dali13gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Σε αυτό φτες εσύ εγώ και όλοι οι Έλληνες καταναλωτές... Γιατι έχει να κάνει με την "επιδότηση" στα συμβόλαια.... Θυμάμαι εποχές imode πως μπορούσες να κάνει ενα ωραιότατο συμβόλαιο με ανθρώπινο δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλους (δεν θυμάμαι ακριβώς τα νούμερα αλλά ήταν αρκετά για την βγάλεις ανθρώπινα για έναν μήνα πχ 400 λεπτά στην ξεφτίλα ) δωρεάν μηνύματα με την σέσουλα προς ΟΛΟΥΣ πάλι και μια επιδότηση που έριχνε αρκετά το κόστος του κινητού θυμάμαι το nec ας πουμε που ειχα πάρει τοτε που θεωρούταν απο τα ισχυρότερα της εποχής με ~ 50% έκπτωση απο την λιανική τιμή στα καταστήματα και όλα αυτά με πάγιο πέρι τα 40 ευρώ .... τώρα σκάς τα διπλά έχεις λιγότερα (και όχι προς όλους ή πολύ λιγότερο προς όλους) και η επιδότηση ειναι ανύπαρκτη κάνα 80άρι.... και φταίμε εμείς γιατι όλα αυτά δεν γίνανε απο την μια μέρα στην άλλη κάθε νέος περιορισμός και ματσαράγκα που έμπαινε στο συμβόλαιο την δέχονταν κάποιοι χωρίς γκουκ και μουκ... λουστείτε τα τώρα... να πληρώνουμε χρυσάφι για 1 GB internet (που ειναι γελοία ποσότητα το 2016.... ) Συγγνώμη φίλε μου, αλλά όσα γράφεις είναι εκτός πραγματικότητας πλην των επιδοτήσεων...
DJTaurus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Η Apple ξεπερνάει την Xiaomi ακόμα και στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά αυτή τη στιγμή.
karaLRS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Η Apple ξεπερνάει την Xiaomi ακόμα και στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά αυτή τη στιγμή. Ναι αλλά το 2016 πάλι πρώτη θα είναι η xiaomi όπως έγινε και το 2015..όπως λέει το άρθρο στο τέλος
κβαντικος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Το ότι έχει κέρδος, σημαίνει ότι μπορεί σταθερά να επενδύει στην έρευνα και να προσφέρει με συνέπεια καλές συσκευές. Στον καταναλωτή επιστρέφει τελικά. Για σκεψου το λιγο καλυτερα. Αμα τα επενδυε στην ερευνα τοτε μαντεψε, δεν θα ειχε τοσα κερδη. Εχει τοσα κερδη γιατι απλα το κοστος / συσκευη (ναι, με το R&D μεσα) ειναι στα πατωματα. Απλα μαθηματικα ειναι. Ημαρτον, που επιστρεφει και στον καταναλωτη... Ο λαϊκισμός σου με συγκινεί. Έχεις σκεφτεί να κατέβεις στις εκλογές; Κατά τα άλλα, συνεχίστε να ψάχνετε δικαιολογίες, βουντού και μάγια για να εξηγήσετε γιατί η πιο ολοκληρωμένη πρόταση στο χώρο των smartphones πουλάει σαν τρελή. Μα το θεμα του thread δεν ειναι οτι πουλαει σαν τρελη. Ειναι οτι δεν πουλαει σαν τρελη (με την εννοια οτι κατεχει μικρο ποσοστο πωλησεων σε σχεση με τα κερδη) αλλα οτι κερδιζει σαν τρελη. Για να εχεις 90% του κερδους με ~20% των πωλησεων...συμπληρωσε μονος σου τα κενα
duende Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 off(?) topic ειμαστε με ενα συναδελφο ταξιδι στη Κινα. το ξενοδοχειο χαλια, internet γτπ, η tv εχει ενα καναλι μονο με ταινιες στα αγγλικα κ γενικως βαριομαστε. κ ακολουθει ο παρακατω διαλογος: εγω: ευτυχως εχω μαζι μου καμποσες ταινιες και περναει η ωρα. αμα θες να σου δωσω καμια ρε συ, εχω κατεβασει μερικες τελευταιες αυτος: ασε, εχω και γω, αλλα δε παιζουν στο pc μου -γιατι ρε συ? -ειναι mac book -ε και? -ε, οι πιο πολλες ειναι avi και πρεπει να πληρωσω 60 ευρω ενα προγραμμα για να μπορω να παιξω avi -wtf? αφου υπαρχουν free προγραμματα..καταρχας, πως και πηρες μακ? δεν εχεις το εταιρικο με win? -ε, να..πηρα σπιτι ενα dekstop mac. τον ιδιο που πηρε και ο ταδε μανατζερ. δειχνει πολυ γαματος στο σαλονι. μονο που στις αρχες δε μπορουσα να περασω μεσα τραγουδια με στικακι, αλλα κατεβασα ενα προγραμμα, καπου 40 ευρω και τωρα μπορω μια χαρα -μαλιστα.. -ε, μετα πηρα και ενα ipad και το iphone 6s για να ειναι ασορτι. ξερεις πως πανε αυτα. αλλωστε και ο ταδε και η ταδε στο τμημα iphone πηραν και αυτοι. ειναι πολυ μουρατο -οοκκ -ε, για να δεσει το σετ, πηρα και το mac book. -μαλιστα.. -κατι πηγες να μου πεις για το προγραμμα που παιζει avi -α, ναι..εχεις δικιο πρεπει να πληρωσεις τα 60 ευρω για το προγραμμα -ασε, το ξερω.. και καπως ετσι τα κονομαει η Apple. παρτους και τα σωβρακα
Neg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 off(?) topic ειμαστε με ενα συναδελφο ταξιδι στη Κινα. το ξενοδοχειο χαλια, internet γτπ, η tv εχει ενα καναλι μονο με ταινιες στα αγγλικα κ γενικως βαριομαστε. κ ακολουθει ο παρακατω διαλογος: εγω: ευτυχως εχω μαζι μου καμποσες ταινιες και περναει η ωρα. αμα θες να σου δωσω καμια ρε συ, εχω κατεβασει μερικες τελευταιες αυτος: ασε, εχω και γω, αλλα δε παιζουν στο pc μου -γιατι ρε συ? -ειναι mac book -ε και? -ε, οι πιο πολλες ειναι avi και πρεπει να πληρωσω 60 ευρω ενα προγραμμα για να μπορω να παιξω avi -wtf? αφου υπαρχουν free προγραμματα..καταρχας, πως και πηρες μακ? δεν εχεις το εταιρικο με win? -ε, να..πηρα σπιτι ενα dekstop mac. τον ιδιο που πηρε και ο ταδε μανατζερ. δειχνει πολυ γαματος στο σαλονι. μονο που στις αρχες δε μπορουσα να περασω μεσα τραγουδια με στικακι, αλλα κατεβασα ενα προγραμμα, καπου 40 ευρω και τωρα μπορω μια χαρα -μαλιστα.. -ε, μετα πηρα και ενα ipad και το iphone 6s για να ειναι ασορτι. ξερεις πως πανε αυτα. αλλωστε και ο ταδε και η ταδε στο τμημα iphone πηραν και αυτοι. ειναι πολυ μουρατο -οοκκ -ε, για να δεσει το σετ, πηρα και το mac book. -μαλιστα.. -κατι πηγες να μου πεις για το προγραμμα που παιζει avi -α, ναι..εχεις δικιο πρεπει να πληρωσεις τα 60 ευρω για το προγραμμα -ασε, το ξερω.. και καπως ετσι τα κονομαει η Apple. παρτους και τα σωβρακα Εσύ το σκέφτηκες όοοολο αυτό; Avi.. hmmm VLC ίσως; Δεν μπορει να περάσει τραγούδια με το στικάκι What? Φαίνεται το πόσο αληθινή είναι η ιστορία σου. 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 off(?) topic ειμαστε με ενα συναδελφο ταξιδι στη Κινα. το ξενοδοχειο χαλια, internet γτπ, η tv εχει ενα καναλι μονο με ταινιες στα αγγλικα κ γενικως βαριομαστε. κ ακολουθει ο παρακατω διαλογος: εγω: ευτυχως εχω μαζι μου καμποσες ταινιες και περναει η ωρα. αμα θες να σου δωσω καμια ρε συ, εχω κατεβασει μερικες τελευταιες αυτος: ασε, εχω και γω, αλλα δε παιζουν στο pc μου -γιατι ρε συ? -ειναι mac book -ε και? -ε, οι πιο πολλες ειναι avi και πρεπει να πληρωσω 60 ευρω ενα προγραμμα για να μπορω να παιξω avi -wtf? αφου υπαρχουν free προγραμματα..καταρχας, πως και πηρες μακ? δεν εχεις το εταιρικο με win? -ε, να..πηρα σπιτι ενα dekstop mac. τον ιδιο που πηρε και ο ταδε μανατζερ. δειχνει πολυ γαματος στο σαλονι. μονο που στις αρχες δε μπορουσα να περασω μεσα τραγουδια με στικακι, αλλα κατεβασα ενα προγραμμα, καπου 40 ευρω και τωρα μπορω μια χαρα -μαλιστα.. -ε, μετα πηρα και ενα ipad και το iphone 6s για να ειναι ασορτι. ξερεις πως πανε αυτα. αλλωστε και ο ταδε και η ταδε στο τμημα iphone πηραν και αυτοι. ειναι πολυ μουρατο -οοκκ -ε, για να δεσει το σετ, πηρα και το mac book. -μαλιστα.. -κατι πηγες να μου πεις για το προγραμμα που παιζει avi -α, ναι..εχεις δικιο πρεπει να πληρωσεις τα 60 ευρω για το προγραμμα -ασε, το ξερω.. και καπως ετσι τα κονομαει η Apple. παρτους και τα σωβρακα Ούτε καν επιστημονική φαντασία. Λυπάμαι για το επίπεδο που πρέπει να πέσει κάποιος για να "υποστηρίξει" τις όποιες επιλογές του - ή να "θάψει" τις επιλογές των άλλων. 2
DJTaurus Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Διπλάσια Download το Google Play ---- Διπλάσια έσοδα το App Store. O τσάμπας του Android ζει και δεν πληρώνει. 1
Belisarius Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Από την στιγμή που τα κατεβάζει από Google Play είναι όφελος του καταναλωτή που βρίσκει δωρεάν υπηρεσίες. Άλλωστε έχουμε καταλάβει όλοι που πάει μέρος των εσόδων της Apple. Νιάου νιάου κάνει.
Alx1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ούτε καν επιστημονική φαντασία. Λυπάμαι για το επίπεδο που πρέπει να πέσει κάποιος για να "υποστηρίξει" τις όποιες επιλογές του - ή να "θάψει" τις επιλογές των άλλων. Δεν είναι επιστημονική φαντασία όντως, η πραγματικότητα που σε κοιτάει στα μάτια είναι, άρα τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Το ότι οι συσκευές αυτής της εταιρείας είναι σε ένα παράλληλο δικό τους σύμπαν αποκομμένες από τον υπόλοιπο κόσμο δεν είναι ακριβώς... μυστικό. Και το ότι πρέπει να μπεις σε διαδικασίες με κόπο, χρόνο, και πιθανόν και έξοδα για να κάνεις πράγματα σε άλλες περιπτώσεις απλά και αυτονόητα, επίσης δεν είναι μυστικό. Και το ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα όχι τεχνολογικής υστέρησης αλλά συγκεκριμένης και συνειδητής πολιτικής, σίγουρα δεν είναι μυστικό, ούτε έκπληξη.
Fotis13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Από την στιγμή που τα κατεβάζει από Google Play είναι όφελος του καταναλωτή που βρίσκει δωρεάν υπηρεσίες. Άλλωστε έχουμε καταλάβει όλοι που πάει μέρος των εσόδων της Apple. Νιάου νιάου κάνει. Που παει δλδ μερος των εσοδων ? Περιμενουμε με τεραστια ανυπομονησια την απαντηση σου ριξε φως στην υποθεση . 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δεν είναι επιστημονική φαντασία όντως, η πραγματικότητα που σε κοιτάει στα μάτια είναι, άρα τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Το ότι οι συσκευές αυτής της εταιρείας είναι σε ένα παράλληλο δικό τους σύμπαν αποκομμένες από τον υπόλοιπο κόσμο δεν είναι ακριβώς... μυστικό. Και το ότι πρέπει να μπεις σε διαδικασίες με κόπο, χρόνο, και πιθανόν και έξοδα για να κάνεις πράγματα σε άλλες περιπτώσεις απλά και αυτονόητα, επίσης δεν είναι μυστικό. Και το ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα όχι τεχνολογικής υστέρησης αλλά συγκεκριμένης και συνειδητής πολιτικής, σίγουρα δεν είναι μυστικό, ούτε έκπληξη. Λυπάμαι που θα σε πληροφορήσω για κάτι τόσο... τρομερό αλλά όλα όσα περιγράφονται από το μέλος του οποίου το μήνυμα σχολίασα, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επειδή είναι προφανές ότι δεν έχεις την διάθεση να μάθεις, δεν θα επεκταθώ ιδιαίτερα. Απλώς μάθε και εσύ, έστω και τώρα, ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερο πρόγραμμα για να αντιγράψεις ή να "περάσεις" από στικάκι τραγούδια mp3 στον Mac - πόσο μάλλον ένα πρόγραμμα που, κατά τα γραφόμενα του ως άνω μέλους, κοστίζει 40 ευρώ. Ούτε φυσικά χρειάζεται ιδιαίτερο πρόγραμμα που κοστίζει 60 ευρώ για να αναπαράγεις αρχεία avi (ή οποιοδήποτε άλλο αρχείο εικόνας, βίντεο ή ήχου). Καλαταβαίνω ότι η πραγματικότητα, όπως την βιώνω καθημερινά τα τελευταία 11 χρόνια σε MacOS, δεν ανταποκρίνεται με τα όσα γράφει το μέλος ούτε φυσικά με τα όσα γράφεις εσύ. Αλλά, όπως έγραψες, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Σε αφήνω στην εικονική σου πραγματικότητα και άσε μας εμάς στην υπαρκτή. 3
haHa Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Διπλάσια Download το Google Play ---- Διπλάσια έσοδα το App Store. O τσάμπας του Android ζει και δεν πληρώνει. Κατσε να το μεταφρασουμε για τον καταναλωτη: "Διπλάσια Download το Google Play από τους χρήστες του ---- Διπλάσια έξοδα των χρηστών στο App Store. Αισθητά φθηνότερο το Google Play για τους χρήστες του από το App Store. " 1
Alx1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Λυπάμαι που θα σε πληροφορήσω για κάτι τόσο... τρομερό αλλά όλα όσα περιγράφονται από το μέλος του οποίου το μήνυμα σχολίασα, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επειδή είναι προφανές ότι δεν έχεις την διάθεση να μάθεις, δεν θα επεκταθώ ιδιαίτερα. Χωρίς κι εγώ να θέλω να σε σοκάρω, εγώ σχολίασα το δικό σου μήνυμα, όχι του άλλου μέλους. Αλλά ως προς αυτό, δεν αφιέρωσες ούτε μισή λέξη, παρά μόνο ότι χρησιμοποιείς macOS επί 11 χρόνια και πόσο ευχαριστημένος είσαι. Από μένα κανένα πρόβλημα φυσικά, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα