Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ποσο χρονων εισαι?? Το πιο πιθανο ειναι να ειναι ψυχολογικο το θεμα παντως... Εγω θεμα με στυσεις δεν ειχα αλλα ηταν μια φορα οταν τα ειχα με μια κοπελα που για 1 εβδομαδα τελειωνα και γω παρα πολυ γρηγορα την πρωτη φορα... Αλλα μετα σταματησα να το σκεφτομαι και μετα ξαναγυρισα στα κανονικα μου. Εχει σημασια το αν εισαι αγχωμενος, τι παιρνας την εκαστοτε εποχη κτλ

Δημοσ.

Να ξέρεις ισχύει ο εξής κανόνας.

Η πρώτη φορά είναι ένας χρόνος Χ (σε δευτερόλεπτα)

η δεύτερη Χ * 2

η τρίτη Χ * 2 + (Χ/2)

η τέταρτη Χ * 3 (η * 4 πολλές φορές).

το Χ κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι μεγαλύτερο του 1200 και μικρότερο του 3600-4000.

Η κοπέλα σου ας πούμε ότι είναι ο χρόνος Υ (σε δευτερόλεπτα)

Στη περίπτωσή σου τα 60 - 120 δευτερόλεπτα (που ισοδυναμούν με 120.000 milliseconds ) είναι αστρονομικά γρήγορο αποτέλεσμα (εγώ το βλέπω αρνητικό) γιατί αμφιβάλω αν συμπίπτει με τον άξονα Υ στον ίδιο χρόνο η ΕΣΤΩ με απόκλιση 20%. Η μαγκιά πάντα είναι το Χ να ολοκληρώσει στον ίδιο χρόνο με το Υ.

Υ.Γ. Ελπίζω να βοήθησα, απλά δεν βρήκα άλλο τρόπο να το κάνω ποιο κατανοητό. Μπορώ να προσθέσω συνάρτηση Ζ η άλλες διαστάσεις αλλά δεν γνωρίζω το επίπεδο μαθηματικών σου.

• Like 2
Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω(κι άλλο),αυτό που σου συμβαίνει και δεν είναι σπάνιο,μπορεί να επηρεάσει αρνητικά,

ακόμη και να τερματίσει μια σχέση.

Από συζητήσεις που έχω κάνει με κοπέλες,πολλες μου έχουν πει ότι σε περιπτώσεις όπως πρόωρη εκσπερμάτιση,κ.ά.

δεν θα κάθονταν να ασχοληθούν για να βελτιώσουν την κατάσταση.

Εγώ θα σου πρότεινα πολλά προκαταρκτικά,να βελτιώσεις διαιτολόγιο και να αθλείσαι,διάβασε προσεκτικά και από σοβαρές πηγές τι είναι οι ασκήσεις Keygel και γενικά,ψάξου σοβαρά.

Ο χρόνος εκσπερμάτισής σου την πρώτη φορά,είναι πράγματι μικρός.

Ο χρόνος που χρειάζεσαι για να επανέλθεις σε στύση,ειδικά αν είσαι κάτω από 30-35,είναι πολύ μεγάλος.

Προσωπικά,μια φορά ταλαιπωρήθηκα από το συγκεκριμένο θέμα,στην αρχή της σεξουαλικής μου ζωής και με κοπέλα που ήθελα πολύ.

Διάβασα λοιπόν πάρα πολύ,το έψαξα από κάθε μπάντα,αλλά η εξήγηση απείχει πολύ από αυτά που διάβαζα.

Το πρόβλημά μας,ήταν καθαρά ανατομικό,απλά λόγω απειρίας και των δύο,δεν το ξέραμε.

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω(κι άλλο),αυτό που σου συμβαίνει και δεν είναι σπάνιο,μπορεί να επηρεάσει αρνητικά,

ακόμη και να τερματίσει μια σχέση.

Από συζητήσεις που έχω κάνει με κοπέλες,πολλες μου έχουν πει ότι σε περιπτώσεις όπως πρόωρη εκσπερμάτιση,κ.ά.

δεν θα κάθονταν να ασχοληθούν για να βελτιώσουν την κατάσταση.

Εγώ θα σου πρότεινα πολλά προκαταρκτικά,να βελτιώσεις διαιτολόγιο και να αθλείσαι,διάβασε προσεκτικά και από σοβαρές πηγές τι είναι οι ασκήσεις Keygel και γενικά,ψάξου σοβαρά.

Ο χρόνος εκσπερμάτισής σου την πρώτη φορά,είναι πράγματι μικρός.

Ο χρόνος που χρειάζεσαι για να επανέλθεις σε στύση,ειδικά αν είσαι κάτω από 30-35,είναι πολύ μεγάλος.

Προσωπικά,μια φορά ταλαιπωρήθηκα από το συγκεκριμένο θέμα,στην αρχή της σεξουαλικής μου ζωής και με κοπέλα που ήθελα πολύ.

Διάβασα λοιπόν πάρα πολύ,το έψαξα από κάθε μπάντα,αλλά η εξήγηση απείχει πολύ από αυτά που διάβαζα.

Το πρόβλημά μας,ήταν καθαρά ανατομικό,απλά λόγω απειρίας και των δύο,δεν το ξέραμε.

Οσο περισσοτερο το ψαχνεις τοσο περισσοτερο θα το σκεφτεσαι, αρα τοσο περισσοτερο θα αγχωνεσαι...

Τιποτα δεν θελει να κανει, απλα να χαλαρωσει και να κανει με την κοπελα του σεξ οχι μονο σωματικα αλλα και εγκεφαλικα.. Σιγα μην χρειαζεται να μαθει και ταντρα...

• Like 1
Δημοσ.

Tα 'ορεκτικα' δεν ειναι εξισου σημαντικα με το 'κυριως πιατο';

Ενταξει, ειναι και πως το βλεπει ο καθενας, αλλα υποτιθεται μιλαμε για ερωτα κι οχι για @@@@μα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Επίσης υπάρχει κανόνας που λέει: ΔΕΝ ψάχνουμε στο internet όταν νομίζουμε πως έχουμε κάτι, απο το πιο απλό μέχρι το πολύ σοβαρό. Δεν σας προσφέρει τίποτα και σας κάνει ακόμη χειρότερα καταλήγοντας στο να πιστεύετε πως έχετε ...τα πάντα.

:)

• Like 3
Δημοσ.

Το σεξ είναι σε τεράστιο ποσοστό εγκεφαλική υπόθεση. Αν ο εγκέφαλος δώσει εντολή οτι η ηδονή είναι μεγάλη, δεν μπορείς να κρατηθείς με τίποτα.

Συνεπώς, ξεκίνα με στάσεις οι οποίες δεν σε εξιτάρουν πολύ ή δεν ερεθίζουν πολύ το όργανό σου, και χρησιμοποιήσε αυτές που γουστάρεις πολύ στο τέλος. Όπως επίσης, προσπάθησε να μην σκέφτεσαι πολύ  "μεγάλε τι γίνεται εδω πέρα" και είσα μέσα στην ηδονή, γιατί είναι λογικό να έρθει ο οργασμός γρήγορα. Το προφυλακτικό επίσης βοηθά, καθώς μειώνει την αίσθηση, οπότε θα σε καθυστερήσει κι αυτό.

Οι ασκήσεις κέκγελ βοηθούν πολύ στον έλεγχο και όταν βλέπεις οτι ερεθίζεσαι πολύ και έρχεται η έκρηξη, κόψε ταχύτητα ή σταμάτα τελείως για μερικά δεύτερα και άλλαξε στάση σε κάτι πιο χαλαρό. Προσωπικά, κάποιες στάσεις τις έχω αυστηρά για το τέλος, καθώς ξέρω οτι σε αυτές δεν μπορώ να αντέξω πολύ!  :-D

Το θέμα με το να μην έχεις στήση στο καπάκι, το θεωρώ φυσιολογικό. Κι εγώ αν δεν περάσει μισάωρο τουλάχιστον, όχι μόνο δεν έχω στύση αλλά και καθόλου διάθεση.

Πανω απο όλα, μην έχεις άνχος. Όσο το σκέφτεσαι, τόσο χειρότερα. Χαλαρά και άστο να πάει μόνο του  :-)

Δημοσ.

Παιδια παρακαλω να μην χλευαστει το θεμα και να απαντηθει οσο το δυνατον πιο σοβαρα. Με την κοπελα μου,οταν κανουμε ερωτα,η πρωτη φορα ειναι αρκετα γρηγορη για το "τελειωμα". Ισως 1-2 λεπτα (απο μερους μου μιλαω). Η δευτερη φορα υπαρχει μεγαλυτερη διαρκεια ισως στα 8-10 λεπτα και στην τριτη ακομα περισσοτερο (λογικο νομιζω ειναι αυτο)

Το προβλημα μου ειναι ομως,οτι πολλες φορες,μεταξυ της πρωτης και της δευτερης φορας,ισως να μεσολαβει περισσοτερο απο 30 λεπτα για να εχω μια πληρη στηση ή σε καποιες περιπτωσεις, ναι μεν εχω πληρη στηση αλλα για 1-2 λεπτα το πολυ (χωρις να τελειωσω).Δηλαδη σε αυτη τη περιπτωση εχω 2-3 φορες στιγμιαιες πληρης στησεις. Φυσιολογικο δεν πιστευω οτι ειναι κατι τετοιο,και εχω διαβασει οτι μπορει να οφειλεται σε αγχος κτλ το οποιο δεν υπαρχει ομως ή τουλαχιστον ετσι νομιζω. 

Θελω να ρωτησω εδω αν εχει καποιος καποιο αναλογο θεμα (ας απαντησει εστω με ΡΜ) ή αν υπαρχει καποιο φυτικο προιον (οχι βιαγκρα κτλ) ή καποιο ειδος τροφης (οπως εχω ακουσει οτι κανουν τα καρυδια με μελι) που να μπορεσει να βοηθησει στην αυξηση της διαρκειας της στησης μου (ειτε μεχρι να τελειωσω,ειτε στην δευτερη τριτη φορα να αυξηθει ο χρονος) 

Σας παρακαλω,να κρατηθει οσο το δυνατον πιο σοβαρο υφος στο θεμα για να μην κλειδωθει. Θελω να παρω καποιες γνωμες ή καποια αναλογα περιστατικα πριν παω σε καποιο γιατρο και του σκαω το "μαρουλι"

Όπως είπαν και τα παιδιά, διατροφή και τα σχετικά... επίσης, με τον αυνανισμό ίσως να μπορέσεις να ελέγξεις κάθε πότε τελειώνεις (σοβαρά το λέω) ή όταν νοιώθεις να είσαι κοντά μπορείς να φρενάρεις λίγο (όχι να σταματάς τελείως γιατί πάει περίπατο για τη γυναίκα) ή να σκέφτεσαι κάτι άσχετο. Τώρα για το ότι σου παίρνει ώρα μετά να ξαναπάρεις μπρος νομίζω είναι θέμα του οργανισμού και δεν είναι κάτι περίεργο. Κάθε οργανισμός έχει τους ρυθμούς του. Ακόμη, υπάρχουν και προφυλακτικά με διάφορες επιβραδυντικές ουσίες αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αποτελεσματικές

Δημοσ.

το πότε θα τελειώνεις το ψιλοελέγχεις εγγεφαλικά και ανάλογα τις στάσεις.

Αφού τελειώνεις γρήγορα, σκέψου τον Γκάλη εκείνη την ώρα και να είσαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά.

Το "μαρούλι" κράτα το. Η συνταγή ήταν δωρεάν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...