zoranb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Το μεγάλο πρόβλημα των λευκών αρμόστοκων πλακιδίων είναι που με το καιρό σκουραίνουν από τις σκόνες και τη βρώμα. Πρόσφατα έμαθα πως υπάρχει στόκος που δεν αλοιώνεται/σκάει από την υγρασία. Πρόκειται για το στόκο που χρησιμοποιείται στα πλακάκια των πισίνων. Το ερώτημα είναι, εάν πάρω λευκό τέτοιο στόκο, θα αλλάξει χρώμα από τη βρωμιά/σκόνη κλπ.?
NikosKallithea Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Στόκος που δεν λερώνετε δεν υπάρχει, στόκος που δεν πιάνει μούχλα υπάρχει
zoranb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Οπότε ο συγκεκριμένος ακόμα και αν λερώνεται μπορεί εύκολα να καθαριστεί, αυτό εννοείς;
Valerie_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Σε τι επιφάνεια θα τον βάλεις ;; Καθαρίζεται με οινόπνευμα ο στοκος που λες είναι πολύ ακριβός και δεν είναι ότι δεν λερωνεται απλά είναι πιο αδιαβροχος από τον απλό στοκο. Και ο υποξικος στοκος κουζίνας είναι εύκολος στη χρήση καθώς καθαρίζεται με νερό. 1
NikosKallithea Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ολοι οι στοκοι καθαρίζονται καντους με λιγο χλωρίνη και θα γίνουν καινούργιοι, αν ειναι παλιοί, αν είναι νεα τοποθέτηση βαλε αντιμουχλικό
zoranb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Σε τι επιφάνεια θα τον βάλεις; Θέλω να τον βάλω σε πλακάκια μπάνιου, πάνω στα οποία κάνει κανείς απευθείας ντούζ.
idomeneas7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Οδοντόβουρτσα + χλωρίνη ή αν σου βρωμάει βάλε μαγειρική σόδα + ξίδι. Οι αρμοί σε τοίχους θα καθαρίσουν σίγουρα με αυτόν τον τρόπο. Οι αρμοί σε δάπεδο θα καθαρίσουν μεν, αλλά όχι τελείως αν είναι παλιός ο στόκος ή αν δεν έχει γίνει εφαρμογή ενός σφραγιστικού που κανονικά μπαίνει από πάνω. Να βγάλεις όλο τον στόκο και να κάνεις αρμολόγηση από την αρχή μάλλον είναι ασύμφορο. Αν θες ντε και καλά, βάλε απλά άλλο χρώμα στόκο.
zoranb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Σκεπτόμουν να βγάλω -όσο γίνεται- τον υπάρχοντα λευκό στόκο και να βάλω αρμόστοκο -πάλι λευκό- αυτόν που έχουν στις πισίνες. Απλώς ο αρμός είναι πολύ λεπτός (1mm) και δεν είναι εύκολο να αφαιρέσω το στόκο. Με σπάτουλα δηλαδή μου βγαίνει η πίστη! Ξέρετε κανέναν άλλο τρόπο;
Ivory Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 fugalite eco της kerakoll. Τον έχω βάλει κουζίνα. Καλός είναι. Θέλει να ακολουθήσεις προσεκτικά τις οδηγίες. Έχει και στο γιουτιουμπ βίντεο.
idomeneas7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Εχω δοκιμάσει τα πάντα για τους μπιχλιάρικους αρμούς στο μπάνιο (εκτός από υδροχλωρικό που πιστεύω θα έκανε δουλειά αλλά με αγχώνει λόγω επικινδυνότητας για την υγεία και διάβρωσης των ανοξείδωτων). Πριν λίγες μέρες βρήκα μια πάρα πολύ απλή και οικονομική λύση, ίσως με περιορισμένη διάρκεια αλλά και πάλι πολύ πιό συμφέρουσα από νέα αρμολόγηση. Υπάρχουν κάτι λευκοί ανεξίτηλοι μαρκαδόροι για γενική χρήση που είναι αδιάβροχοι (κάποιοι υποτίθεται έχουν και αντιμουχλικό). Με 5 ευρώ ο ένας αρκεί να κάνεις όλο το μπάνιο σχεδόν με τέλειο αποτέλεσμα. 2
telis Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Για δώσε μάρκα για τους μαρκαδόρους και από που τους αγόρασες....
xpapias Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ναι για πες που τους βρισκουμε. Εχω και γω θεμα με μαυριλα/μουχλα. Εφυγε λιγο με καποια καθαριστικα. Νομιζα οτι ειναι θεμα μπιχλας.
idomeneas7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Τωρα εχω παραγγειλει online (απο Ελλάδα) edding grout 8200 που εχει και ανταλλακτικες μυτες. Ηδη έχω κάνει με Shachihata Artline (τους είχε ο άντρας με τα εργαλεία) αλλά η μύτη φθείρεται γρήγορα και δεν ειχα ανταλλακτική. Το έχω σφουγγαρίσει δύο φορές και δεν έχει φύγει ούτε λίγο, μέχρι και σε κάποια σημεία που μου έχει ξεφύγει πάνω στο πλακάκι πρέπει να το κανω με σπάτουλα για να φύγει. Είναι και κάτι άλλοι για να μαρκάρεις κάτω από το νερό (σε ενυδρεία, πισίνες, κλπ) που κάνουν 2-3 ευρώ πάνω οπότε αν δω φθορά θα πάρω τέτοιους. Εχω ενθουασιαστεί πάντως γιατί εχω περάσει άπειρες ώρες να τρίβω με οδοντόβουρτσες χωρις αποτέλεσμα και τωρα ειναι κάτασπροι οι αρμοί μεσα σε λίγα λεπτά και ξεκούραστα. 1
bluesattack Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Nαι αλλα η βρωμα δεν φευγει με αυτον τροπο , απλα την καλυπτεις
NikosKallithea Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Nαι αλλα η βρωμα δεν φευγει με αυτον τροπο , απλα την καλυπτεις Οχι μονο την καλύπτει αλλα την εγκλωβίζει κιολας, οποτε σε λιγες μερες θα του πετάξει και τον μαρκαδόρο και την βρώμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα