θέμα χρόνου να ξανά αρχίσεις. 'Οχι απαραίτητα, τόσοι έχουν κόψει. Αυτο που πρεπει να προσεχουν οι γονεις ειναι οι παρεες.Απο εκει παρασυρονται συνηθως τα παιδια.Εγω το πρωτο που κανω οταν βλεπω ενα φιλο των παιδιων μου κοιταω να μαθω τι ρολο παιζει η οικογενεια του και μετα αυτος. Οι γονείς να κοιτάνε τον εαυτό τους πρώτα. Τα παιδιά χρειάζεται να ξέρουν να προφυλάσσουν τον εαυτό τους και να παίρνουν σωστές αποφάσεις μόνα τους, όχι να έχουν τον γονιο-σωματοφύλακα να κάνει έλεγχο στις παρέες τους. Give a man a fish κατάσταση.
dimitrisOP Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 @axlightning ή είσαι εκτός χορού (και δε μιλάω για μπάφους!) και το παίζεις "μαγκιά, χαλαρός και έτσι" ή τα παρουσιάζεις όπως θα ήθελες να είναι τα πράγματα (και τελικά κατάλαβες αργά ότι δεν είναι, αλλά δε θες να το παραδεχθείς)! Σε κάθε περίπτωση πρόσεχε τι γράφεις διότι σε διαβάζει κόσμος και δη μικρές ηλικίες και είναι κρίμα να πάρεις οποιονδήποτε στο λαιμό σου! Τα οπιούχα (ηρωίνη, μορφίνη, κλπ) προκαλούν σωματική εξάρτηση και αυτό είναι γεγονός αναμφισβήτητο. Το στερητικό δε είναι τόσο έντονο που αν δεν υπάρχουν φράγκα να πάρεις τη δόση σου και να "γίνεις καλά" προσωρινά, θα κάνεις τα πάντα για να τη βρεις. Δεν είναι θέμα καλοπέρασης, ούτε απληστίας όπως έγραψες, ούτε είναι κάτι που το ελέγχεις. Ακόμα και αν ξεπεράσεις τη σωματική στέρηση, το γεγονός ότι έχεις γνωρίσει πως νιώθεις όταν κάνεις χρήση (δε φεύγει ποτέ από το μυαλό), είναι θέμα χρόνου να ξανά αρχίσεις. Είναι μαγκιά και κοινωνικό status η χρήση ναρκωτικών πως αλλιώς θα ρίξει τα αριστερά γκομενακια Δεν τον ευνοησε και η ζωή όποτε ο μπαφος και η πρεζα είναι ο μόνος δρομος 1
ScorpioX777 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Οι γονείς να κοιτάνε τον εαυτό τους πρώτα. Τα παιδιά χρειάζεται να ξέρουν να προφυλάσσουν τον εαυτό τους και να παίρνουν σωστές αποφάσεις μόνα τους, όχι να έχουν τον γονιο-σωματοφύλακα να κάνει έλεγχο στις παρέες τους. Give a man a fish κατάσταση. Απο μια ηλικια και μετα ναι.Τα παιδια ενθουσιαζονται,μιμουνται και καμμια φορα εχουν λαθος προτυπα και αυτα ειναι που εκμεταλλευονται οι επιτηδειοι.
Mikeasdf Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο που πρεπει να προσεχουν οι γονεις ειναι οι παρεες.Απο εκει παρασυρονται συνηθως τα παιδια.Εγω το πρωτο που κανω οταν βλεπω ενα φιλο των παιδιων μου κοιταω να μαθω τι ρολο παιζει η οικογενεια του και μετα αυτος. Εγω παντως στο γυμνασιο εκανα παρεα με πολυ οτι ναναι ατομα που καπνιζαν, την επιναν, επαιζαν ξυλο κλπ και δεν εκανα τιποτα απ'ολα αυτα.Οποτε δεν ειναι παντα ετσι..
ScorpioX777 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Εγω παντως στο γυμνασιο εκανα παρεα με πολυ οτι ναναι ατομα που καπνιζαν, την επιναν, επαιζαν ξυλο κλπ και δεν εκανα τιποτα απ'ολα αυτα.Οποτε δεν ειναι παντα ετσι.. Εσυ την γλιτωσες, για ρωτα ομως και καποιον χρηστη ουσιων εαν ξεκινησε μονος του η παρασυρθηκε απο καποιον φιλο του να δουμε τι θα σου πει. 1
Ψιτ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Είναι μαγκιά και κοινωνικό status η χρήση ναρκωτικών πως αλλιώς θα ρίξει τα αριστερά γκομενακια Δεν τον ευνοησε και η ζωή όποτε ο μπαφος και η πρεζα είναι ο μόνος δρομος Πυροβόλησς.
l337 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Τα οπιούχα (ηρωίνη, μορφίνη, κλπ) προκαλούν σωματική εξάρτηση και αυτό είναι γεγονός αναμφισβήτητο. Το στερητικό δε είναι τόσο έντονο που αν δεν υπάρχουν φράγκα να πάρεις τη δόση σου και να "γίνεις καλά" προσωρινά, θα κάνεις τα πάντα για να τη βρεις. Δεν είναι θέμα καλοπέρασης, ούτε απληστίας όπως έγραψες, ούτε είναι κάτι που το ελέγχεις. Ακόμα και αν ξεπεράσεις τη σωματική στέρηση, το γεγονός ότι έχεις γνωρίσει πως νιώθεις όταν κάνεις χρήση (δε φεύγει ποτέ από το μυαλό), είναι θέμα χρόνου να ξανά αρχίσεις. Όσον αφορά την πρώτη πρόταση, ότι όλα τα οπιούχα (διότι έτσι το γράφεις) προκαλούν σωματική εξάρτηση, περιμένω link από κάποιο επιστημονικό journal (peer reviews, αν υπάρχουν, καλοδεχούμενα) μιας και είσαι εκείνος που ισχυρίζεσαι πως είναι γεγονός "αναμφισβήτητο". Κατά τ' άλλα, από την παραπάνω παράγραφο, και μην το πάρεις στραβά δεν το λέω για να σε ειρωνευτώ, έχεις μάλλον άγνοια από οπιούχα και κωδείνες. Σε κάθε περίπτωση πρόσεχε τι γράφεις διότι σε διαβάζει κόσμος και δη μικρές ηλικίες και είναι κρίμα να πάρεις οποιονδήποτε στο λαιμό σου! Στους όρους χρήσης του forum αναφέρεται ότι πρέπει να είσαι άνω των 18. 18 δεν είναι μικρή ηλικία. Ψηφίζεις.. Είναι μαγκιά και κοινωνικό status η χρήση ναρκωτικών πως αλλιώς θα ρίξει τα αριστερά γκομενακια Δεν τον ευνοησε και η ζωή όποτε ο μπαφος και η πρεζα είναι ο μόνος δρομος Μάλλον είναι ο ίδιος λόγος που διάφοροι γιάπηδες "βελάζουν" τη κόκα με το 50ευρω.. Για να ρίξουν τα αριστερά γκομενάκια. Και εκείνους δεν τους ευνόησε και η ζωή όποτε η κόκα είναι ο μόνος δρόμος νομιζω οτι η κατηγορια ανθρωπων που δεν το επελεξαν ειναι ειδικη περιπτωση, οσους χρηστες ξερω ειναι συνειδητοι χρηστες και οχι επειδη "εμπλεξαν". Μονο καποιους καπνιστες μπορω να σκεφτω που θελουν να το κοψουν αλλα δυσκολευονται. +1 (με έμφαση στο bold) (για όσους χρήστες, πάνω από 100.., έχω γνωρίσει "καλά" τα τελευταία 20+ χρόνια)
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αντε ρε σιχαμενοι.... .Μου θυμιζετε τον μπαμπη, την σια και τον ευαγγελατο , ολοι σας.... Εχετε και εσεις γνωμη και γνωση επι παντος επιστητου, καθως και επι πασας νοσου και μαλακιας.... Σας χαλανε ολων των ειδων τα αλκοολικια(τσιγαρα,ποτα,etc), εκτος του δικου σας.... Αλκοολικοι του πληκτρολογιου..... Ρε ουστ.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις