Irene.j Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αληθεια,θα ξαναμπεις μεσα με το ποδηλατο?
haris_216 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αληθεια,θα ξαναμπεις μεσα με το ποδηλατο? Μάλλον ναι Δε νομίζω να είναι πολλοί ανάμεσά μας που να μαθαίνουν από τα παθήματά τους (ή των άλλων) 2
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Τα ασανσέρ συνήθως γράφουν ότι απαγορεύεται η μεταφορά φορτίων. Όμως κάλλιστα μπορεί κάποιος να πει ότι το ποδήλατο δεν θεωρείται φορτίο γιατί ζυγίζει ούτε 10 κιλά. Εκτός αν για φορτίο μετράει το... σχήμα
cosmos000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος....Πάλι καλά που δεν έπαθες καμιά σωματική βλάβη ή τίποτα χειρότερο... Οκ έκανες λάθος και τα λάθη πληρώνονται...αλλά στην σωστή τιμή... Αλλά να σε ρωτήσω κάτι άλλο..υποτίθεται όταν του είπες για τα επίσημα χαρτιά κτλ κτλ του ασανσέρ (πιστοποιητικά ) αυτός αυτόματα στο έριξε στα 150 και όλα καλά και όλα ωραία...(άρα συμπεραίνουμε ότι δεν υπάρχουν ή δεν είναι ανανεωμένα κτλ) Και επειδή γλύτωσες 350 παύει να σε ενδιαφέρει αυτό το θέμα??Και αν γίνει καμια στραβή στο μέλλον με χειρότερα αποτελέσματα?? Στην θέση σου θα πλήρωνα τα 150 και με το που επιδιορθωνόταν η βλάβη...κατευθείαν σε συνέλευση το θέμα για τα χαρτια του ασανσερ....για την ασφάλεια όλων σας.. Μπρος στην υγεία σας και την αρτιμέλεια δεν νομίζω ότι μετράει το 100-200-500 ευρώ.. 1
soteras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος....Πάλι καλά που δεν έπαθες καμιά σωματική βλάβη ή τίποτα χειρότερο... Οκ έκανες λάθος και τα λάθη πληρώνονται...αλλά στην σωστή τιμή... Αλλά να σε ρωτήσω κάτι άλλο..υποτίθεται όταν του είπες για τα επίσημα χαρτιά κτλ κτλ του ασανσέρ (πιστοποιητικά ) αυτός αυτόματα στο έριξε στα 150 και όλα καλά και όλα ωραία...(άρα συμπεραίνουμε ότι δεν υπάρχουν ή δεν είναι ανανεωμένα κτλ) Και επειδή γλύτωσες 350 παύει να σε ενδιαφέρει αυτό το θέμα??Και αν γίνει καμια στραβή στο μέλλον με χειρότερα αποτελέσματα?? Στην θέση σου θα πλήρωνα τα 150 και με το που επιδιορθωνόταν η βλάβη...κατευθείαν σε συνέλευση το θέμα για τα χαρτια του ασανσερ....για την ασφάλεια όλων σας.. Μπρος στην υγεία σας και την αρτιμέλεια δεν νομίζω ότι μετράει το 100-200-500 ευρώ.. Πολύ σωστό αυτό κανε έκτατη συνέλευση να δείτε αν υπάρχουν χάρτιά γιατί κάτι βρομάει και αν υπάρχουν να σας τα δείξει όπως και τα πιστοποιητικά συντήρησης φρένα/φώτα έλενγχος λειτουργίας μην το αμελήσετε σήμερα δεν σταμάτησε σε εσένα αύριο μπορεί να φύγει ο θάλαμος κάτω βάλτο θέμα και δείτε το σοαβαρά
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Βαλτον να υπογράψει ότι δε θα σου ζητήσει αργότερα εξτρα λεφτά για αυτό το θεμα 1
acomaedo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Τα ασανσέρ συνήθως γράφουν ότι απαγορεύεται η μεταφορά φορτίων. Όμως κάλλιστα μπορεί κάποιος να πει ότι το ποδήλατο δεν θεωρείται φορτίο γιατί ζυγίζει ούτε 10 κιλά. Εκτός αν για φορτίο μετράει το... σχήμα Τυπικά όλα είναι φορτία, ακόμα και οι σακούλες από το Σούπερ Μάρκετ. Απο κει και πέρα η κοινή λογική θα πρέπει να μπαίνει σε πράξη. Πχ αν χρειάζεται να κάνω ταρζανιά για να βάλω ένα φύλλο πλαστικού βάρους 5 κιλών αλλά επιφάνειας 2.5 τετραγωνικών μέτρων διαγώνια μέσα στο ασανσέρ με αποτέλεσμα να μην κλείνει καλά η πόρτα ή να μετακινήσω-σπάσψ καμιά λάμπα δεν φταίει το ασανσέρ ή η έλλειψη πιστοποιητικών αλλά η "εξυπνάδα¨που με δέρνει. Και το τι μπορεί να πει κάλλιστα κάποιος όταν μπαίνουν στη μέση λεφτά ή/και η νομοθεσία δεν είναι καλή τακτική. 1
soteras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Γενικά δουλειές που πρέπει να γίνουν αμεσα 1)Χαρτί ότι για τη ζημιά που προκάλεσες με το ποδήλατο πλήρωσες και δεν έχεις κάτι άλλο από μεριά σου. 2)Να δείτε σε συνέλευση σοβαρά τα χαρτιά ότι είναι κομπλέ και αν χρειάζετε κάτι να του κάνετε πόρτες το κάνετε χτες κιόλας. 3)Βρείτε άλλο διαχειριστή για να λέει 500 και μετά 150 αφού του είπες ότι είπες δεν κάτι δεν πάει καλά. 4)Κάνε το καλό γείτονα και ζήτα συγνώμη για την ταλαιπωρία 5)Φτιάχτε κανόνες ότι στο ασανσερ δεν θα μεταφέρουμε τίποτα μα τίποτα ούτε ένα χαρτόκουτο ώστε να αποφύγετε τέτοια σκινηκά στο μέλλον 1
the other one Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 πιο ρεαλιστικό το κόβω να πιέσει να μπούνε πόρτες ασφαλείας ώστε να ναι καλυμμένος κι αυτός με το ποδήλατό του παρά να συμφωνήσουν όλοι να μη φερνουν φορτία μέσα
nickarmy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 οι πόρτες είναι οτι το ποιο μη βολικό πράγμα που υπάρχει , ειδικά όταν είναι μικρά τα ανσανσερ (ίσα ισα χωράνε 2 ατομα μια μια τσάντα το καθένα..) ή οταν κάνεις μετακόμιση κτλ . Αν και μαλλον σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να υπήρχε καλό κενό για να γίνει κάτι τέτοιο γιατι έχω δει ανσανσερ χωρις πόρτακια που στυλό οριακά μπορει να χωρέσει
soteras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 οι πόρτες είναι οτι το ποιο μη βολικό πράγμα που υπάρχει , ειδικά όταν είναι μικρά τα ανσανσερ (ίσα ισα χωράνε 2 ατομα μια μια τσάντα το καθένα..) ή οταν κάνεις μετακόμιση κτλ . Αν και μαλλον σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να υπήρχε καλό κενό για να γίνει κάτι τέτοιο γιατι έχω δει ανσανσερ χωρις πόρτακια που στυλό οριακά μπορει να χωρέσει Μα το ασανσερ δεν έχει φτιαχτεί αν κάνεις μετακόμιση να σηκώσει ψυγεία/καναπές/κρεβάτια που έχουν κάποια Χ κιλά πολλά παραπάνω απο ένα ποδήλατο ή κάτι για αυτό στις μετακομίσεις πέρνουμε τους τυπάδες με το αναβατόριο
zio10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μα το ασανσερ δεν έχει φτιαχτεί αν κάνεις μετακόμιση να σηκώσει ψυγεία/καναπές/κρεβάτια που έχουν κάποια Χ κιλά πολλά παραπάνω απο ένα ποδήλατο ή κάτι για αυτό στις μετακομίσεις πέρνουμε τους τυπάδες με το αναβατόριο Όλοι το χρησιμοποιούμε και για να μεταφέρουμε πράγματα όμως... μα δεν έπρεπε να υπάρχει ποδήλατο μέσα in the first place... Το ασανσέρ οφείλει να σε διαφυλάξει στα πλαίσια λειτουργίας του. Πρώτον φίλε έχεις την υγεία σου άρα ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι σοβαρό. Αυτός πνίγεται (όπως η μισή Ελλάδα) και βρήκε τώρα σου λέει οπα ο μικρός έκανε μαλακία να του φορτώσουμε ότι μπορούμε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ απαιτεί ΜΕΤΡΗΤΑ το 2016. Μπορεί εσύ να έχεις μαξαρι την κάρτα σου και χρωστάς και 420€ της επόμενης εβδομάδας. Δεν κατάλαβα?!? Μην ψαρωνεις πάρε προσφορές πολλές και πολλές προσφορές για την αποπληρωμή. Νομίζεις π.χ. αν είναι 400€ θα δυσκολευτεις πολύ να βρεις γραφείο να δεχτεί 200 μπροστά και 100 κάθε βδομάδα για τις επόμενες 15 μέρες?? Όχι. Επίσης ΜΗΛΑ με πολλούς μάστορες και δες τι είναι το ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ. Μπορεί ή μισή ζημιά λέμε τώρα να είναι από το ποδήλατο και ή άλλη μισή από ανεπάρκεια του ασανσέρ. Αλλά αυτό δεν θα στο πούμε ΕΜΕΙΣ αλλά ΜΑΣΤΟΡΑΣ. Τελικά δεν θα χρειαστεί αλλά εγώ νομίζω πως δεν θα έβρισκε εύκολα...
Liverpool89 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Πρωτα να φτιαχτει και μετα να του δωσεις λεφτα, γιατι βλεπω να καθομαστε να συζηταμε στο τελος πήρε τα 150€ και μου ζηταει κι αλλα για να το φτιαξει 1
splashboogie Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Όλοι το χρησιμοποιούμε και για να μεταφέρουμε πράγματα όμως... Τελικά δεν θα χρειαστεί αλλά εγώ νομίζω πως δεν θα έβρισκε εύκολα... Λες?? Δεν ξέρω, θα έλεγα πως όχι. Εδώ λέει θα πάρει τα 150 από 3 διαφορετικούς ανθρώπους. Είναι δύσκολοι καιροί zio.
zio10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Λες?? Δεν ξέρω, θα έλεγα πως όχι. Εδώ λέει θα πάρει τα 150 από 3 διαφορετικούς ανθρώπους. Είναι δύσκολοι καιροί zio. To λέω γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα εμπιστευθεί έναν άγνωστο να του χρωστάει λεφτά και να τον κυνηγάει πιθανώς. Να κάνει μια καλύτερη τιμή αλλά να πληρωθεί επιτόπου θα το θεωρούσα πιο εύκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα