totem_lost Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πηγαίνετε; Πως σας φαίνεται; Αγαπημένοι καλλιτέχνες; Κάτι καλό να προτείνετε για αυτή τη σεζόν; Πείτε τα πάντα εδώ!
Mr_Proper Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δεν υπάρχει stand up comedy στην ελλάδα... είμαστε μούχλας εσωτερικευμένος λαός εδώ στις συναυλίες και με το ζόρι μερικοί ψιθυρίζουν τους στίχους στο "δικό σας" και αυτό αν πρώτα μέσα απο τους νόμους του χάους τύχει και μια χούφτα ασυνείδητα ψιθυρίσουν πρώτοι και κάπος ακουστεί δηλαδή ότι το κάνουν κιαλλοι.... Και όσοι το παίζουν δήθεν κτλ.. μόνο στην αγέλη των φίλων τους αλλιώς και αυτοί το ίδιο introvert μουχλεςμπροστά στην μούρη τους να τους βρίσουν τίποτα δεν θα γίνει.... ούτε φάρσες δεν μπορούμε να κάνουμε για αυτό τον λόγο.... Και γιαυτό μας μαμάνε και οι πολιτικοί... 1
alxlightning Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δεν υπάρχει stand up comedy στην ελλάδα... είμαστε μούχλας εσωτερικευμένος λαός εδώ στις συναυλίες και με το ζόρι μερικοί ψιθυρίζουν του στίχους στο "δικό σας" και αυτό αν πρώτα μέσα απο τους νόμους του χάους τύχει και μια χούφτα ασυνείδητα ψιθυρίσουν πρώτοι και κάπος ακουστεί δηλαδή ότι το κάνουν κιαλλοι.... Και όσοι το παίζουν δήθεν κτλ.. μόνο στην αγέλη των φίλων τους αλλιώς και αυτοί το ίδιο introvert μουχλες μπροστά στην μούρη τους να τους βρίσουν τίποτα δεν θα γίνει.... ούτε φάρσες δεν μπορούμε να κάνουμε για αυτό τον λόγο.... Και γιαυτό μας μαμάνε και οι πολιτικοί... γινονται αξιολογα σταντ απ, γενικεύεις επικινδυνα. και οι φαρσες είναι το πιο δυσκολο κομματι της κομωδιας, δυσκολα κανεις εξυπνη φαρσα, πολύ ευκολα ουγκανη γκαφα. Επισης ειδα ημισκουμπρια σε στανταπακι, λεγεται "δε μας ξερει ουτε η μανα σας" και εχουν κουλ line up κάθε φορα
redhotstef Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δεν υπάρχει stand up comedy στην ελλάδα... είμαστε μούχλας εσωτερικευμένος λαός εδώ στις συναυλίες και με το ζόρι μερικοί ψιθυρίζουν τους στίχους στο "δικό σας" και αυτό αν πρώτα μέσα απο τους νόμους του χάους τύχει και μια χούφτα ασυνείδητα ψιθυρίσουν πρώτοι και κάπος ακουστεί δηλαδή ότι το κάνουν κιαλλοι.... Και όσοι το παίζουν δήθεν κτλ.. μόνο στην αγέλη των φίλων τους αλλιώς και αυτοί το ίδιο introvert μουχλες μπροστά στην μούρη τους να τους βρίσουν τίποτα δεν θα γίνει.... https://www.youtube.com/watch?v=et0gctft1NE ούτε φάρσες δεν μπορούμε να κάνουμε για αυτό τον λόγο.... Και γιαυτό μας μαμάνε και οι πολιτικοί... μαλλον δεν εχεις ιδεα για τα παιδια απο τα σκερτσακια, τον αλλον απο το μπραφ, τον αλεξ τιτκοβ.. Ειναι δυσκολο το αθλημα να κανεις τον αλλον να γελασει. Δεν εχω παει ποτε σε μαγαζι αλλα με κατι βιντεο που βλεπω στο youtube πολλες φορες γελαγα οταν τα εβλεπα για πρωτη φορα.
Mr_Proper Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 γινονται αξιολογα σταντ απ, γενικεύεις επικινδυνα. και οι φαρσες είναι το πιο δυσκολο κομματι της κομωδιας, δυσκολα κανεις εξυπνη φαρσα, πολύ ευκολα ουγκανη γκαφα. Επισης ειδα ημισκουμπρια σε στανταπακι, λεγεται "δε μας ξερει ουτε η μανα σας" και εχουν κουλ line up κάθε φορα μαλλον δεν εχεις ιδεα για τα παιδια απο τα σκερτσακια, τον αλλον απο το μπραφ, τον αλεξ τιτκοβ.. Ειναι δυσκολο το αθλημα να κανεις τον αλλον να γελασει. Δεν εχω παει ποτε σε μαγαζι αλλα με κατι βιντεο που βλεπω στο youtube πολλες φορες γελαγα οταν τα εβλεπα για πρωτη φορα. Δεν γίνεται τίποτα... Επαγγελματίες ηθοποιοί μέ έτοιμο προβαρισμένο κείμενο και συνεργάτη επιχειρηματία δεν ειναι stand up... είναι παράσταση που το παριστάνει stand up είναι σαν να λες ότι η πάολα ειναι και γαμώ τα καραοκε...
alxlightning Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 μαλλον δεν εχεις ιδεα για τα παιδια απο τα σκερτσακια, τον αλλον απο το μπραφ, τον αλεξ τιτκοβ.. Ειναι δυσκολο το αθλημα να κανεις τον αλλον να γελασει. Δεν εχω παει ποτε σε μαγαζι αλλα με κατι βιντεο που βλεπω στο youtube πολλες φορες γελαγα οταν τα εβλεπα για πρωτη φορα. λαηβ είναι άλλη φαση ο μαηκιους χαλιας, ο τιτκωβακος θεουλης
Mr_Proper Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 λαηβ είναι άλλη φαση ο μαηκιους χαλιας, ο τιτκωβακος θεουλης ναι με κονσερβοποιημένο χιούμορ της κλανιάς και του μίσους (τύπου προσωπικές επιθέσεις σε γνωστά ονόματα κτλ) Που το έχουν γράψει και απο πριν και το παπαγαλίζουν..
redhotstef Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 ναι με κονσερβοποιημένο χιούμορ της κλανιάς και του μίσους (τύπου προσωπικές επιθέσεις σε γνωστά ονόματα κτλ) Που το έχουν γράψει και απο πριν και το παπαγαλίζουν.. Γιατι υπαρχουν ατομα που βρισκουν εκεινη την ωρα αστεια να πουν που δεν τα εχουν σκεφθει απο πριν στο σπιτι τους? Ακομα και τα freestyle ραπς πιστευω πως ειναι ετοιμοι στιχοι στην ακρη του μυαλου τους που τους ενωνουν με λεξουλες που βλεπουν μπροστα τους ( tus). ο Τζορτζ καρλιν αυτα που ελεγε πχ στα θεατρα του βγαιναν εκεινη την ωρα; Ηταν προσχεδιασμενα. Το ιδιο που κανει και ο λαζοπουλος. Ονομασε εναν που θαυμαζεις και συμφωνει με τις αποψεις σου..
DrLo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δεν γίνεται τίποτα... Επαγγελματίες ηθοποιοί μέ έτοιμο προβαρισμένο κείμενο και συνεργάτη επιχειρηματία δεν ειναι stand up... είναι παράσταση που το παριστάνει stand up Παντού στον κόσμο τα κείμενα είναι προβαρισμένα, δε βγαινει κάποιος να πει ότι του κατέβει εκείνη τη στιγμή. Εμένα αυτό που μου τη σπάει στο ελληνικό stand-up είναι η ταχύτητα με την οποία καταλήγει η θεματολογία της στη πολιτική 1
alxlightning Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δεν γίνεται τίποτα... Επαγγελματίες ηθοποιοί μέ έτοιμο προβαρισμένο κείμενο και συνεργάτη επιχειρηματία δεν ειναι stand up... είναι παράσταση που το παριστάνει stand up λολ οι περισσοτεροι στανταπιστες είναι φιλοι μου και δεν παιζουν ακριβως λεφτα ετσι όπως το παρουσιάζεις. νομιζω ότι κρινεις χωρις να εχεις προσωπικη βιωματικη εμπειρια. Εμένα αυτό που μου τη σπάει στο ελληνικό stand-up είναι η ταχύτητα με την οποία καταλήγει η θεματολογία της στη πολιτική δεν εχω παρατηρησει τοσο εντονο πολιτικο χιουμορ, κάθε άλλο, νομιζω ότι περιστρέφεται γυρω από Ελληνες vs Δυτικοι, χονδροφοβια, σεξισμουλιδες. Χαιρομαι όταν σχεδόν δεν ενοχλούμαι σε παραστασεις.
totem_lost Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Για πείτε και καμιά καλή παράσταση να πάω το ΣΚ. Ο Σίλας Σεραφείμ τι λέει;
alxlightning Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Για πείτε και καμιά καλή παράσταση να πάω το ΣΚ. Ο Σίλας Σεραφείμ τι λέει; μμμ σαπιλα δε συμπαθω καθολου σε προσωπικο επιπεδο, οποτε ο,τι κι αν κανει απλα κριντζαρω, δεν ξερω αν είμαι πολύ αντικειμενικος
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 μμμ σαπιλα δε συμπαθω καθολου σε προσωπικο επιπεδο, οποτε ο,τι κι αν κανει απλα κριντζαρω, δεν ξερω αν είμαι πολύ αντικειμενικος Τι σημαίνει κριντζάρω; Το έχεις γράψει και αλλού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα