Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι στην cyta και το συμβολαιο μου ληγει σε 2 μηνες...(η ανανεωση εγινε τηλ/κα περσι χωρις να βαλω την υπογραφη μου πουθενα)...τωρα πηρα μια προσφορα απο hol και την δεχτηκα, αλλα απο τη cyta μου ζητανε €72 για διακοπη συμβολαιου...θελω να ρωτησω κατα ποσο ειναι νομιμο αυτο αφου δεν εχω βαλει πουθενα υπογραφη,,και αν δεν πληρωσω την ποινη ποιες συνεπειες εχω...οποιος ξερει ας βοηθησει..ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

ειμαι στην cyta και το συμβολαιο μου ληγει σε 2 μηνες...(η ανανεωση εγινε τηλ/κα περσι χωρις να βαλω την υπογραφη μου πουθενα)...τωρα πηρα μια προσφορα απο hol και την δεχτηκα, αλλα απο τη cyta μου ζητανε €72 για διακοπη συμβολαιου...θελω να ρωτησω κατα ποσο ειναι νομιμο αυτο αφου δεν εχω βαλει πουθενα υπογραφη,,και αν δεν πληρωσω την ποινη ποιες συνεπειες εχω...οποιος ξερει ας βοηθησει..ευχαριστω

Η ανανέωση μέσω τηλεφώνου ισχύει κανονικά δεν χρειάζεται υπογραφή κάπου εφόσον σου ζήτησαν κάποια στοιχεία για επιβεβαίωση

Τώρα συνέπειες δεν ξέρω να σου πω σίγουρα πάντως αν αργότερα θελήσεις να γυρίσεις cyta θα πρέπει σίγουρα να τα πληρώσεις

Δημοσ.

Η ανανέωση μέσω τηλεφώνου ισχύει κανονικά δεν χρειάζεται υπογραφή κάπου εφόσον σου ζήτησαν κάποια στοιχεία για επιβεβαίωση

Τώρα συνέπειες δεν ξέρω να σου πω σίγουρα πάντως αν αργότερα θελήσεις να γυρίσεις cyta θα πρέπει σίγουρα να τα πληρώσεις

ευχαριστω πολυ

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν πληρωσεις δεν δινουν τον αριθμο σου στον επομενο παροχο.....

Αυτό που λες δεν ισχύει σίγουρα πως θα βγάλουν εκκαθαριστικο λογαριασμό αν δεν φύγεις από αυτούς πρώτα άρα σημαίνει ότι έχουν ήδη δώσει τον αριθμό
Δημοσ.

Αυτό που λες δεν ισχύει σίγουρα πως θα βγάλουν εκκαθαριστικο λογαριασμό αν δεν φύγεις από αυτούς πρώτα άρα σημαίνει ότι έχουν ήδη δώσει τον αριθμό

Αν χρωστας μονο εναν λογαριασμο και δωσεις το πεναλτη που θα παρεις για να σπασεις το συμβολαιο,τοτε σε αφηνουν να πας ,διαφορετικα δεν πας πουθενα,χαχαχα απλα δεν εχεις τηλεφωνο γιατι στο κοβουν....

• Moderators
Δημοσ.

Αν χρωστας μονο εναν λογαριασμο και δωσεις το πεναλτη που θα παρεις για να σπασεις το συμβολαιο,τοτε σε αφηνουν να πας ,διαφορετικα δεν πας πουθενα,χαχαχα απλα δεν εχεις τηλεφωνο γιατι στο κοβουν....

Μπερδεύεσαι και πάρα πληροφορίες τον κόσμο, για ένα οποιοδήποτε λόφο θέλω να φύγω από μια εταιρεία κάνω αίτηση σε κάποια άλλη το πρόστιμο επειδή σπάω νωρίτερα το συμβόλαιο δεν είναι κάτι που πρέπει να δώσω άμεσα, θα έρθει στον εκκαθαριστικο λογαριασμό (με την ανάλογη χρήση που έκανα για της μέρες του τελευταίου μήνα)
Δημοσ.

Το θεμα ειναι αν δωσεις το ποσο σε 15 η 25 μερες η αν το δωσεις χωρις να μπορεις να το αποφυγεις γιατι δεν προσφεραν σωστες παροχες.??? 

Μεχρι ενα λογαριασμο(χρεος) και δινοντας το ποσο για το σπασιμο του συμβολαιο σε αφηνουν να φυγεις...

Αν εχεις 2 λογαριασμους η 1 και πανω απο 15 μερες να τρεχει ο επομενος δεν κανεις τιποτα...

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι δικαιο η σωστο,αλλα ετσι γινετε..

Αν εσενα σε ενοχλουν σε ποσες μερες θα δωσεις ενα ποσο ΤΟ ΟΠΟΙΟ πιστευεις οτι ειναι αδικο για εσενα,και για το οποιο δεν σου εδιναν αυτα που σου ειχαν πει, σε κανει να νιωθεις πιο καλα,παω πασο....

Εμενα προσωπικα με ενοχλει...

Δημοσ.

Γενικά όταν είσαι σε δέσμευση και εχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο, εισαι υποχρεωμένος να πληρώσεις τη ρήτρα αποχώρησης. Το ίδιο ισχύει και στις περιπτώσεις που η συμφωνία έχει γίνει τηλεφωνικά αφού οι κλήσεις ηχογραφούνται.

Τώρα σε περίπτωση που κάποιος πάροχος κάνει τιμολογιακές αλλαγές σε χρεώσεις πχ η κάτι άλλο στα προϊόντα του τότε θεωρητικά "σπάει" αυτός τη συμφωνία που έχετε και ετσι μπορείς να αποχωρήσεις χωρίς η εταιρία να αξιώνει διεκδικήσεις από εσένα. 

απ οσο ξέρω βέβαια πρέπει να γινει εντος εύλογου χρονικού διαστήματος η παύση γιατί αλλιώς θεωρείται πως συμφωνείς με τις αλλαγές της εταιρίας αν δεν εκφράσεις αντιθέσεις με τις αλλαγές (νομίζω ειναι ενας μήνας). Η Cyta οντως εκανε καποιες αλλαγες αλλα δεν θυμάμαι πότε. Το ιδιο και η Vodafone πριν λίγες μέρες. Οι ανακοινώσεις αυτες πρεπει να βρισκονται στα sites τους.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

εχω προβλημα με την cyta και το συμβολαιο ληγει τον σεπτεμβριο που ερχεται δεν μπορω να κατσω αλλο με αυτο το ιντερνετ γνωριζει καποιος αν μπορω να φυγω χωρις να πληρωσω τα 120 ευρω που μου ζητανε?θελω να γυρισω στον οτε γιατι ειναι ο μονος που μπορει να διορθωσει το προβλημα με τον χαλκο που υπαρχει..

Δημοσ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΖΗΤΗΣΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ Η ΟΧΙ,ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 2251/1994 ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ!

Δημοσ.

εχω προβλημα με την cyta και το συμβολαιο ληγει τον σεπτεμβριο που ερχεται δεν μπορω να κατσω αλλο με αυτο το ιντερνετ γνωριζει καποιος αν μπορω να φυγω χωρις να πληρωσω τα 120 ευρω που μου ζητανε?θελω να γυρισω στον οτε γιατι ειναι ο μονος που μπορει να διορθωσει το προβλημα με τον χαλκο που υπαρχει..

Όχι, δεν μπορείς.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΖΗΤΗΣΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ Η ΟΧΙ,ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 2251/1994 ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ!

Καταρχήν μην γράφεις με κεφαλαία διότι διαβάζεται δύσκολα και σημαίνει ότι φωνάζεις.

Σε ανανέωση σύμβασης δεν υπογράφεται καινούργιο συμβόλαιο και ισχύει το αρχικό. Απλά, όπως λέει και η λέξη, κάνουμε ανανέωση με νέα χρονική δέσμευση και οικονομικούς όρους. Αν στα είπε διαφορετικά ο δικηγόρος, τότε άλλαξέ τον.

Αν ισχυρίζεσαι ότι έγινε ανανέωση από την εταιρεία χωρίς να το δεχθείς ή συμφωνήσεις, μπορείς να ζητήσεις από την ηχογραφημένη συνομιλία που συμφωνήθηκε (και υποχρεούται να την κρατά), ώστε να αποδειχθεί η πραγματικότητα.

Δημοσ.

Να τους πρήζεις καθε μερα στο δωρεαν τηλεφωνο οτι το νετ σου εχει θεμα μεχρι να στο φτιαξουν .

να τους λες οτι οι γειτονες πιανουν παραπάνω ταχύτητα.

αλλα οταν λεω καθε μερα το εννοώ ,μεχρι να τους σπασεις τα νευρα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...