jeanthira7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα σας Εδώ και 15 ημέρες παρατηρούσα έναν ερεθισμό στο κάτω βλέφαρο ο οποίος εξελισσοταν σε μικρή μπαλίτσα. Χθες ψάχνοντας έκανα μόνος μου τη διάγνωση ότι έχω χαλαζιο. Σήμερα είμαι χαλαρά ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ από χθες με φοβερή ενόχληση στο μάτι και αδυναμία συγκέντρωσης. Επειδή είδα ότι μάλλον πάω για διάνοιξη μέχρι τότε Επειδή η ενόχληση ειναι ανυπόφορη έχετε κάτι καταπραϋντικό να μου προτείνετε?
opera Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Να πας σε οφθαλμίατρο,πιθανό να χρειαστεί αγωγή. 1
idomeneas7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 ΑΝ είναι χαλάζιο, μπορείς να βάζεις ζεστες κομπρέσες με νερό ή χαμομήλι 2-3 φορές την ημέρα. Δίνουν επίσης κολλύριο Tobrex - Tobradex και κατι κορτιζονουχες αλοιφές σε μικρό σωληνάριο. Πρακτικά εμένα τίποτα από αυτά δεν μου έκανε δουλειά και πήγα 2 φορές για χειρουργείο. Την τρίτη βαρέθηκα και το άφησα. Πέρασε μόνο του μετά από 1-2 χρόνια και δεν έχω βγάλει από τότε. 2
jeanthira7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 ΑΝ είναι χαλάζιο, μπορείς να βάζεις ζεστες κομπρέσες με νερό ή χαμομήλι 2-3 φορές την ημέρα. Δίνουν επίσης κολλύριο Tobrex - Tobradex και κατι κορτιζονουχες αλοιφές σε μικρό σωληνάριο. Πρακτικά εμένα τίποτα από αυτά δεν μου έκανε δουλειά και πήγα 2 φορές για χειρουργείο. Την τρίτη βαρέθηκα και το άφησα. Πέρασε μόνο του μετά από 1-2 χρόνια και δεν έχω βγάλει από τότε. Oταν λες ότι πήγες 2 φορές για χειρουργείο τι εννοείς? Δεν κατάφεραν να στο αφαιρέσουν με τη μία ή έβγαλες και άλλο? Το άφησες 2 χρόνια να σε ενοχλεί?
idomeneas7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εννοώ πως έβγαλα ένα, το χειρούργησα, μετά από λίγο έβγαλα άλλο, το ξαναχειρούργησα και μετά ξαναέβγαλα και είπα "δε ^%$#@*" και το άφησα. Μετά πέρασε μόνο του. Συνήθως περνάνε μόνα τους μετά από 1-2 χρόνια και εμένα με ενοχλούσε μόνο αισθητικά οπότε είπα να γλιτώσω τα 200 ευρώ χειρουργείο και την ταλαιπωρία για 3η φορά. 'Εχω σημάδια από ράμματα μέσα στο μάτι όμως και μου αρέσει να τα δείχνω σε όσους αηδιάζουν εύκολα. 4
jeanthira7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εννοώ πως έβγαλα ένα, το χειρούργησα, μετά από λίγο έβγαλα άλλο, το ξαναχειρούργησα και μετά ξαναέβγαλα και είπα "δε ^%$#@*" και το άφησα. Μετά πέρασε μόνο του. Συνήθως περνάνε μόνα τους μετά από 1-2 χρόνια και εμένα με ενοχλούσε μόνο αισθητικά οπότε είπα να γλιτώσω τα 200 ευρώ χειρουργείο και την ταλαιπωρία για 3η φορά. 'Εχω σημάδια από ράμματα μέσα στο μάτι όμως και μου αρέσει να τα δείχνω σε όσους αηδιάζουν εύκολα. Το τελευταίο σχόλιο χαλαρά δεν χρειαζόταν...
idomeneas7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Το τελευταίο σχόλιο χαλαρά δεν χρειαζόταν... Α, είσαι από αυτούς? Να ανεβάσω εικόνα τότε. 1
jeanthira7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Α, είσαι από αυτούς? Να ανεβάσω εικόνα τότε. Οχι, απλά έχω κόψει τα thrillers αυτόν τον καιρό...
Ison_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 To χαλάζιο πρέπει να το προλάβεις όσο είναι φρέσκο πριν πετρώσει. Θα πάρεις βαμβάκι βουτηγμένο σε ζεστό νερό (έχει σημασία να είναι ζεστό, αλλά όχι να καείς) και θα κάνεις μασάζ πάνω στο χαλάζιο. Αυτό θα το κάνεις κάθε 1-2 ώρες μέχρι να υποχωρήσει την αυριανή μέρα συνήθως. Αν το αφήσεις στην τύχη του, θα κάνει μήνες για να φύγει. 1
jeanthira7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μου πρότειναν από το φαρμακείο ένα fucidin ophthalmic το οποίο και έβαλα (2 φορές τη μέρα 1 σταγόνα) και είδα καταρχήν εντυπωσιακά αποτελέσματα (το "πέτρωμα" έχει μειωθεί στο μισό) αλλά σήμερα που το βάζω δεύτερη μέρα δεν είδα να υποχωρεί κι άλλο... Το θέμα είναι ότι αυτό είχε ήδη πετρώσει και παλεύω να το ξεπετρώσω... Το φάρμακο στις οδηγίες γράφει για 2 μέρες θεραπεία με 1 σταγόνα πρωί-βράδυ... Αύριο θα έχω κλείσει τις 2 μέρες... Τι κάνω? Μασάζ θα κάνω...
jeanthira7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Τελικά το αφαίρεσα πριν από 1 μήνα περίπου... Τώρα δεν έχει εμφανιστεί πάλι αλλά με ενοχλεί κυρίως το πρωί το σημείο... Ο γιατρός που είπε να βάζω gel tobradex αλλά "δεν βλέπω φως" Τη γνώμη σας...
Lee80 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Α, είσαι από αυτούς? Να ανεβάσω εικόνα τότε. in for the pic
Lee80 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ε αφού υπάρχει ζήτηση... Fast Delivery !!! Recommended !!! 10+
Προτεινόμενες αναρτήσεις