Puladogaver Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Αλήθεια υπάρχει δήμος στην Ελλάδα που να έχει πετύχει κάποιο αποτέλεσμα στο θέμα των αδέσποτων; Δύο πράγματα έχουν όλα και όλα να κάνουν οι δήμοι.Σκουπίδια και αδέσποτα. Οχι δεν υπαρχει αλλα για αυτο υπαρχουν μεμονωμενα ατομα και ομαδες ατομων που εχουν παρει σκυλια απο τον δρομο που καποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ συμπολιτες μας ειχαν αποφασισει να ζευγαρωσουν τον σκυλο τους και να πεταξουν μετα στον δρομο τα κουταβια..τα πηραν απο τον δρομο τα περιεθαλψαν και τα στειρωσαν με εξοδα απο την τσεπη τους και τα εδωσαν με συμβολαιο για υιοθεσια και καθημερινα παλευουν με καινουρια περιστατικα λογο καποιων ΗΛΙΘΙΩΝ..το κρατος κλασσικα περα βρεχει.. 8
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη με τεχνητά μέσα και μηχανήματα με ήχους, τζάμπα λεφτά θα πετάξεις. Τρόπος για να μην έρχονται τα ζώα σε εξωτερικό χώρο μαγαζιού δεν υπάρχει.
the other one Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό το να τα ταϊζει ο ίδιος το λέτε για πλάκα έτσι; 1
xpapias Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μπορείς να σκαρτεψεις τοσο το φαγητο που να μην το τρωνε ουτε οι σκύλοι. 3
Mr_Proper Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ενοχλούνται οι πελάτες και κουραφέξαλα... οι γονείς σου ενοχλούνται και κανένας άλλος ποτέ μου δεν ενοχλήθηκα απο σκυλί η γατί να φέρνει βόλτες κοντα στο τραπέζι που τρώω ούτε εγώ ούτε οι φίλοι μου άσε που πολλές φορές τα κερνάω και απο κάτι.... ούτε θυμάμαι να έχω ακούσει ποτέ κάποιον να παραπονιέται εκτός απο μια στις εκατό απο καμιά γιαγιά ή κάνα περίεργο γρουσούζη .... και δεν είμαι κανένας φιλόζωος τελευταία φορά που είχα κατοικίδιο ήμουν παιδί... Εγώ προτείνω να τα ταΐζετε να τα πλένετε να τα εμβολιάσετε και να τα στειρώσετε για να μαζεύεται και κόσμος να τα χαϊδέψει αν φαίνονται χνουδωτά και καθαρά κανένας δεν θα έχει πρόβλημα έχω δει μερικά μαγαζιά στο εξωτερικό (καφετέριες κυρίως μεν) που το κάνουν αυτό και είναι τίγκα στο κόσμο... αλλά στην Ελλάδα προτιμούνε την φόλα.... γιαυτό είμαστε μπροστά σαν λαός ή μάλλον καλύτερα και για αυτό. 10
Donalhioy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ προτείνω να τα ταΐζετε να τα πλένετε να τα εμβολιάσετε και να τα στειρώσετε 200 ολα μαζι.. αν ειναι 10 σκυλια 2000 ευρο... ψιλολογια.. 2
φραμπάλα Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Είναι ταβέρνα σε εξωτερικό χώρο; Φάση τραπεζοκαθίσματα στο πεζοδρόμιο;
Mr_Proper Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 200 ολα μαζι.. αν ειναι 10 σκυλια 2000 ευρο... ψιλολογια.. Επένδυση στην επιχείρηση αν ήδη είναι επικερδής επιχείρηση και αυξήσει την κίνηση κατα 10%-30%(μόνο οι φιλόζωοι να το μάθουν τελείωσε) τότε τα 2000 ναι είναι ψίχουλα... (άσε που μπορεί να παίζει και βοήθεια απο τον δήμο κατόπιν συνεννόησης ή κάποια επιδότηση ίσως) και πέρα απο το οικονομικό προσθέτει και στον χαρακτήρα της επιχείρισης καθώς επιτελείται κοινωνικό έργο αμέσως αμέσως η πόλη γίνεται ενα ομορφότερο μέρος να ζεις γιατι υπάρχουν αυτοί που έχουν το εστιατόριο και έσωσαν τα καημένα τα ζωάκια... 7
technology_guy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Για να γίνει αυτό πρέπει να ρίξει ο ιδιοκτήτης γερή διαφήμιση στην γύρω περιοχή, στο ίντερνετ και γενικά παντού, αλλιώς δεν θα το μάθει σχεδόν κανείς.
bill999r Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Παρε την φιλοζωική. Και αυτα ταλαιπωρούνται και εσεις.... 1
Tenshi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Για κάποιο περίεργο λόγο, θυμήθηκα το σκηνικό στα Νέα Στύρα. Θέλω να πιστεύω σε σύνεση και καθαρό μυαλό,άσχετα αν βρεθεί λύση ή όχι...
Fubar.gr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Ενοχλούνται οι πελάτες και κουραφέξαλα... οι γονείς σου ενοχλούνται και κανένας άλλος ποτέ μου δεν ενοχλήθηκα απο σκυλί η γατί να φέρνει βόλτες κοντα στο τραπέζι που τρώω ούτε εγώ ούτε οι φίλοι μου άσε που πολλές φορές τα κερνάω και απο κάτι.... ούτε θυμάμαι να έχω ακούσει ποτέ κάποιον να παραπονιέται εκτός απο μια στις εκατό απο καμιά γιαγιά ή κάνα περίεργο γρουσούζη .... και δεν είμαι κανένας φιλόζωος τελευταία φορά που είχα κατοικίδιο ήμουν παιδί... Εγώ προτείνω να τα ταΐζετε να τα πλένετε να τα εμβολιάσετε και να τα στειρώσετε για να μαζεύεται και κόσμος να τα χαϊδέψει αν φαίνονται χνουδωτά και καθαρά κανένας δεν θα έχει πρόβλημα έχω δει μερικά μαγαζιά στο εξωτερικό (καφετέριες κυρίως μεν) που το κάνουν αυτό και είναι τίγκα στο κόσμο... αλλά στην Ελλάδα προτιμούνε την φόλα.... γιαυτό είμαστε μπροστά σαν λαός ή μάλλον καλύτερα και για αυτό. Κάποιοι όμως ενοχλούνται απο τα σκυλιά, είτε επειδή έχουν δεχτεί επίθεση στο παρελθόν, είτε επειδή τα σιχαίνονται είτε για οποιοδήποτε υπαρκτό ή φανταστικό λόγο. Εγώ προσωπικά, επειδή έχω ένα μικρό μαλτέζικο (αυτό που φαίνεται στο avatar μου) μου έχει τύχει πολλές φορές να μην κάτσω σε μαγαζί που είχε πολλά σκυλιά ή γατιά τρυγύρω. Όταν είναι μία δύο γάτες ή κανας σκύλος δέν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν δεί ολόκληρο σκυλολόι φοβάται, γαυγίζει και είναι συνεχώς ανήσυχο. Και δέν είναι ωραία εικόνα να υπάρχουν πολλά σκυλιά τριγύρω απο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Φαίνεται αντι-επαγγελματικό και δημιουργεί και άσχημους συνειρμούς σχετικά με την καθαριότητα και την ποιότητα των φαγητών. Γενικά σκοπός ενός καταστήματος είναι να διευρύνει τους πιθανούς πελάτες του. Σε καταστημα χωρίς σκυλιά θα πάει και ο φιλόζωος και ο μή φιλόζωος. Σε κατάστημα που θα μαζέψει, όπως προτείνεις, όλα τα αδέσποτα της γειτονιάς, θα φύγει και το μεγαλύτερο ποσοστό φιλόζωων. Αρα προτείνεις στο φίλο να κάνει κάτι που θα περιορίσει την πελατεία του στο 5% της τωρινής και βγάλε!
Donalhioy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Επένδυση στην επιχείρηση αν ήδη είναι επικερδής επιχείρηση και αυξήσει την κίνηση κατα 10%-30%(μόνο οι φιλόζωοι να το μάθουν τελείωσε) να στα πω απλα χωρις να θελω να καποιου ειδους διαμαχη.. δεν προκειται να παρεις βοηθεια απο τον δημο.. εδω και ΑΝ παρεις απο φιλοζωικη οσο και αν σου φαινεται περιεργο οι φιλοζωοι δεν θα το μαθουν οτι επενδυσες στα αδεσποτα και αν το μαθουν μπορει να ερθουν μια φορα και τελος.. θα φυγουν σιγουρα πολλοι περισσοτεροι αν εχεις ταβερνα και γυρω υπαρχουν 10 αδεσποτα και τα 2000 θα γινουν περισσοτερα μην περιμενεις μετα φιλοζωους οταν το μαγαζι ειναι αδειο δεν στα λεω ως θεωριες.. τα ξερω απο πρωτο χερι.. και αυτο ωθει δυστυχως μερικους αχαρακτηριστους στην λυση φολας.. η μονη "νορμαλ λυση" ειναι να τα διωχνεις ωστε να μην μαθουν να αραζουν διπλα στο μαγαζι
Adon1s Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 ^Αν εχεις καλυτερη προταση απο το να φωναξει φιλοζωικη να τα μαζειψει περιμενω να την διαβασω Οι φιλοπζωοι δεν ειναι επισημο οργανο του ξρατους,ουτε η προνοια ουτε ο νομοθετημετα αρμοδιοι υπευθυνοι να κανουν περισυλλογη αδεσποτων.Το χομπι τους κανουν,στο 99,9% με τα τραυματισμενα (τροχαια κλπ) ασχολουνται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις