Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πείτε όσοι είστε εδώ αλλά κ εσείς από Ελλάδα πως το βλέπετε το δημοψήφισμα που ανακοίνωσε σήμερα ο Κάμερον; Θέλετε το UK εντός ή εκτός της Ένωσης; Aπό την πλευρά μου σχεδόν έχω αποφασίσει οτι θα ψηφίσω υπέρ της αποχώρησης μας από το σημερινό χάλι που λέγεται EU.Ο άνδρας μου επίσης.

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/eureferendum/12166097/david-cameron-cabinet-leave-brexit-EU-referendum-june-23-live.html

• Like 1
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...χμμμμ...τωρα αν απαντησουμε αυθορμητα θα φαμε μπαν..

εεεεμ αυτη στην στιγμη δεν μπορουμε να σκεφτουμε για το γιου κει γιατι μας φασωνουν στο τζι αρ!

• Like 6
Δημοσ.

Aπό την πλευρά μου σχεδόν έχω αποφασίσει οτι θα ψηφίσω υπέρ της αποχώρησης μας από το σημερινό χάλι που λέγεται EU.Ο άνδρας μου επίσης.

Θα πάτε και οι δύο κουβά.

• Like 3
Δημοσ.

Θα πάτε και οι δύο κουβά.

Aς πάμε.Νομίζω στη παρούσα φάση οι αβεβαιότητες αναφορικά με την ύπαρξη πλέον της ίδιας της ΕΕ είναι πιο σημαντικές από την πιθανότητα να αποδυναμωθεί το UK εαν αποχωρήσουμε. 

Δημοσ.

Μακάρι να φεύγατε, αλλά δεν θα φύγετε δυστυχώς (όπως δεν έφυγε ούτε η Σκωτία από το UK υπενθυμίζω). Μικροπολιτικά παιχνίδια για ψηφαλάκια παίζει ο Cameron και το παίζει καλά αυτό το παιχνίδι...

Οι προγνωστικές τι συντελεστές δίνουν;

• Like 6
Δημοσ.

Πιστεύω ότι ο Cameron τρόλαρε τον κόσμο εντός και εκτός Ηνωμένου Βασιλείου μια χαρά μιας και έγινε τόσος ντόρος για να πάρει ουσιαστικά τίποτα (μόνο το θέμα με τα επιδόματα και αυτό για 7 χρόνια, δηλαδή τζίφος. Τα υπόλοιπα είναι για τα μάτια του κόσμου μιας και από σχεδόν όλες τις συνθήκες το Ηνωμένο Βασίλειο έχει opt out και 99.99999% θα συνέχιζε να είχε και στις μελλοντικές, άρα δεν κατάφερε τίποτα παραπάνω από το να πάρει αυτό που ήδη ισχύει ανεπίσημα σε πιο επίσημη μορφή. Λες και κανείς θα πίεζε το Ηνωμένο Βασίλειο να δεχτεί κάτι που δεν ήθελε πραγματικά).

Τώρα για το τι θα έκανα αν ψήφιζα, εγώ προσωπικά είμαι γενικά υπέρ της ΕΕ, ακόμα και με τα σημαντικά της προβλήματα. Είναι τεράστιας σημασίας να μπορέσουν να υπερκεραστούν αυτά τα προβλήματα και αυτό είναι που θα έπρεπε να κοιτάμε ως πολίτες (όσο γίνεται). Με το να φύγει κανείς δεν λύνεται τίποτα, ούτε καν αυτά που νομίζει ότι θα λυθούνε.

• Like 3
Δημοσ.

Aς πάμε.

Mαζί και στη ζωή, μαζί και στην πολιτική. Τα πιτσούνια μου..!

Οι προγνωστικές τι συντελεστές δίνουν;

1,33 να μείνει, 3,5 να φύγει.

• Like 1
Δημοσ.

Για πείτε όσοι είστε εδώ αλλά κ εσείς από Ελλάδα πως το βλέπετε το δημοψήφισμα που ανακοίνωσε σήμερα ο Κάμερον; Θέλετε το UK εντός ή εκτός της Ένωσης; Aπό την πλευρά μου σχεδόν έχω αποφασίσει οτι θα ψηφίσω υπέρ της αποχώρησης μας από το σημερινό χάλι που λέγεται EU.Ο άνδρας μου επίσης.

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/eureferendum/12166097/david-cameron-cabinet-leave-brexit-EU-referendum-june-23-live.html

Γεννήθηκες Βρετανός?

Αν όχι, δε το βρίσκεις λίγο υποκριτικό να χρησιμοποίησες τα δικαιώματα που σου έδωσε τόσο καιρό στη ΜΒ και τώρα - που καταλαβαίνω έχεις την υπηκοοτητα - να προσπαθείς να στερήσεις τις ίδιες ευκαιρίες αοό άλλους?

• Like 10
Δημοσ.

Η Μ.Β. πάντα καρκίνωμα ήταν για την Ε.Ε., κατά τη γνώμη μου. Πάντα υπονόμευε την ευρωπαϊκή ενότητα και στήριζε απροκάλυπτα την ατζέντα των Αμερικανών. Βέβαια, είναι μία ισχυρή δύναμη που προσδίδει κύρος στην Ένωση και η κατάσταση το τελευταίο εξάμηνο έδειξε ότι δεν υπάρχει ευρωπαϊκή ενότητα με ή χωρίς αυτήν.

Εμένα προσωπικά δε θα με πείραζε ιδιαίτερα αν την έκανε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...