Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν γινεται αυτο .Καθε του χαρτι πρεπει να εχει προτοτυπη σφραγιδα.Πως θα οσυ γραψει κατι αν δεν εχει ιστορικο σου ή δεν κανει εστω μια εξεταση του 10λεπτου ?

Εγω επειδη παιρνω φαρμακα χρονια εχω βρει στη γειτονια μου καοιον που μου γραφει τριμηνες συνταγες και δεν παιρνει ουτε ενα ευρω.

Απλό online activation χρειάζομαι, τί να μου γράψει;

Δημοσ.

Εμένα μου το ενεργοποίησε προχθές ο γαμπρός μου (οφθαλμίατρος στα Γιαννιτσά). Υπόθεση μισoύ λεπτού. Θα τον ρωτήσω αν μπορεί να το κάνει και σε σένα funbreaker..

Δημοσ.

Συνταγογραφει δωρεαν? Ωραια ξεφτίλα.

Γιατι ειναι ξεφτιλα ? Υποχρεωση του ειναι .

Εμένα μου το ενεργοποίησε προχθές ο γαμπρός μου (οφθαλμίατρος στα Γιαννιτσά). Υπόθεση μισoύ λεπτού. Θα τον ρωτήσω αν μπορεί να το κάνει και σε σένα funbreaker..

Τι κερδιζεις με αυτο ?

Δημοσ.

Τι κερδιζεις με αυτο ?

Αποκτώ πρόσβαση στον ιατρικό ηλεκτρικό μου φάκελο.

Ρώτησέ τον αν μπορεί να το κάνει για μένα και τους γονείς μου αν του στείλω τα έγγραφα, και με το αζημιωτο φυσικά.

Περιμένω p.m.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίμενε μέχρι το απόγευμα να του το πει η αδελφή μου. Βασικά χρειάζεται μόνο τον αρ. αίτησης.

Εγω εχω κανει αιτηση και εμαι ετοιμος αλλα δεν το εχω κανει ακομα....Ειναι δυο χρονων οποτε αφου δεν εχει ενεργοποιηθει θα κανω επανεγγραφη .

Διορθωση: Οντως δεν μπορεσα να κανε επανεγγαρφη και ξαναεκανα αρχικη.Μου εδωσε αριθμο αιτητσης

Τωρα ειναι θεμα γιατρου να κανει ενεργοποιηση απο ΕΟΠΠΥ/Ιατρικες υπηρεσιες/Ενεργοποιηση Χρηστη ΦΑΥ

Αποκτώ πρόσβαση στον ιατρικό ηλεκτρικό μου φάκελο.

Απο ποια σελιδα και ποσο πισω παει ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Περίμενε μέχρι το απόγευμα να του το πει η αδελφή μου. Βασικά χρειάζεται μόνο τον αρ. αίτησης.

Έγινε περιμένω να μου πεις.

Εγω εχω κανει αιτηση και εμαι ετοιμος αλλα δεν το εχω κανει ακομα....Ειναι δυο χρονων οποτε αφου δεν εχει ενεργοποιηθει θα κανω επανεγγραφη .

Απο ποια σελιδα και ποσο πισω παει ?

Για να ενεργοποιηθεί πρέπει να στο ενεργοποιήσει γιατρός. Δεν ξέρω πόσο πίσω πάει, αν καταφέρω ποτέ να το κάνω θα σου πω.

• Like 1
Δημοσ.

@funbreaker

Δυστυχώς δεν θα ασχοληθεί άλλο ο γαμπρός μου. Μάλλον όλοι οι γιατροί το ίδιο είναι.. Με μένα έκανε εξαίρεση. Λυπάμαι..

• Like 1
Δημοσ.

@funbreaker

Δυστυχώς δεν θα ασχοληθεί άλλο ο γαμπρός μου. Μάλλον όλοι οι γιατροί το ίδιο είναι.. Με μένα έκανε εξαίρεση. Λυπάμαι..

Ω θεοί, λεφτά θα έπαιρνε για μερικά κλικς, που κανονικά θα έπρεπε να μην έπαιρνε.

Είμαστε καταδικασμένοι.

• Like 1
Δημοσ.

Ω θεοί, λεφτά θα έπαιρνε για μερικά κλικς, που κανονικά θα έπρεπε να μην έπαιρνε.

Είμαστε καταδικασμένοι.

Ηρθε η μερα της κρισης? Εχω την αισθηση οτι εισαι λιιιιιιγο υπερβολικος.

Εχει αναλυθει και νωριτερα νομιζω. Σιγα μην κατσει ο γιατρος να κανει τη γραμματεα του ΕΟΠΥΥ, ενω κανει να δει λεφτα απο τον οργανισμο για 2+ χρονια. 

Δε διαφωνω οτι ηλεκτρονικη μηχανοργανωση απαιτειται και βοηθαει απιστευτα. Αλλα δεν ειναι ο ιδιωτης γιατρος που θα σου κανει το analog to digital conversion, εκει υπαρχει λαθος. 

Νομιζω οτι η αρχη πρεπει να γινει απο το ΕΣΥ και να καταργηθει ο χαρτινος φακελος, λες και ειμαστε στο 1960. Αλλα υπαρχει δρομος ακομα, απαιτειται ενοποιημενο συστημα, δικτυο κλπκλπ.

• Like 3
Δημοσ.

Ηρθε η μερα της κρισης? Εχω την αισθηση οτι εισαι λιιιιιιγο υπερβολικος.

Εχει αναλυθει και νωριτερα νομιζω. Σιγα μην κατσει ο γιατρος να κανει τη γραμματεα του ΕΟΠΥΥ, ενω κανει να δει λεφτα απο τον οργανισμο για 2+ χρονια.

Δε διαφωνω οτι ηλεκτρονικη μηχανοργανωση απαιτειται και βοηθαει απιστευτα. Αλλα δεν ειναι ο ιδιωτης γιατρος που θα σου κανει το analog to digital conversion, εκει υπαρχει λαθος.

Νομιζω οτι η αρχη πρεπει να γινει απο το ΕΣΥ και να καταργηθει ο χαρτινος φακελος, λες και ειμαστε στο 1960. Αλλα υπαρχει δρομος ακομα, απαιτειται ενοποιημενο συστημα, δικτυο κλπκλπ.

Μα έχει καταντήσει αηδία, δύο χρόνια το παλεύω.

Το καταλαβαίνω πως δεν είναι δουλειά για γιατρό, γι αυτό έφτασα στο σημείο να πληρωνω για μερικά κλικς.

Αλλά ακόμα κι έτσι έφαγα το πρώτο μου άκυρο.

Να βάλω αγγελία;

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι ειναι ξεφτιλα ? Υποχρεωση του ειναι .

Τι κερδιζεις με αυτο ?

Ειναι υποχρεωση του να εργαστει δωρεαν..?

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει ότι πολλοί γιατροί που είναι συμβεβλημένοι για επισκέψεις, λένε ότι δεν έχουν ραντεβού με ΕΟΠΥΥ. Μετά, πας ιδιωτικά. Όταν γράψει φάρμακο, γράφει και επίσκεψη (ενώ τον πληρώνεις ιδιωτικά) και βέβαια δεν σου το λέει. Μου έχει τύχει τουλάχιστο 3 φορές. Αν είχες πρόσβαση στο φάκελο σου, θα τα έβλεπες αυτα.

• Like 3
Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά τι δουλειά πρέπει να κάνει ο γιατρός για την ενεργοποίηση; Είναι κάτι που απαιτεί ώρα; Δε θα μπορούσε να το κάνει μία φορά στην επόμενη επίσκεψη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...