Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα λένε οι δυ ότι δεν έχει δουλεια.... βγες μια γυρα για ελέγχους ... και ολο και καποια παράβαση θα βρεις... κοψε 1-2 κώλους να δεις πως βάζουνε μυαλο.

Εποπτεια λεει της αγορας. Αυτοι τι κάνουν? δεν τους εχω δει ποτέ εξω. Βγαινουν για κανεναν σοβαρο ελεγχο ή μονο για τα μάτια του κοσμου .... και αποτελέσματα αρνητικα? εδώ οι πονηροι επιχειρηματιες κάνουν πάρτυ και κοροϊδευουν τον κοσμο.

Εγω αμα δουλευα σε τέτοιο ποστο οποιον επιχειρηματια έβρισκα να κάνει τέτοιες μαλακιες θα τον έγραφα ή θα του ελεγα μεγάλε ... την επομενη εβδομάδα θα ξαναέρθω να ξέρεις και αμα συνεχιζεις θα σε γράψω.

• Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τρίτον, ως προς τις τιμές, εκεί συμφωνώ, αλλά δεν ξέρω και πολλούς που ψωνίζουν εκεί χωρίς το skroutz ανά χείρας. Αλλά, ξαναλέω συμφωνώ, ως προς τη διακύμανση τιμών. Πήρα ηλεκτρική κουζίνα πριν τις γιορτές στα 549 (price match με skroutz), ενώ την είχαν 620. Τώρα που πήγα, την είχαν 700 και κάτι. Από το site τους δεν αξίζει να ψωνίζει κανείς, ακριβώς για το λόγο του price match.

Αυτό με το price match τι ακριβώς είναι (?) υπάγονται όλα τα προϊόντα σε αυτό (?) από πότε ισχύει (?) και τι τους δείχνεις ακριβώς ?

Δημοσ.

Αυτό με το price match τι ακριβώς είναι (?) υπάγονται όλα τα προϊόντα σε αυτό (?) από πότε ισχύει ?

Οταν ας πουμε ο Κωτσοβολος βαλει προσφορα ενα προιον το ιδιο προιον μπαινει στην ιδια προσφορα στα αλλα καταστηματα λογω ανταγωνισμου και αν δεν μπει τους λες εκει εχει τοσο προσφορα και μπορει να στο δωσουν στην ιδια τιμη...("ταυτιση τιμης" κατι τετοιο)

Δημοσ.

Σε μένα πάντως αρνήθηκαν το αυτονόητο : να μου εκδώσουν τιμολόγιο.

Για πες λεπτομέρειες γιατί είναι πολύ περίεργο αυτό! Εγώ έχω κόψει κανονικά, όπως και χιλιάδες άλλοι. Εσένα για ποιο λόγο σου αρνήθηκαν;

Δημοσ.

Οταν ας πουμε ο Κωτσοβολος βαλει προσφορα ενα προιον το ιδιο προιον μπαινει στην ιδια προσφορα στα αλλα καταστηματα λογω ανταγωνισμου και αν δεν μπει τους λες εκει εχει τοσο προσφορα και μπορει να στο δωσουν στην ιδια τιμη...("ταυτιση τιμης" κατι τετοιο)

Είναι μόνο για προιόντα σε προσφορά ? Δηλαδή δε μπορώ να τους δείξω τιμή από skroutz ? 

Δημοσ.

Έκανα παραγγελία online ένα πολυμηχανημα Canon με τιμολογιο.

Μου το έστειλαν με απόδειξη λιανικης. Μετά από τηλεφωνικές συνεννοήσεις πολλών ημερών, μου έστειλαν πίσω την αποδειξη που τους είχα επιστρέψει, με την αιτιολογία ότι δεν μπορούν να μου εκδώσουν τιμολόγιο γιατί "υπήρχε η πιθανότητα να το μεταπωλησω " και αυτό δεν το ήθελαν !!!

Τσαμπουκάς κανονικός!

Δεν άξιζε για 99€ να ασχοληθώ περαιτερω με αυτούς.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι μόνο για προιόντα σε προσφορά ? Δηλαδή δε μπορώ να τους δείξω τιμή από skroutz ? 

Μονο για προσφορες σε μεγαλα καταστηματα οχι μικρα ηλεκτρονια μαγαζακια.Ο ανταγωνισμος σε αυτα ειναι.

Δημοσ.

Μου το έστειλαν με απόδειξη λιανικης. Μετά από τηλεφωνικές συνεννοήσεις πολλών ημερών, μου έστειλαν πίσω την αποδειξη που τους είχα επιστρέψει, με την αιτιολογία ότι δεν μπορούν να μου εκδώσουν τιμολόγιο γιατί "υπήρχε η πιθανότητα να το μεταπωλησω " και αυτό δεν το ήθελαν !!!

Τσαμπουκάς κανονικός!

Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να μην υπάρχει καν η επιλογή για τιμολόγιο, καθώς ο καθένας θα μπορούσε να μεταπωλήσει το προϊόν....

Μονο για προσφορες σε μεγαλα καταστηματα οχι μικρα ηλεκτρονια μαγαζακια.Ο ανταγωνισμος σε αυτα ειναι.

οκ, οπότε μόνο για Kotsovolo, Public, Mediamarkt, Plaisio..

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο γελοίο της υπόθεσης είναι πως η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή μου απάντησε πως από την στιγμή που μου έκοψε νόμιμο παραστατικό (έστω κι αν δεν ήταν αυτό που ζήτησα) δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Απλά ξεφτίλα !

Δημοσ.

Τσαμπουκάς κανονικός!

Νομίζω το έχεις αναφέρει ξανά; Κάτι θυμάμαι. Τι να σου πω, είναι πολύ περίεργο!

Δημοσ.

Νομίζω στην Ελλάδα 3-4 αλυσίδες το πολύ έχουμε πλέον. Είναι πολύ πιο εύκολο να συντονίσουν τις τιμές τους για να μην πέσουν κάτω απο ένα συγκεκριμένο επίπεδο, οπότε να παίζουν στο +/-10€ μεταξύ τους στην τιμή, παρά να τα βάλουν με τα σκρουτζομάγαζα.

Δημοσ.

Τώρα είδα ότι απαντάμε σε θέμα που άνοιξε πριν από ένα χρόνο... :P

Λοιπόν, το price match δεν το κάνουν μόνο στις τιμές που έχουν οι υπόλοιπες αλυσίδες. Εγώ για ό,τι έχω ψωνίσει  ζητάω αν μπορούν να κάνουν την τιμή του φτηνότερου φυσικού καταστήματος στο skroutz για το ίδιο προϊόν (ελληνικής αντιπροσωπείας). Δεν μου έχουν πει ποτέ όχι ή μου προτείνουν τιμή με αστεία διαφορά μερικών ευρώ. Το ίδιο ισχύει και για τον Κωτσόβολο, αλλά με σαφώς μικρότερη ευελιξία σε σχέση με τη MediaMarkt, η οποία δίνει και 12 πραγματικά άτοκες δόσεις με πιστωτική για κάτι πιο ακριβό που θέλει να πάρει κάποιος.

Κοινώς, με τον κατάλληλο τρόπο, μπορώ πλέον και έχω τιμές Skroutz, αλλά με ένα μαγαζί που σέβεται το doa, αλλά και τις επιστροφές εντός 15 ημερών (για τα μέλη) χωρίς κανένα πρόβλημα. Για μένα είναι το πιο απροβλημάτιστο μαγαζί. Αν άρχιζε να ασχολείται και με BTO σε υπολογιστές, για μένα θα ήταν το απόλυτο.

Δημοσ.

Τώρα είδα ότι απαντάμε σε θέμα που άνοιξε πριν από ένα χρόνο... :P

Λοιπόν, το price match δεν το κάνουν μόνο στις τιμές που έχουν οι υπόλοιπες αλυσίδες. Εγώ για ό,τι έχω ψωνίσει  ζητάω αν μπορούν να κάνουν την τιμή του φτηνότερου φυσικού καταστήματος στο skroutz για το ίδιο προϊόν (ελληνικής αντιπροσωπείας). Δεν μου έχουν πει ποτέ όχι ή μου προτείνουν τιμή με αστεία διαφορά μερικών ευρώ. Το ίδιο ισχύει και για τον Κωτσόβολο, αλλά με σαφώς μικρότερη ευελιξία σε σχέση με τη MediaMarkt, η οποία δίνει και 12 πραγματικά άτοκες δόσεις με πιστωτική για κάτι πιο ακριβό που θέλει να πάρει κάποιος.

Κοινώς, με τον κατάλληλο τρόπο, μπορώ πλέον και έχω τιμές Skroutz, αλλά με ένα μαγαζί που σέβεται το doa, αλλά και τις επιστροφές εντός 15 ημερών (για τα μέλη) χωρίς κανένα πρόβλημα. Για μένα είναι το πιο απροβλημάτιστο μαγαζί. Αν άρχιζε να ασχολείται και με BTO σε υπολογιστές, για μένα θα ήταν το απόλυτο.

Πολύ ενδιαφέρον αυτό, δεν το ήξερα. Είναι όμως πολιτική της επιχείρησης ή ανάλογα με το κατάστημα που θα πας;

Πάντως να αναφέρω πως εγώ αγόρασα μια ξυριστική μηχανή από το Online κατάστημα τους και όταν την παρέλαβα έλειπε μέσα από την συσκευασία ένα εξάρτημα χωρίς αυτή να φαίνεται ανοιγμένη. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν είτε να μου την αντικαταστήσουν, είτε να μου επιστρέψουν τα χρήματα μου πράγμα που έγινε. Χωρίς ερωτήσεις τύπου, μήπως το χάσατε εσείς κλπ.

Δημοσ.

Πριν μερικα Χρόνια το carrefour είχε βγάλει προσφορά κάτω του κόστους τηλεοράσεις. Τότε πήγαν πολλοι επιχειρηματίες και τις παίρνανε 3-3 για να τις μεταπουλήσουν, με αποτέλεσμα αντί η προσφορά να πάει στον καταναλωτή πήγε σε καταστήματα. Στην ουσία έκανε μάγκες τους άλλους. Το κατάστημα μπορεί να έδωσε το στοκ του αλλά δεν κέρδισε ο καταναλωτής του και ''ισχυροποίησε'' ανταγωνιστικά καταστήματα. Όταν είδα την απάντηση που έδωσε το mm στον φίλο μου ήρθε στο μυαλό η συζήτηση που είχα με τον υπεύθυνο καταστήματος των Carrefour. Τώρα για το θέμα εδώ με ένα κομμάτι, δεν χάθηκε και ο κόσμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...