idomeneas7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Εννοείται πως το έβαλα σε καθαρούς και στεγνούς αρμούς. Το θέμα με τον λευκό στόκο είναι πως με τον καιρό κιτρινίζει/μαυρίζει και ΔΕΝ καθαρίζει άλλο με συμβατικές μεθόδους. Φαίνεται πάντα βρώμικος κι ας έχεις φάει όλη σου τη μέρα στα πατώματα να τρίβεις με χλωρίνες και ο,τι άλλο καθαριστικό. Αν και όταν μου πετάξει τον μαρκαδόρο απλά θα το ξαναβάψω.
lary7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Υπάρχουν και οι εποξειδικοι στοκοι 2 συστατικων που γινονται σαν πορσελανη. Οτι πιο ισχυρο και ευκολο στο καθαρισμα υπάρχει αλλα πανακριβοι και λιγο πιο δυσκολοι στο δουλεμα.
idomeneas7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι πρέπει να βάλεις τροχό να βγάλεις τον παλιό και να κάνεις όλο το μπάνιο τίγκα στην σκόνη. Εγώ με το παιδί στο σπίτι δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο.
bluesattack Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Εννοείται πως το έβαλα σε καθαρούς και στεγνούς αρμούς. Το θέμα με τον λευκό στόκο είναι πως με τον καιρό κιτρινίζει/μαυρίζει και ΔΕΝ καθαρίζει άλλο με συμβατικές μεθόδους. Φαίνεται πάντα βρώμικος κι ας έχεις φάει όλη σου τη μέρα στα πατώματα να τρίβεις με χλωρίνες και ο,τι άλλο καθαριστικό. Αν και όταν μου πετάξει τον μαρκαδόρο απλά θα το ξαναβάψω. Ενταξει καλη ιδεα ειναι , αισθητικα. Απο περιεργεια δοκιμασες απο τα ειδικα καθαριστικα για αρμους ? Κανα υγρο πιατων ? Κανα λευκαντικο υγρο απο αυτα που βαζουν σε πλυντηρια κλπ ? Ετσι ρωταω,η χλωρινη φαινεται το πιο βαρβατο αλλα δεν σημαινει οτι θα ειναι και το καλυτερο.
Valerie_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 καθόμουν καθάριζα τους αρμούς άβαζα δυνατά καθαριστικά στο τέλος χάλασα το σμάλτο της μπανιέρας όταν μπήκα στη διαδικασία να βάψω την μπανιέρα πέρασα τσιμεντοκονία στο μπάνιο μετά λούστρο και τέλος. ξένοιασα.
idomeneas7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 'Εχω βάλει τα πάντα εκτός από υδροχλωρικό οξύ που το φοβάμαι. Σοδα, λεμόνι, ξίδι, καθαριστικά για άλατα, για πατώματα, αδιάλυτη χλωρίνη να ποτίσει, ατμοκαθαριστή, καθαριστικά γενικής χρήσης, καθαριστικά αρμών/πλακιδιων/πετρών, κλπ. Προφανώς και καθάριζε αλλά το χρώμα δεν άσπριζε με τίποτα.
idomeneas7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Οχι μονο την καλύπτει αλλα την εγκλωβίζει κιολας, οποτε σε λιγες μερες θα του πετάξει και τον μαρκαδόρο και την βρώμα. In your face, μήνες μετά το σημείο που έβαλα vs σημείο που δεν έβαλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα