Προς το περιεχόμενο

Αξιοπιστία HONDA CIVIC HYBRID 2009


Rackon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκοπευω να αγοράσω ενα Honda Civic Hybrid 2009 μοντελο αλλα κολλάω στο γεγονός της μπαταρίας. Σαν αυτοκίνητο από οτι διαβασα και σε αλλα ξενα site το αυτοκινητο ειναι κορυφη.Γνωριζει κανενας κατι παραπάνω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μου αρεσε και μενα σαν ιδεα αλλα οπου και αν μιλησα μου ειπαν μακρια μιας και στα 5-6 χρονια θέλει αλλαγη στις μπαταρίες με κοστος >3-4 χιλιαρικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το εχει ενας κολλητος μου του 2008 απο καινουργιο.

του εχει βγαλει απειρα προβληματα.

απο που να ξεκινησω.απο οτι θυμαμαι.

αλλαγη μπαταριων υστερα απο 3 χρονια μεσα στην εγγυηση.

του εκαψε εγκεφαλο του ηλεκτρικου-υδραυλικου τιμονιου,τι εχει δεν ξερω κιολας.κοστος μεταχειρισμενου απεξω καμια 300 εαν θυμαμαι καλα.μπορει και 500 να ηταν.

του εκαψε αλλον εγκεφαλο (μαλλον κεντρικο,τεσπα) κοστος αγορας απεξω κιολας κανενα 500ρικο.

προσφατα πριν εναν μηνα χρειαστηκε να αφησει το αυτοκινητο στο παρκινγξ αεροδρομιου για 5 μερες γιατι εφυγε εξωτερικο.

με το που το πηρε,τσουπ παρε λαμπακι abs και κατι με το κιβωτιο ταχυτητων.στην αντιπροσωπεια την αλλη μερα του ειπαν οτι θελει αλλαγη ολο το συστημα του abs (ενα ανταλλακτικο ολοκληρο που εχει και την πομπα μεσα και ειναι ολο μαζι).κοστος αντιπροσωπειας με εκπτωση 1800euros.....φυσικα το αφησε ετσι και απλα δεν εχει abs.

σιγουρα καποιο θα ξεχναω αλλα μην φοβασαι,μηχανικα δεν του εχει βγαλει τιποτα (που να του βγαλει με τοσα ηλεκτρικα που εβγαλε).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι ιδιαίτερο όχημα, οπότε θα πρέπει να απευθύνεσαι (έμμεσα ή άμεσα) στην κεντρική αντιπροσωπία για το παραμικρό,δηλαδή στον όμιλο Σαρακάκη...

Και δέν θέλεις να μπλέξεις με Σαρακάκη...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ από Σαρακάκη περίμενα ένα 6μηνο για την σερπαντινα του abs στο τιμόνι στο 3ο μήνα τους είπα ότι αν παθω κάτι κ δεν έχω αερόσακο τι θα μου πουν? Ακόμα περιμένω απάντηση στον 6ο μήνα βρήκα έναν γνωστό γνωστού που δούλευε εκεί και σε 1 βδομάδα την είχα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν οδηγος που εχουν περασει από τα χερια μου ένα Jazz του 2007  , ένα Civic 1800αρι του 2007 και δυο CRV (2006 και 2008) το τελευταιο το εχω ακομα , δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για Σαρακακη αλλα τα ανταλλακτικα δεν τα εχει πια ο Σαρακακης .Δεν ειχα πρόβλημα με κανενα Honda .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Σαρακάκης πάντα είχε πρόβλημα με τα ανταλλακτικά δεν είναι τωρινό το φαινόμενο και το βίωσα με το Evo που είχα πριν από 15 χρόνια. 

 

Μπορεί να έχει 1000 κακά αλλά στο θέμα των εγγυήσεων ποτέ δεν είχα κανένα παράπονο και  ό,τι χρειάστηκε μου το άλλαξαν χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα και δεύτερη κουβέντα. Σε αντίθεση με άλλες μάρκες που κατά καιρούς είχα για να γίνει κάποια αντικατάσταση εντός εγγύησης ήθελε απ το να ζαλίσεις τον αρχιμηχανικό και να κατέληγε σου κάνει "χάρη"  μέχρι αγωγές 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...