ScorpioX777 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 2) Εξαιτίας του απο πάνω αλλά και λόγω διαφόρων πραγμάτων που έχουν να κάνουν με γεωπονική αλλά και το λογιστικό κομμάτι της υπόθεσης αυτό που λες είναι ακόμη πιο χαζό απο αυτό που μου λέγανε οι γονείς μου μικρό... να αποφεύγω δηλαδή τα μπαρ που σου βάζουν (τζάμπα) ναρκωτικά στο ποτό σου.... Eστω και αν ειναι τραβηγμενο για το καλο σου στο λεγανε...
deesnider Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Eστω και αν ειναι τραβηγμενο για το καλο σου στο λεγανε... Το να πει ο γονιός στο παιδί του «Μην πάρεις ναρκωτικά», είναι - κατά τη γνώμη μου - για το καλό του. Το να τού πει «Μην πηγαίνεις στα μπαρ, διότι σού ρίχνουν ναρκωτικά στο ποτό», είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να μεγαλώσει έναν ηλίθιο.
Vapir Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δεν διάβασα το ποστ όλο γιατι μου πήρε το μάτι αυτό το σημείο και έμεινα λίγο 1) τιμή πρέζα> φούντα.... άρα το να βάλεις πρέζα στην φούντα για να πουλάει παραπάνω είναι σαν να βάζεις χαβιάρι στο σουβλάκι μπας και ανεβούν οι πωλήσεις.... 2) Εξαιτίας του απο πάνω αλλά και λόγω διαφόρων πραγμάτων που έχουν να κάνουν με γεωπονική αλλά και το λογιστικό κομμάτι της υπόθεσης αυτό που λες είναι ακόμη πιο χαζό απο αυτό που μου λέγανε οι γονείς μου μικρό... να αποφεύγω δηλαδή τα μπαρ που σου βάζουν (τζάμπα) ναρκωτικά στο ποτό σου.... πίστεψε με , το πεντάφυλλο που θα σκάσει η παρέα των πιτσιρικάδων ποτισμένο με πρέζα θα φέρει παραπάνω φράγκα στο έτσι , με τον καιρό, ιδικά όταν τουλάχιστον ο ένας είναι πεπεισμένος οτι αφού γίνανε μουνί ..αφού τους τάβλιασε σημαίνει οτι ηταν καλό. Αλλα κ αυτή να μην είναι η περίπτωση με τις τιμές που αγοράσει ο μέσος πιτσιρικάς χωρίς άκρες δεν μου κάνει καμία εντύπωση έτσι κ αλλιώς .Ακόμα θυμάμαι έναν που χαιρόταν για τα 50g καλαμάτα , όταν στην πραγματικότητα είχε τελευταίας ποιότητας αλμπαν αλλα το παιδί ήξερε , ήταν g μερικοί είναι άξιοι της μοίρας τους 2) εσύ μιλάς βέβαια γιαυτό που σου είπε η μαμά σου κ ο μπαμπάς σου , εγώ μιλάω γιαυτό που είδα , να πιάνουν κόσμο μαλάκα και να σπάνε πλάκα
ScorpioX777 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Το να πει ο γονιός στο παιδί του «Μην πάρεις ναρκωτικά», είναι - κατά τη γνώμη μου - για το καλό του. Το να τού πει «Μην πηγαίνεις στα μπαρ, διότι σού ρίχνουν ναρκωτικά στο ποτό», είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να μεγαλώσει έναν ηλίθιο. Εξαρταται παντα και απο το μορφωτικο επιπεδο των γονιων.Το ειπα οτι ειναι τραβηγμενο, αλλα ο σκοπος τους οταν του το ελεγαν ηταν να τον κανουν να προσεχει...
Nelnel Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Εγω δεν εξεταζω τι ποιοτητες υπαρχουν στο οποιοδηποτε ναρκωτικο κ πως προκυπτει η καθεμια (btw σε οτι εχει να κανει με τη φαρμακευτικη χρηση της κανναβης, ειμαι υπερ). Ανηκω κ εγω στα παιδια που μου λεγανε να προσεχω μη μου ριξουν ναρκωτικα στο ποτο! Αλλα ποτε δε μου ειπαν να μη βγω. Γενικα δεν ηξεραν να μου πουν πολλα πανω σ αυτα τα θεματα, αλλα επειδη ημουν μαμουνι, ενημερωθηκα μονη μου. Και η αληθεια ειναι οτι ημουν περιεργη να δοκιμασω τα παντα (εκτος απο απλο τσιγαρο που απεχθανομουν απο παντα) αλλα μαλλον με αγαπαω πολυ για να ρισκαρω να εξαρτηθω απ οτιδηποτε.
Mr_Proper Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Εγω δεν εξεταζω τι ποιοτητες υπαρχουν στο οποιοδηποτε ναρκωτικο κ πως προκυπτει η καθεμια (btw σε οτι εχει να κανει με τη φαρμακευτικη χρηση της κανναβης, ειμαι υπερ). Ανηκω κ εγω στα παιδια που μου λεγανε να προσεχω μη μου ριξουν ναρκωτικα στο ποτο! Αλλα ποτε δε μου ειπαν να μη βγω. Γενικα δεν ηξεραν να μου πουν πολλα πανω σ αυτα τα θεματα, αλλα επειδη ημουν μαμουνι, ενημερωθηκα μονη μου. Και η αληθεια ειναι οτι ημουν περιεργη να δοκιμασω τα παντα (εκτος απο απλο τσιγαρο που απεχθανομουν απο παντα) αλλα μαλλον με αγαπαω πολυ για να ρισκαρω να εξαρτηθω απ οτιδηποτε. μαμουνάκι
UniversalMachine Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Όποια ποσότητα ναρκωτικής ουσίας και να βάλουμε στο αίμα μας παραμένει στο σώμα μας για τουλάχιστον 2 χρόνια.. ο λόγος που το σώμα μας ζητάει πάλι ναρκωτικά είναι γιατί είναι πτητικές ουσίες και εξατμίζονται.. αφού χαλάσουν τη χημεία του εγκεφάλου μας ώστε να θεωρείται η μέγιστη απόλαυση στη ζωή το σώμα μας προσπαθεί να ξαναζήσει αυτή τη μέγιστη ποσότητα ντοπαμίνης που προκάλεσε η πρώτη φορά.. επειδή όμως αυτό είναι αδύνατο ζητάει όλο και μεγαλύτερη ποσότητα για να αντικαταστήσει την ποσότητα που εξατμίστηκε.. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να καταλάβει κάποιος τί είναι τα ναρκωτικά, τί είναι ο εγκέφαλός μας και πώς λειτουργεί.. πώς επιδρούν στο σώμα μας και γιατί καταφέρνουν να πέρνουν τελείως το έλεγχο μας.. Άν κάποιος τα γνωρίζει και πάει και τα παίρνει παρόλο που ξέρει τί κάνουν στο σώμα του τότε είναι άξιος της μοίρας του.. Απορώ γιατί ξοδεύονται δις δολλάρια σε διαστημικά προγράμματα, πειράματα όπως το CERN κτλ και δέν επικεντρώνεται η Επιστήμη στην εξερεύνηση του ανθρώπινου εγκεφάλου.. δηλαδή πάμε να καταλάβουμε πράγματα για το Σύμπαν και την ύλη όταν δέν είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να τα καταλάβουμε.. Αν καταφέρουμε να χαρτογραφήσουμε τον εγκέφαλο και να κατανοήσουμε τους μηχανισμούς του τότε όχι μόνο θα περάσουμε στην επόμενη τεχνολογική εποχή αλλά θα μπορέσουμε να επέμβουμε και στην εξέλιξή μας! Αντί να φτιάχνουμε ευφυέστερους υπερυπολογιστές θα μπορέσουμε να γίνουμε εμείς υπερ-εγκέφαλοι! Ο άνθρωπος δέν έχει εφεύρει τίποτε στην ουσία.. απλά παρατηρεί τη Φύση και την αντιγράφει.. 1
Mr_Proper Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Όποια ποσότητα ναρκωτικής ουσίας και να βάλουμε στο αίμα μας παραμένει στο σώμα μας για τουλάχιστον 2 χρόνια.. ο λόγος που το σώμα μας ζητάει πάλι ναρκωτικά είναι γιατί είναι πτητικές ουσίες και εξατμίζονται.. αφού χαλάσουν τη χημεία του εγκεφάλου μας ώστε να θεωρείται η μέγιστη απόλαυση στη ζωή το σώμα μας προσπαθεί να ξαναζήσει αυτή τη μέγιστη ποσότητα ντοπαμίνης που προκάλεσε η πρώτη φορά.. επειδή όμως αυτό είναι αδύνατο ζητάει όλο και μεγαλύτερη ποσότητα για να αντικαταστήσει την ποσότητα που εξατμίστηκε.. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να καταλάβει κάποιος τί είναι τα ναρκωτικά, τί είναι ο εγκέφαλός μας και πώς λειτουργεί.. πώς επιδρούν στο σώμα μας και γιατί καταφέρνουν να πέρνουν τελείως το έλεγχο μας.. Άν κάποιος τα γνωρίζει και πάει και τα παίρνει παρόλο που ξέρει τί κάνουν στο σώμα του τότε είναι άξιος της μοίρας του.. Απορώ γιατί ξοδεύονται δις δολλάρια σε διαστημικά προγράμματα, πειράματα όπως το CERN κτλ και δέν επικεντρώνεται η Επιστήμη στην εξερεύνηση του ανθρώπινου εγκεφάλου.. δηλαδή πάμε να καταλάβουμε πράγματα για το Σύμπαν και την ύλη όταν δέν είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να τα καταλάβουμε.. Αν καταφέρουμε να χαρτογραφήσουμε τον εγκέφαλο και να κατανοήσουμε τους μηχανισμούς του τότε όχι μόνο θα περάσουμε στην επόμενη τεχνολογική εποχή αλλά θα μπορέσουμε να επέμβουμε και στην εξέλιξή μας! Αντί να φτιάχνουμε ευφυέστερους υπερυπολογιστές θα μπορέσουμε να γίνουμε εμείς υπερ-εγκέφαλοι! Ο άνθρωπος δέν έχει εφεύρει τίποτε στην ουσία.. απλά παρατηρεί τη Φύση και την αντιγράφει.. Έχεις πάει ποτέ ηράκλειο;
l337 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Όποια ποσότητα ναρκωτικής ουσίας και να βάλουμε στο αίμα μας παραμένει στο σώμα μας για τουλάχιστον 2 χρόνια.. ο λόγος που το σώμα μας ζητάει πάλι ναρκωτικά είναι γιατί είναι πτητικές ουσίες και εξατμίζονται.. αφού χαλάσουν τη χημεία του εγκεφάλου μας ώστε να θεωρείται η μέγιστη απόλαυση στη ζωή το σώμα μας προσπαθεί να ξαναζήσει αυτή τη μέγιστη ποσότητα ντοπαμίνης που προκάλεσε η πρώτη φορά.. επειδή όμως αυτό είναι αδύνατο ζητάει όλο και μεγαλύτερη ποσότητα για να αντικαταστήσει την ποσότητα που εξατμίστηκε.. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να καταλάβει κάποιος τί είναι τα ναρκωτικά, τί είναι ο εγκέφαλός μας και πώς λειτουργεί.. πώς επιδρούν στο σώμα μας και γιατί καταφέρνουν να πέρνουν τελείως το έλεγχο μας.. Άν κάποιος τα γνωρίζει και πάει και τα παίρνει παρόλο που ξέρει τί κάνουν στο σώμα του τότε είναι άξιος της μοίρας του.. Απορώ γιατί ξοδεύονται δις δολλάρια σε διαστημικά προγράμματα, πειράματα όπως το CERN κτλ και δέν επικεντρώνεται η Επιστήμη στην εξερεύνηση του ανθρώπινου εγκεφάλου.. δηλαδή πάμε να καταλάβουμε πράγματα για το Σύμπαν και την ύλη όταν δέν είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να τα καταλάβουμε.. Αν καταφέρουμε να χαρτογραφήσουμε τον εγκέφαλο και να κατανοήσουμε τους μηχανισμούς του τότε όχι μόνο θα περάσουμε στην επόμενη τεχνολογική εποχή αλλά θα μπορέσουμε να επέμβουμε και στην εξέλιξή μας! Αντί να φτιάχνουμε ευφυέστερους υπερυπολογιστές θα μπορέσουμε να γίνουμε εμείς υπερ-εγκέφαλοι! Ο άνθρωπος δέν έχει εφεύρει τίποτε στην ουσία.. απλά παρατηρεί τη Φύση και την αντιγράφει.. Ασχολίαστο... Ότι να 'ναι. Αν δεν έχεις προσωπική εμπειρία (διότi τότε δεν θα έγραφες το παραπάνω) και απλά θέλεις να το ψάξεις στα γρήγορα, δες εδώ. Αν θέλεις να το ψάξεις καλύτερα, μπορείς να ενημερωθείς από erowid. (όσο για τον εγκέφαλο, σε ένα τεράστιο ποσοστό είναι ήδη χαρτογραφημένος)
UniversalMachine Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Έχω ένα φίλο που είναι ναυτικός και με έχει διαβεβαιώσει ότι έχουν πιάσει άτομα στα ιατρικά τέστ που έχουν κάνει ναρκωτικά πρίν 2 χρόνια αλλά το βρήκαν και τους απέκλεισαν.. και είναι λογικό γιατί τα περισσότερα φάρμακα στο αίμα παραμένουν για χρόνια..
Mr_Proper Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Έχω ένα φίλο που είναι ναυτικός και με έχει διαβεβαιώσει ότι έχουν πιάσει άτομα στα ιατρικά τέστ που έχουν κάνει ναρκωτικά πρίν 2 χρόνια αλλά το βρήκαν και τους απέκλεισαν.. και είναι λογικό γιατί τα περισσότερα φάρμακα στο αίμα παραμένουν για χρόνια.. έχεις πάει σε συναυλία των 1000 mods ?
l337 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Έχω ένα φίλο που είναι ναυτικός και με έχει διαβεβαιώσει ότι έχουν πιάσει άτομα στα ιατρικά τέστ που έχουν κάνει ναρκωτικά πρίν 2 χρόνια αλλά το βρήκαν και τους απέκλεισαν.. και είναι λογικό γιατί τα περισσότερα φάρμακα στο αίμα παραμένουν για χρόνια.. Όχι φίλε μου, και μη το πάρεις στραβά, αλλά προσωπικά έχω κάθε λόγο να το πιστεύω αυτό που σου γράφω. Αρχικά.. Αφετέρου δεν έχει σημασία τι λέω εγώ και τι λέει ο φίλος σου αλλά τι λένε οι γιατροί επίσημα, μιας εγώ και ο φίλος σου δεν αποτελούμε κάποια "πηγή".
eliasjuve Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι επειδή παρακολουθώ το θέμα και με ενδιαφέρει. Έχω υποψίες για ένα γνωστό μου πρόσωπο ότι κάνει χρήση χωρίς να γνωρίζω ακριβώς τι. Η ερώτηση είναι μπορεί να κάνει κάποιος χρήση κάποιας ουσίας χωρίς να φαίνεται; Όσους έχω ρωτήσει μου λένε ότι το καταλαβαίνεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην φαίνεται κτλ.
Mr_Proper Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι επειδή παρακολουθώ το θέμα και με ενδιαφέρει. Έχω υποψίες για ένα γνωστό μου πρόσωπο ότι κάνει χρήση χωρίς να γνωρίζω ακριβώς τι. Η ερώτηση είναι μπορεί να κάνει κάποιος χρήση κάποιας ουσίας χωρίς να φαίνεται; Όσους έχω ρωτήσει μου λένε ότι το καταλαβαίνεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην φαίνεται κτλ. Αυτό ισχύει γενικά αλλά οκ κάποιος μπορεί να ειναι καλός στο να το κρύβει αλλά αν έχεις δοκιμάσει ποτέ κάποιο ναρκωτικό σε παρέα μπορείς να τον καταλάβεις κρίνοντας απο την δική σου εμπειρία και απο αυτές των φίλων σου... Εσύ γιατι νομίζεις ότι παίρνει ναρκωτικά;
φιρίκι Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι επειδή παρακολουθώ το θέμα και με ενδιαφέρει. Έχω υποψίες για ένα γνωστό μου πρόσωπο ότι κάνει χρήση χωρίς να γνωρίζω ακριβώς τι. Η ερώτηση είναι μπορεί να κάνει κάποιος χρήση κάποιας ουσίας χωρίς να φαίνεται; Όσους έχω ρωτήσει μου λένε ότι το καταλαβαίνεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην φαίνεται κτλ. Ναι, σε γενικές γραμμές μπορείς να καταλάβεις αν και εξαρτάται και απο τι παίρνει. Επίσης, ενδέχεται να ξέρει να κρυφτεί. Κοίτα για μια γυαλάδα στο βλεμμα του, οχι αν γυαλίζουν, αν δείχνουν γυαλινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις