Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοείται πως το έβαλα σε καθαρούς και στεγνούς αρμούς. Το θέμα με τον λευκό στόκο είναι πως με τον καιρό κιτρινίζει/μαυρίζει και ΔΕΝ καθαρίζει άλλο με συμβατικές μεθόδους. Φαίνεται πάντα βρώμικος κι ας έχεις φάει όλη σου τη μέρα στα πατώματα να τρίβεις με χλωρίνες και ο,τι άλλο καθαριστικό.

Αν και όταν μου πετάξει τον μαρκαδόρο απλά θα το ξαναβάψω.

Δημοσ.

Υπάρχουν και οι εποξειδικοι στοκοι 2 συστατικων που γινονται σαν πορσελανη. Οτι πιο ισχυρο και ευκολο στο καθαρισμα υπάρχει αλλα πανακριβοι και λιγο πιο δυσκολοι στο δουλεμα.

Δημοσ.

Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι πρέπει να βάλεις τροχό να βγάλεις τον παλιό και να κάνεις όλο το μπάνιο τίγκα στην σκόνη. Εγώ με το παιδί στο σπίτι δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Εννοείται πως το έβαλα σε καθαρούς και στεγνούς αρμούς. Το θέμα με τον λευκό στόκο είναι πως με τον καιρό κιτρινίζει/μαυρίζει και ΔΕΝ καθαρίζει άλλο με συμβατικές μεθόδους. Φαίνεται πάντα βρώμικος κι ας έχεις φάει όλη σου τη μέρα στα πατώματα να τρίβεις με χλωρίνες και ο,τι άλλο καθαριστικό.

Αν και όταν μου πετάξει τον μαρκαδόρο απλά θα το ξαναβάψω.

Ενταξει καλη ιδεα ειναι , αισθητικα.

Απο περιεργεια δοκιμασες απο τα ειδικα καθαριστικα για αρμους ? Κανα υγρο πιατων ?  Κανα λευκαντικο υγρο απο αυτα που βαζουν σε πλυντηρια κλπ ?

Ετσι ρωταω,η χλωρινη φαινεται το πιο βαρβατο αλλα δεν σημαινει οτι θα ειναι και το καλυτερο.

Δημοσ.

καθόμουν καθάριζα τους αρμούς άβαζα δυνατά καθαριστικά στο τέλος χάλασα το σμάλτο της μπανιέρας όταν μπήκα στη διαδικασία να βάψω την μπανιέρα πέρασα τσιμεντοκονία στο μπάνιο μετά λούστρο και τέλος. ξένοιασα.

Δημοσ.

'Εχω βάλει τα πάντα εκτός από υδροχλωρικό οξύ που το φοβάμαι. Σοδα, λεμόνι, ξίδι, καθαριστικά για άλατα, για πατώματα, αδιάλυτη χλωρίνη να ποτίσει, ατμοκαθαριστή, καθαριστικά γενικής χρήσης, καθαριστικά αρμών/πλακιδιων/πετρών, κλπ. Προφανώς και καθάριζε αλλά το χρώμα δεν άσπριζε με τίποτα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οχι μονο την καλύπτει αλλα την εγκλωβίζει κιολας, οποτε σε λιγες μερες θα του πετάξει και τον μαρκαδόρο και την βρώμα.

In your face, μήνες μετά το σημείο που έβαλα vs σημείο που δεν έβαλα.

post-304125-0-00684800-1470144057_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...