Προς το περιεχόμενο

νοσταλγία

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εσείς τι νοσταλγείτε; τι σας λείπει απο τα παλιά ; μια σχεση; ένας τόπος; μια παλιότερη εποχή; στοιχεία του εαυτου σας που δεν υπάρχουν πια;

με τι σας πιάνει νοσταλγία;

Εγώ κάτι ζοφερές ώρες που τρώγομαι σκέφτομαι ένα παλιο΄πρόσωπο που είχα σχέση ή στιγμές του καλοκαιριού με κάπους φίλους κολλητούς....

Δημοσ.

Η ανεμελιά όπως ειπε και ο Trilobite και γενικά η αθωότητα και η έλλειψη ευθυνών. Αλλά και επίσης 2-3 αγαπημένα πρόσωπα.

• Like 2
Δημοσ.

Τα 90s-00s(Προ Λεφτά Υπάρχουν εποχής),μια δεκαπενταετία της άκρατης φιλοδοξίας και ελπίδας,τουλάχιστον για εμάς τα παιδιά που δεν εμβαθύναμε και πολύ.

Όταν μπορούσες να φανταστείς και να ελπίζεις,ως μαθητής, ένα ευοίωνο μέλλον, με καλή δουλειά και αρκετά λεφτά.

Αυτό με έχει λείψει πολύ,ελπίδα για τους άλλους εις την ημεδαπήν(συγγενείς).

Από εκεί και πέρα, αναπόληση για μια παλαιά σχέση που τελείωσε λόγω περιστάσεων.Και αυτό που λεν "what if" και στα χωριά.

• Like 3
Δημοσ.

Να προσθέσω μου λείπει και η έλλειψη κοινωνικών δικτύων και γενικά το tech. Χωρίς κινητά χωρίς τίποτα. Παίζαμε στις αλάνες όλη μέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Παλια λεγαμε πεντε η ωρα στο ταδε σημειο να παιξουμε μπαλα ολοι εκει, τωρα που σου δινει την ευκολια το κινητο να πεις θα αργησω μπορεί να βρεθεις μετα απο μια ωρα.

Η ζωη να γινει παλι πιο ζωνατνη χωρις αγχοι. Τωρα σχεδον ολοι ξυπνανε και λενε τι εχω να πληρωσω

• Like 2
Δημοσ.

Οταν μαζευομασταν 30 ατομα στη γειτονια και παιζαμε κρυφτο, κυνηγητο, καναμε πατινι ρολερς κλπ και οι γειτονες μας βριζαν απο τα μπαλκονια γιατι καναμε φασαρια :P

Το καθιερωμενο στο χωριο το καλοκαιρι, μετα το μπανιο στη θαλασσα, μαζευομασταν ολοι στις 17:00 στην εκκλησια και παιζαμε pokemon στα gameboy η καναμε βολτες με τα ποδηλατα, παιζαμε μπαλα στα χωματα και μετα τρωγαμε παγωτο.Το βραδυ ακουγαμε μουσικη ολοι μαζι και λεγαμε ιστοριες.

Born_to_feel.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Ερώτηση παγίδα :P Σε πιάνει μελαγχολία και απελπισία αν τα σκέφτεσαι αυτά και δεν ξέρω αν έχει και νόημα. Μια χαρά είμαστε και τώρα, στο χέρι μας είναι να γίνουμε και καλύτερα!

• Like 3
Δημοσ.

Οταν μαζευομασταν 30 ατομα στη γειτονια και παιζαμε κρυφτο, κυνηγητο, καναμε πατινι ρολερς κλπ και οι γειτονες μας βριζαν απο τα μπαλκονια γιατι καναμε φασαρια :P

Το καθιερωμενο στο χωριο το καλοκαιρι, μετα το μπανιο στη θαλασσα, μαζευομασταν ολοι στις 17:00 στην εκκλησια και παιζαμε pokemon στα gameboy η καναμε βολτες με τα ποδηλατα, παιζαμε μπαλα στα χωματα και μετα τρωγαμε παγωτο.Το βραδυ ακουγαμε μουσικη ολοι μαζι και λεγαμε ιστοριες.

Born_to_feel.jpg

Μη σκας... Οσο λιωναμε τοτε στο pokemon, σε λιγο καιρο θα λιωνουμε ξανα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση παγίδα :P Σε πιάνει μελαγχολία και απελπισία αν τα σκέφτεσαι αυτά και δεν ξέρω αν έχει και νόημα. Μια χαρά είμαστε και τώρα, στο χέρι μας είναι να γίνουμε και καλύτερα!

Αισιοδοξία! :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το «Χωρίς Ανάσα» στην Λ. Καβάλας (ατέλειωτο head-banging...) και το «Town Pump» στο Πασαλιμάνι (το καλύτερο rock-hard rock πρόγραμμα που έχω ακούσει ποτέ από d.j. και απίστευτοι τύποι ιδιοκτήτες).

Γενικά, νοσταλγώ τα παλιά μου στέκια και τσαντίζομαι που δε μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο πλέον, έστω και για τις σπάνιες φορές που επισκέπτομαι πλέον την Ελλάδα. Θέλω να κοπανηθώ, να αδειάσω ιδρώτα και δεν ξέρω που!  

Επεξ/σία από deesnider
  • Like 2
Δημοσ.

Το «Χωρίς Ανάσα» στην Λ. Καβάλας (ατέλειωτο head-banging...) και το «Town Pump» στο Πασαλιμάνι (το καλύτερο rock-hard rock πρόγραμμα που έχω ακούσει ποτέ από d.j. και απίστευτοι τύποι ιδιοκτήτες.

Γενικά, νοσταλγώ τα παλιά μου στέκια και τσαντίζομαι που δε μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο πλέον, έστω και για τις σπάνιες φορές που επισκέπτομαι πλέον την Ελλάδα. Θέλω να κοπανηθώ, να αδειάσω ιδρώτα και δεν ξέρω που!  

Κανα κιρασπουτό δεν νοσταλγείς??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...