Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήσπερα στο forum,το θέμα μου είναι πως να μετατρέψω αρχεία σε pdf.Προφανώς δοκίμασα με το adobe αλλά κλασσίκα εχεί ληξεί..τα αρχεία που εχώ ειναί σε μορφή εικόνας και ρωτώ γίνεται από εικόνα να γίνει pdf απευθείας ή πρέπει να γίνει πρώτα word και μετά pdf;; Δεν ξέρω τίποτα απο τα δύο!!!Ευχαριστώ :) Υ.Σ σορρυ για το αν είμαι off topic 

Δημοσ.

https://el.pdf24.org/ Το χρησιμοποιούμε στην δουλειά, το μόνο που έχεις να κάνεις αφού το εγκαταστήσεις είναι να ανοίξεις ένα Site,Εικόνα,Έγγραφο και να πατήσεις εκτύπωση και για εκτυπωτή θα επιλέξεις το PDF24.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο και αυτο...πως μπορώ να τα κάνω να είναι σε ενα pdf ολα? (πρέπει να στείλω μια εργάσια και τα θέλει ολα σε ένα)

Δημοσ.

Νομίζω ο ευκολότερος τρόπος αν εργάζεσαι και με google docs είναι εξαγωγή σαν pdf πραγματικά απλούστερο δεν μπορεί να γίνει. Κάνε μια δοκιμή μπορεί να σε βολέψει η διαδικασία αυτή.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παίδια όσο για το 2ο ερώτημα χρησιμοποίησα το pdfmerge και πραγματικά ήταν πολύ απλό για τα άλλα προγράμματα θα τα δοκίμασω στην επόμενη εργάσια  :rolleyes:

Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να μετατραπει αρχειο Flip Book (αρχειο exe με περιγραφη FlippingBook Publication) σε PDF;

Εχω βρει απειρα προγραμματα που κανουν το αντιθετο, αλλα κανενα που να κανει αυτο που θελω.

Επισης κανενας απο τους PDF virtual printers που εχω δοκιμασει (και αυτοι που αναφερονται σε αυτο το νημα) δεν εχει αποτελεσμα, ολοι "τυπωνουν" σε αρχειο PDF μονο την πρωτη σελιδα και μαλιστα μαζι με το interface του flash viewer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...