bedazzled Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ο Zio πάω στοίχημα ότι είναι ο μοναδικός που δεν παίζει να έχει ποτέ πρόβλημα/παράπονο με πεθερά. 4
bill999r Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Σίγουρα ο καθένας οπως αισθάνεται... Αλλα βλέπω πολλούς πως ειναι πολυ αρνητικοί με το θέμα παιδί, σκέφτονται τον εαυτό τους κτλ. Οπως είπα κ σε προηγούμενο ποστ το παιδί έρχεται σαν φυσικό αποτέλεσμα της σχέσης σε συνδυασμό με τα πιστεύω και τις βλέψεις μας για το μέλλον. Σίγουρα κάποιος που τα θεωρεί βάρος καλύτερα να μην κανει παιδια. Αλλα απο την άλλη λυπάμαι οποιον δεν πάρει και δεν δώσει αυτή την πραγματικά άπειρη κ ανιδιοτελή αγάπη. Τα παιδιά είναι πολλά περισσότερα από φραγκα και ευθύνες.
evabb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ωχ μη το μελετάμε κι αρχίσει η μάνα μου πάλι εεεεε να 28 έγινες πότε θα φτιάξεις τη ζωή σου γιατι τωρα χαλασμενη ειναι; 2
Valerie_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ο Zio πάω στοίχημα ότι είναι ο μοναδικός που δεν παίζει να έχει ποτέ πρόβλημα/παράπονο με πεθερά. Χαχαχα στάνταρ! 2
alxlightning Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 κριντζαρα αρκετα. διαχυτος σεξισμουλης και τουητερ 2012
φιρίκι Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 κριντζαρα αρκετα. διαχυτος σεξισμουλης και τουητερ 2012 Δηλαδή;
alxlightning Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή; αιλυνουλικες μικροαστικες αποψεις, χονδροφοβια, μισογυνισμος, ανθρωποι "του ραφιου", "καλα να παθουν", γυναικες που κρινουν άλλες γυναικες, αντρες που κρινουν επιλογες αλλων γυναικων. κριντζ, κριντζ, κριντζ. και δεν εχω παρει ακομα υδροχλωρικες μεθυλφαινιδατες μου. ναι, ξεκινησα παλι τα συνταγογραφουμενα. γενικευμενη ενοχληση. ισως απαντησω πιο συγκεκριμένα αργοτερα. δεν το χω τωρα. 2
φιρίκι Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 αιλυνουλικες μικροαστικες αποψεις, χονδροφοβια, μισογυνισμος, ανθρωποι "του ραφιου", "καλα να παθουν", γυναικες που κρινουν άλλες γυναικες, αντρες που κρινουν επιλογες αλλων γυναικων. κριντζ, κριντζ, κριντζ. και δεν εχω παρει ακομα υδροχλωρικες μεθυλφαινιδατες μου. ναι, ξεκινησα παλι τα συνταγογραφουμενα. γενικευμενη ενοχληση. ισως απαντησω πιο συγκεκριμένα αργοτερα. δεν το χω τωρα. Σύμφωνοι. Το 2012 με παραξενεύει κάπως. Σήμερα δηλαδή είναι καλύτερα τα πράγματα;!
alxlightning Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Σύμφωνοι. Το 2012 με παραξενεύει κάπως. Σήμερα δηλαδή είναι καλύτερα τα πράγματα;! δεν ξερω, εχουν φαει ανφολο όλα τα λαικα ακαουντ και δε με νοιαζει πλεον το λοκαλ κομιουνιτι, το καναν πρωιναδικο. απλα πριν το 12 την παλευε ακομα νομιζω. οφτοπικ, θα φαω μπαν, φοβούμαι γαρ αααααααααααααααααα οκ σορρυ γεια
Bspus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ποιος ξέρει..Συμβαίνουν και αυτά. Επίσης έχω άλλο ένα παράδειγμα. Σχεδόν. Μια γνωστή μου στα 35, όμορφη , καλλιεργημένη και με πολύ καλή οικονομική κατάσταση, ήταν μόνη της πολύ καιρό παρά τις προσπάθειες της. Έψαχνε για σταθερή σχέση. Τελικά βρήκε έναν τύπο κοντά στα 130 κιλά (λίπος) ο οποίος δεν βλέπεται. Εντάξει θα μου πείτε δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση κλπ. Αλλά ρε παιδιά χαραμίζεται η κοπέλα. Και ο τύπος δεν ξέρω τι κουμάσι είναι. Από την μια χάρηκα που βρήκε κάποιον. Από την άλλη σκέφτηκα μήπως έκανα μαλακία που δεν χώθηκα οταν είχα την ευκαιρία. My point is, κάτι φορές μερικά άτομα συμβιβάζονται με κάτι υποδεέστερο για α β λόγο. Είτε γιατί τους πιέζει ο χρόνος είτε κάτι άλλο. Ελπίζω η περίπτωση που ανέφερα να μην είναι κάτι τέτοιο. Δηλαδη ειχε σχεσεις που κρατουσαν λιγο τοσο καιρο η γενικως δεν μπορουσε να σταυρωσει αντρα? Μηπως στις σχεσεις της εβγαζε αλλο εαυτο και γινοταν ανυποφορη οποτε τη χωριζαν? Δεν μπορω να φανταστω για ποιο αλλο λογο θα εμενε μονη. Αν ηταν τρομερα επιλεκτικη δεν θα επεφτε στον τυπο που περιγραφεις, σιγουρα θα εβρισκε κατι καλυτερο και ας μην ηταν αυτο που ηθελε.
alxlightning Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδη ειχε σχεσεις που κρατουσαν λιγο τοσο καιρο η γενικως δεν μπορουσε να σταυρωσει αντρα? Μηπως στις σχεσεις της εβγαζε αλλο εαυτο και γινοταν ανυποφορη οποτε τη χωριζαν? Δεν μπορω να φανταστω για ποιο αλλο λογο θα εμενε μονη. Αν ηταν τρομερα επιλεκτικη δεν θα επεφτε στον τυπο που περιγραφεις, σιγουρα θα εβρισκε κατι καλυτερο και ας μην ηταν αυτο που ηθελε. γιατι θεωρούμε αυτόματα αξιακα κατωτερο καποιον με μονο κριτηριο τη σωματικη του μαζα τι μισανθρωπες προσεγγίσεις είναι αυτές κριμα 3
gdriver Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Πως γίνεται να ήταν όμορφη και να «μην έτυχε»; Στατιστικά να το πάρουμε δηλαδή, δεν γίνεται στους 100 άνδρες να μην βρήκε ούτε έναν κατάλληλο... μήπως είχε επικεντρωθεί σε καριέρα ή κάτι άλλο; έχω μία γνωστή την οποία όταν την πρωτογνώρισα την φώναζα Μίλα Κούνις. λες και ήταν η μεγάλη της αδερφή. ψήνεται και βιάζεται για παντρειές αλλά προς το παρόν γιοκ. όχι μόνο στους 100 αλλά στους 1000 δεν βρήκε έναν. καλως ή κακώς όταν έχεις ένα πολύ συγκεκριμένο πρότυπο στο μυαλό σου και πέρα από αυτό δεν βλέπεις το κάτι άλλο , τελικώς δεν τυχαίνει αλλά πετυχαίνει.σηκώνει με την κάθε ευκαιρία τοίχους σε άλλους και κάνει έκδηλο το «από μακρία , μην αγγιζετε γιατί προορίζομαι για άλλα εγώ» . δεν την πήραν και τα χρόνια βέβαια,36 είναι. 1
LongTom Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό με την μύτη ψηλά δυστυχώς είναι ενδημικό φαινόμενο εις τας ένδοξας Ελ εξοχάς. Πολλές έμειναν με το μνι στο χέρι ή συμβιβάστηκαν με ότι περνούσε απ' έξω(κυριολεκτικά όμως,πολύ σαπίλα),ιδίως τώρα με το τεράστιο κύμα μετανάστευσης που πολλοί αξιόλογοι την έκαναν,επειδή νόμιζαν ότι είχαν το χρυσό μνι και μόνο πλούσιοι-γραμμωμένοι με τεράστιο...εγωισμό ήταν αντάξιοι των. Από την μια θεία δίκη για τις πάμπολες μαλακίες που έκαναν τις "χρυσές δεκαετίες" της μπουζουκοκομματοσκυλικής φρενίτιδας,από την άλλη είναι και αυτές θύματα των πανταχού παρόντων Ελ μανάδων και των εμετικών κοινωνικών προτύπων των 90s-00s. Κωλοκατάσταση και δόξα να έχει ο Γιαραμπής την έκανα από εκείνο το αρρωστημένο καθεστώς. Ωχ μη το μελετάμε κι αρχίσει η μάνα μου πάλι εεεεε να 28 έγινες πότε θα φτιάξεις τη ζωή σου Ε καλά λέει, γραία κατάντησες, πότε θα γίνεις μάνα; 2
alxlightning Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό με την μύτη ψηλά δυστυχώς είναι ενδημικό φαινόμενο εις τας ένδοξας Ελ εξοχάς. Πολλές έμειναν με το μνι στο χέρι ή συμβιβάστηκαν με ότι περνούσε απ' έξω(κυριολεκτικά όμως,πολύ σαπίλα),ιδίως τώρα με το τεράστιο κύμα μετανάστευσης που πολλοί αξιόλογοι την έκαναν,επειδή νόμιζαν ότι είχαν το χρυσό μνι και μόνο πλούσιοι-γραμμωμένοι με τεράστιο...εγωισμό ήταν αντάξιοι των. προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις