Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Χωρίς κι εγώ να θέλω να σε σοκάρω, εγώ σχολίασα το δικό σου μήνυμα, όχι του άλλου μέλους. Αλλά ως προς αυτό, δεν αφιέρωσες ούτε μισή λέξη, παρά μόνο ότι χρησιμοποιείς macOS επί 11 χρόνια και πόσο ευχαριστημένος είσαι. Από μένα κανένα πρόβλημα φυσικά, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Πάλι καλά που μας επιτρέπεις να κάνουμε τις επιλογές μας όπως νομίζουμε εμείς.

Όσο για την απάντηση του "σχολιασμού" σου, θα έπρεπε ίσως, έστω και τώρα, να αντιληφθείς ότι η απάντησή μου προς το μέλος που γράφει προφανείς και εξώφθαλμες ανακρίβειες συμπεριλαμβάνει και έμμεση απάντηση σε εσένα. 

Έστω και τώρα, ίσως γίνει αντιληπτό... 

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάλι καλά που μας επιτρέπεις να κάνουμε τις επιλογές μας όπως νομίζουμε εμείς.

Όσο για την απάντηση του "σχολιασμού" σου, θα έπρεπε ίσως, έστω και τώρα, να αντιληφθείς ότι η απάντησή μου προς το μέλος που γράφει προφανείς και εξώφθαλμες ανακρίβειες συμπεριλαμβάνει και έμμεση απάντηση σε εσένα. 

Έστω και τώρα, ίσως γίνει αντιληπτό... 

Μου είναι αδιάφορο πώς θα κάνετε τις επιλογές σας. Αυτό που δεν μου είναι αδιάφορο είναι να μην ξεχάσω κι αυτά που ξέρω, διότι συμβαίνει να μην είσαι ο μόνος που έχεις δουλέψει mac (και iphone, και ipod κτλ).

Ο σχολιασμός μου, είτε τον βάλεις σε εισαγωγικά είτε όχι παραμένει εκεί και αναπάντητος:

Δεν είναι επιστημονική φαντασία όντως, η πραγματικότητα που σε κοιτάει στα μάτια είναι, άρα τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.

α) Το ότι οι συσκευές αυτής της εταιρείας είναι σε ένα παράλληλο δικό τους σύμπαν αποκομμένες από τον υπόλοιπο κόσμο δεν είναι ακριβώς... μυστικό.

β)Και το ότι πρέπει να μπεις σε διαδικασίες με κόπο, χρόνο, και πιθανόν και έξοδα για να κάνεις πράγματα σε άλλες περιπτώσεις απλά και αυτονόητα, επίσης δεν είναι μυστικό.

γ)Και το ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα όχι τεχνολογικής υστέρησης αλλά συγκεκριμένης και συνειδητής πολιτικής, σίγουρα δεν είναι μυστικό, ούτε έκπληξη.

Συνέχισε να αναλώνεσαι για το δήθεν απαραίτητο πρόγραμμα για να μεταφέρονται mp3 και πόσο εκτός πραγματικότητας είναι.

Δημοσ.

Δεν είναι επιστημονική φαντασία όντως, η πραγματικότητα που σε κοιτάει στα μάτια είναι, άρα τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Το ότι οι συσκευές αυτής της εταιρείας είναι σε ένα παράλληλο δικό τους σύμπαν αποκομμένες από τον υπόλοιπο κόσμο δεν είναι ακριβώς... μυστικό. Και το ότι πρέπει να μπεις σε διαδικασίες με κόπο, χρόνο, και πιθανόν και έξοδα για να κάνεις πράγματα σε άλλες περιπτώσεις απλά και αυτονόητα, επίσης δεν είναι μυστικό. Και το ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα όχι τεχνολογικής υστέρησης αλλά συγκεκριμένης και συνειδητής πολιτικής, σίγουρα δεν είναι μυστικό, ούτε έκπληξη.

Τσα.

post-190405-0-07435600-1461251606.png

post-190405-0-13226200-1461251632.png

Δημοσ.

Που παει δλδ μερος των εσοδων ? Περιμενουμε με τεραστια  ανυπομονησια την απαντηση σου ριξε φως στην υποθεση .

Το οτι χαιρεσαι που πληρωνεις extra για τις ιδιες εφαρμογες με ξεπερναει. Εισαι ο πελατης που καθε εταιρια θα γουσταρε να εχει. Τυχερη η apple :)

Διπλάσια Download το Google Play ---- Διπλάσια έσοδα το App Store.

O τσάμπας του Android ζει και δεν πληρώνει. :P

Δηλαδη ο android user εχει τις διπλασιες εφαρμογες με το μισο κοστος? SUPER!! Τωρα εσυ γιατι χαιρεσαι που πληρωνεις τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ και εχεις τα ΜΙΣΑ χρηζει ιατρικης μελετης

• Like 4
Δημοσ.

Που παει δλδ μερος των εσοδων ? Περιμενουμε με τεραστια  ανυπομονησια την απαντηση σου ριξε φως στην υποθεση .

Έξυπνος άνθρωπος είσαι, καταλαβαίνεις και όλοι καταλαβαίνουν. 

Δημοσ.

Κατσε να το μεταφρασουμε για τον καταναλωτη:

"Διπλάσια Download το Google Play από τους χρήστες του ---- Διπλάσια έξοδα των χρηστών στο App Store.

Αισθητά φθηνότερο το Google Play για τους χρήστες του από το App Store. :P "

A,όχι φιλαράκι,μη μας το χαλάς!

Εμας δεν μας νοιάζει η οπτική των καταναλωτών.

Δεν μας αφορά να μην πληρώνουμε.

Μέτοχοι ειμαστε.

Μας ενδιαφέρει να βγάζει πολλα η εταιρία.

• Like 3
Δημοσ.

A,όχι φιλαράκι,μη μας το χαλάς!

Εμας δεν μας νοιάζει η οπτική των καταναλωτών.

Δεν μας αφορά να μην πληρώνουμε.

Μέτοχοι ειμαστε.

Μας ενδιαφέρει να βγάζει πολλα η εταιρία.

Ενώ συμφωνώ με το παραπάνω, για να λέμε και του στραβού το δίκιο η αλήθεια είναι ότι μακροπρόθεσμα είναι προς το συμφέρον του καταναλωτή η εταιρεία που του πουλάει ή του δίνει δωρεάν ένα προϊόν να έχει κέρδη απ' αυτό. Αν  έχει κέρδη, τότε θα υποστηρίξει το προϊόν, θα συνεχίσει να επενδύει σ' αυτό, θα το εξελίξει, αναβαθμίσει κτλ με αποτέλεσμα μοιραία να ακολουθήσουν κι οι ανταγωνιστές, αν δεν έχει κέρδη δεν θα συνεχίσει και την επένδυση ή αν τη συνεχίσει θα είναι μόνο επειδή γιατί το προϊόν είναι κρίκος αλυσίδας (οικοσύστημα) και πρέπει να υπάρχει ακόμα και αν είναι ζημιογόνο, αλλά τότε δεν θα ασχολείται πέρα από τα απολύτως απαραίτητα.

Φυσικά εννοείται από το παραπάνω σημείο μέχρι να πανηγυρίζει κάποιος μέ έκρηξη χαιρεκακίας επειδή η Χ εταιρεία έχει μεγαλύτερα κέρδη από την Ψ, υπάρχει μία μικρή άβυσσος.

Στην προκειμένη περίπτωση τα κέρδη της google μάλλον προέρχονται από αλλού και όχι τόσο από την προμήθεια από τις πωλήσεις εφαρμογών.

Δημοσ.

Mα δεν είπε κανείς να μην κερδίζει!
Νομίζω ειναι αυτονόητο οτι πρεπει να βγάζει κέρδος.
Με την αισχροκέρδια ειναι το θέμα ^^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...