Mr_Proper Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Αρκετοί βρίσκουν σπίτια χωρίς κοινόχρηστα. Ειδικά την σημερινή εποχή που πολλές πολυκατοικίες δεν βάζουν πετρέλαιο είναι πολύ εύκολο να βρεις. 90 ευρώ το δίμηνο είναι πάρα πολλά για ρεύμα γκαρσονιέρας αλλά σου βάζω 80 το πολύ που και πάλι είναι πολλά. Άρα 40 ευρώ τον μήνα. Σε γκαρσονιέρες βγαίνει και πολύ λιγότερο ανάλογα τι θερμοσίφωνα έχει. Ιντερνετ ολοι οι φοιτητες βρίσκουν το πιο φθηνό που είναι 15-20 ευρώ τον μήνα. Με 29.90 πλέον έχεις 3 play με nova μαζί και απεριόριστα σταθερά και κινητά και 24αρι ιντερνετ. Φοιτητής με πάνω από 30 ευρώ ιντερνετ ειναι απίστευτη εξαίρεση. Κινητά όλες οι εταιρείες έχουν φοιτητικό πακέτο που με 5 ευρώ έχουν 1000 λεπτά προς όλα τα δίκτυα. Άρα σούμα όλα μαζί 40 ΔΕΗ-20 Ιντερνετ-5 κινητό βγαίνουν 65 ευρώ. Τα κοινόχρηστα σε φοιτητική γκαρσονιέρα ΑΝ υπάρχουν...μέσο όρο θα βγαίνουν κάνα 20ευρω τον μήνα( τον χειμώνα περισσότερα αλλά τους υπόλοιπους μήνες μπορεί να είναι 5-6 ευρώ τον μήνα μονο για ασανσέρ. έχω ρετουσάρει το μήνυμα μου αλλά έστω... Εγω μίλησα χωρίς την θέρμανση μόνο καθαρίστρια ασανσέρ κοινόχρηστο ρεύμα και όλες τις άλλες πιτσικουλιές που βάζουν άνετα 30 ευρώ. αλλά έστω 85 όπως τα βγάζεις εσυ μετά τα εισιτήρια για την σχολή ; ένα 20άρι άνετα... οπότε μονο αυτά ειναι 100 ευρώ για τον μήνα και εδω μας λένε ότι με 200 ευρώ βγάζανε τον μήνα Δεν είναι ότι δεν θέλω να τους πιστέψω απλά δυσκολεύομαι και λέω μήπως σαν παιδιά υπερβάλουνε και δεν παρατηρούν τις "κρυφές χρεώσεις" που αναλαμβάνουν οι γονείς τους Ο κολλητός μου ήθελε 100 ευρώ την εβδομάδα για φαγητό... και δεν είναι ούτε χοντρός ούτε έτρωγε έξω καλά θα έπρεπε να έκανε τις πιο τραγικές επιλογές απο άποψη ποσότητα/τιμή και θα πήγαινε στο πιο ακριβό σούπερ της περιοχής γιατι οκ 100 ευρώ για 7 μέρες ειναι υπερβολικό αν δεν έκανε ούτε ένα ντελίβερι
evabb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 μου εστελναν 900€ και ηταν πολυ οριακα γιατι το ενοικιο μου ηταν 500€
kostask91 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Καταρχην οταν πας να βρεις σπιτι, ψαχνεις σπιτι με ατομικη θερμανση και λιγα κοινοχρηστα. Εγω σε οσα εχω μεινει πληρωνα το πολυ 20-30 ευρω. Αν μεινεις σε πολυκατοικια με πολλα διαμερισματα δε, μπορει να πληρωνεις και κατω απο 10 ευρω. Επιπλεον τουλαχιστον στη Θεσσαλονικη που ξερω , οι τιμες εχουν πεσει αρκετα στα νοικια. Ξερω για studio καρακεντρο (ροτοντα) , ανακαινισμενο, μολις 150 ευρω. Τα εξοδα του φοιτητη κυμαινονται αναλογα τις συνηθειες του. Αν δεν θελει να τρωει πχ στη λεσχη, η δε δικαιουται , προφανως και θα ειναι πολυ περισσοτερα. Εγω τα πρωτα χρονια , προ κρισης επαιρνα συνολικα γυρω στα 400-500. Αλλα παντα υπαρχει η λυση της συγκατοικησης, που μειωνονται αρκετα τα εξοδα. 1
Backpacker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 έχω ρετουσάρει το μήνυμα μου αλλά έστω... Εγω μίλησα χωρίς την θέρμανση μόνο καθαρίστρια ασανσέρ κοινόχρηστο ρεύμα και όλες τις άλλες πιτσικουλιές που βάζουν άνετα 30 ευρώ. αλλά έστω 85 όπως τα βγάζεις εσυ μετά τα εισιτήρια για την σχολή ; ένα 20άρι άνετα... οπότε μονο αυτά ειναι 100 ευρώ για τον μήνα και εδω μας λένε ότι με 200 ευρώ βγάζανε τον μήνα Δεν είναι ότι δεν θέλω να τους πιστέψω απλά δυσκολεύομαι και λέω μήπως σαν παιδιά υπερβάλουνε και δεν παρατηρούν τις "κρυφές χρεώσεις" που αναλαμβάνουν οι γονείς τους Τι να σου πω..και γω που τα έζησα πιστεύω είναι εφικτό. Φαί όπως είπα αν θέλεις δίνεις ελάχιστα τρώγοντας στην λέσχη και έχεις λίγα πράγματα (κάνα τοστ και κανα μακαρονι) στο σπίτι. 200-300 ευρώ τον μήνα μετά τα πάγια έξοδα για την καλοπέραση είναι ΟΚ λεφτά για έναν φοιτητή. Δεν είπαμε ότι θα κάνει ζωάρα αλλά θα την περάσει καλά. Με τα καφεδάκια του...τα μπυράκια του μερικές μέρες την εβδομάδα. Όπως προείπα είναι πάρα πολλοί οι παράμετροι. Ανάλογα την πόλη...το άτομο και την διασκέδαση του...αν συγκατοικεί...τι σπίτι βρίσκει και και τι έξοδα έχει αυτό...τι τοποθεσία είναι. Είναι πάρα πολλά. Αλλά πιστεύω 600 είναι μια χαρά για έναν φοιτητή. μου εστελναν 900€ και ηταν πολυ οριακα γιατι το ενοικιο μου ηταν 500€ Εντάξει προφανώς είσαι η εξαίρεση. 500 ευρώ νοίκι στην Ελλάδα δεν δίνουν ούτε οικογένειες με 3 παιδιά την σήμερον ημέρα. Καταρχην οταν πας να βρεις σπιτι, ψαχνεις σπιτι με ατομικη θερμανση και λιγα κοινοχρηστα. Εγω σε οσα εχω μεινει πληρωνα το πολυ 20-30 ευρω. Αν μεινεις σε πολυκατοικια με πολλα διαμερισματα δε, μπορει να πληρωνεις και κατω απο 10 ευρω. Επιπλεον τουλαχιστον στη Θεσσαλονικη που ξερω , οι τιμες εχουν πεσει αρκετα στα νοικια. Ξερω για studio καρακεντρο (ροτοντα) , ανακαινισμενη, μολις 150 ευρω. Τα εξοδα του φοιτητη κυμαινονται αναλογα τις συνηθειες του. Αν δεν θελει να τρωει πχ στη λεσχη, η δε δικαιουται , προφανως και θα ειναι πολυ περισσοτερα. Εγω τα πρωτα χρονια , προ κρισης επαιρνα συνολικα γυρω στα 400-500. Αλλα παντα υπαρχει η λυση της συγκατοικησης, που μειωνονται αρκετα τα εξοδα. Αυτό ακριβώς. Το μπάτζετ εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό απ'το σπίτι. Ευκαιρίες υπάρχουν. Εξαρτάται όμως και απτην πόλη. Σαλονίκη υπάρχουν πάρα πολλες επιλογές.Σε άλλες πόλεις όπως Γιάννενα και Ρεθυμνο είναι χάλια τα πράγματα...πανάκριβα παλιά σπίτια.Και σε άλλες πόλεις όπως Σέρρες βρίσκεις σπιταρώνες με 150-200 ευρώ. Επίσης σωστά είπες πριν νοικιάσεις ρωτάς και βλέπεις κοινόχρηστα.
kostask91 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ειναι και ο τροπος διασκεδασης βασικα Αν ειναι καγκουρας ο αλλος και θελει μονο μαρκιζ παραλια ποτακι ( 8 ευρω ) , καφε παραλια (4 ευρω) , προφανως και θελει μια περιουσια για να ζησει τη ζωη του, η απλα θα βγαινει μια φορα τη βδομαδα για καφε και ποτο ..
bedazzled Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Με αυτά που λέτε αναρωτιέμαι πως την βγάζουν οι εργαζόμενοι με €500/μήνα που μένουν μόνοι τους και τα πληρώνουν όλα μόνοι τους... Πολύ φοβάμαι ότι πολλοί νυν φοιτητές και μελλοντικοί εργαζόμενοι θα προσγειωθούν άσχημα με την είσοδό τους στην ελληνική αγορά εργασίας, ειδικά αν περιμένουν να βγάζουν περισσότερα λόγω πτυχίου από όσα τους έδιναν οι γονείς τους... εκτός αν έχουν σκοπό να μεταναστεύσουν, εκεί αλλάζει το πράγμα. 4
glix Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 κοινόχρηστα δεν πληρώνετε; εγώ δεν θυμάμαι ποτέ να είχα κάτω απο 40άρι κοινόχρηστα ΔΕΗ πάλι δεν θυμάμαι σχεδόν ποτέ να είχα κάτω απο 90 ευρώ. internet ποτέ δεν πλήρωσα κάτω από 30 ευρώ (αλλά οκ πάντα ειχα ότ,ι πιο γρήγορο υποστήριζε η περιοχή + κάνα double play αλλα και το φοιτητικό αν θυμάμαι καλά του οτε το βασικό ειναι στα 20 όχι 7 που είπε ενας αλλα οκ μάλλον μιλάει για sim αλλά και πάλι 7 ευρώ κανα GB internet παίρνεις ειναι αρκετό; ) κινητά δεν είχατε; κάρτες δεν βάζατε για καφέ δεν βγαίνατε; βενζίνες αυτοί που είχατε μηχανάκι ή αυτοκίνητο; εισιτήρια αυτοί που δεν είχατε; και έπειτα έριξα μια ματιά spitogato κ.α και δεν βρήκα και πολλές περιπτώσεις γκαρσονιέρας κάτω των 250 ευρώ... Γιατι οκ όλα τα άλλα αλλά εδώ φτάσαμε να λέμε με 3 ευρώ την ημέρα είσαστε εντάξει σίγουρα δεν υπερβάλλετε; τα υπολογίσατε σίγουρα όλα; Οχι μιλαω για doubleplay φοιτητικο μαζι με τον διπλα που παει 15/2 αρα 7.5Ε Κοιτα απο λογαριασμους εχω μονο ρευμα(Κοινοχρηστα δεν εχουμε και κατι για να πληρωνω,αφου ειμαι σε οικοδομη με 5 φοιτητες συνολο(δεν θελουμε και κατι , και σκονη να εχει ( που εχει παρα πολυ ) δεν μας πειραζει,χαχαχα) και μου ερχεται απο 70-90Ε να σου πω την αληθεια , ασχετα που το τελευταιο 4μηνο δεν εδωσα τιποτα γιατι ειχα επιστροφη απ την δεη 170Ε, γιατι πληρωνα εχτρα χρηματα τον προηγουμενο χρονο στους Εναντι και στο τελος αυτα σου ερχονται πισω.Αλλα εχω κανει αρκετες αλλαγες στο σπιτι σχετικα με ρευμα , ψυγειο εχει βγει απ το ρευμα καθως μου ειναι αχρηστο , εχω βγαλει 2 λαμπες γιατι δεν θελω τοσο φως οπως και η κουζινα , το pc με καιει πιστευω απο 20-25Ε τον μηνα(17+ωρες ανοιχτο) αλλα τι να κανω αφου δεν εχω TV. Για καρτα , εχω 4Ε τον μηνα 1000λεπτα προς ολους. + 1Gb ιντερνετ οποτε ειναι υπερ αρκετο. Καφεδες να θελω ενα 10αρικο (4-5 απο 2 και 2.5Ε ) εξω την βδομαδα . Ολα τα αλλα με 50-60 λεπτα απ την σχολη αυτο με τα 3-4 Ε ισχυει για μενα εαν δεν βγω καθολου εξω για καφε ή δεν παω στο ΤΕΙ και απλα παρω κατι να φαω με 4Ε απ εξω που με κραταει μεχρι το πρωι που παω σχολη την επομενη. Παντως στον σπιτογατο , εδω που τσεκαρα και σπιτια Κοζανη πριν 5 μερες για φιλαρακι(πηγα και σε μεσιτη να δουμε τα σπιτια απο κοντα) , ειδαμε σπιτια χωρις χαρτια(συμβολαια) που τα δινουν τωρα αυτον τον μηνα για 150-160Ε που τον Σεπτεμβριο θα εχουν σιγουρα 200+. Και σου μιλαω για φουλ επιπλωμενα χωρις να θες να δωσεις χρηματα δεξια και αριστερα για εγγυησεις.Βεβαια ο καθενας τι θελει , εγω για παραδειγμα θελω οσο μικρο γινεται ωστε να μην με παιρνει πολυ χρονο να το εχω καθαρο ,ενα δωματιο μου ειναι αρκετο , αλλοι ομως θελουν πιο ''βολικα'' πραγματα γιατι ο καθενας εχει τα κολληματα του. 1
kostask91 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Οι εργαζομενοι με 500 ευρω το μηνα , εχουν τον θετικο οτι πληρουν τα κριτηρια για φοιτητικη εστια. Οποτε εκει τα εξοδα ειναι πολυ λιγοτερα.
bluesattack Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Με αυτά που λέτε αναρωτιέμαι πως την βγάζουν οι εργαζόμενοι με €500/μήνα που μένουν μόνοι τους και τα πληρώνουν όλα μόνοι τους... Ας μην ηταν οι συνταξιουχοι παππουδες για τα εξτραδακια και το μεγαλο ποσοστο ιδιοκατοικησης και θα βλεπαμε τι θα πληρωναν οι εργαζομενοι με 500 ε και αυτες τις τιμες.. 3
Mr_Proper Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν είπαμε πάγια έξοδα 100 ευρώ νοίκι 200 = 100+200 =300 ευρώ και απο εκει και πέρα 200 ευρώ για να ζήσειςπάμε να τα σπάσουμε και αυτά λίγο πχ πόσα για σουπερπόσα για καφέδες- μπυρόνια- εξόδους; (καλά καπνό τσιγάρα να υποθέσω δεν παίρνατε αυτοί που ζούσατε με 500 ευρώ άνετα)Και άρα (καθόλου ειρωνικά πραγματικά βάση των απο πάνω συμπερασμάτων) γιατι παραπονιόμαστε για τα 650 ευρώ βασικό μισθό; και το Β εξάμηνο που θα γίνει 750 οι Έλληνες θα πρέπει να κάνουμε πάρτι
glix Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Γενικα τα κοινοχρηστα ειναι μεγαλη παγιδα, υπαρχουν φιλοι μου που τους λενε κατι 30-40 καθε μηνα γιατι για παραδειγμα στον 4ο οροφο ειναι μια γιαγια και πρεπει το ανσασερ να λειτουργει μια χαρα καθε μηνα στο 100% του . οποτε και πληρωνουν για πραγματα χωρις λογο , ή καθαριστρια 2-3 φορες την βδομαδα στις μερες αυτες, για μενα ειναι υπερβολη παντως κατι τετοια πραγματα.Και κακα τα ψεματα, οταν εισαι ισα ισα στα χρηματα ,δεν θα πληρωσεις τα κοινοχρηστα για την ΔΕΗ ή οπου υπαρχει μεγαλυτερη αναγκη.
Mr_Proper Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Με αυτά που λέτε αναρωτιέμαι πως την βγάζουν οι εργαζόμενοι με €500/μήνα που μένουν μόνοι τους και τα πληρώνουν όλα μόνοι τους... Πολύ φοβάμαι ότι πολλοί νυν φοιτητές και μελλοντικοί εργαζόμενοι θα προσγειωθούν άσχημα με την είσοδό τους στην ελληνική αγορά εργασίας, ειδικά αν περιμένουν να βγάζουν περισσότερα λόγω πτυχίου από όσα τους έδιναν οι γονείς τους... εκτός αν έχουν σκοπό να μεταναστεύσουν, εκεί αλλάζει το πράγμα. με πρόλαβες έγραφα το δικό μου όταν ποσταρες και δεν το είδα Γενικα τα κοινοχρηστα ειναι μεγαλη παγιδα, υπαρχουν φιλοι μου που τους λενε κατι 30-40 καθε μηνα γιατι για παραδειγμα στον 4ο οροφο ειναι μια γιαγια και πρεπει το ανσασερ να λειτουργει μια χαρα καθε μηνα στο 100% του . οποτε και πληρωνουν για πραγματα χωρις λογο , ή καθαριστρια 2-3 φορες την βδομαδα στις μερες αυτες, για μενα ειναι υπερβολη παντως κατι τετοια πραγματα. Και κακα τα ψεματα, οταν εισαι ισα ισα στα χρηματα ,δεν θα πληρωσεις τα κοινοχρηστα για την ΔΕΗ ή οπου υπαρχει μεγαλυτερη αναγκη. εσύ θα πας μπροστά παιδί μου μαγκάιβερ της οικονομίας αλλά αλήθεια χωρίς ψυγείο τι έτρωγες γιατι ούτε ντελίβερι παίρνεις να υποθέσω.. οπότε μόνο ζυμαρικά όσπρια κτλ; ή με το που παίρνεις κρέας το μαγείρευες στα μπαμ και παίρνεις μικρές μερίδες για να το φας όλο σε μια μέρα;
glix Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν είπαμε πάγια έξοδα 100 ευρώ νοίκι 200 = 100+200 =300 ευρώ και απο εκει και πέρα 200 ευρώ για να ζήσεις πάμε να τα σπάσουμε και αυτά λίγο πχ πόσα για σουπερ πόσα για καφέδες- μπυρόνια- εξόδους; (καλά καπνό τσιγάρα να υποθέσω δεν παίρνατε αυτοί που ζούσατε με 500 ευρώ άνετα) Και άρα (καθόλου ειρωνικά πραγματικά βάση των απο πάνω συμπερασμάτων) γιατι παραπονιόμαστε για τα 650 ευρώ βασικό μισθό; και το Β εξάμηνο που θα γίνει 750 οι Έλληνες θα πρέπει να κάνουμε πάρτι Σουπερ ??Τι ειναι αυτο??χαχαχααχα Μονο φραπε τον 3.2Ε καπου εκει νομιζω καθε μηνα, και κανενα τσαι αλλα 2.5 Ε (ετσι κ αλλιως δεν χρειαζομαι κατι αλλο , νερο τσαι και καφε αφου δεν ξερω να μαγειρευω) Και μετα χαρτια και αλλα ειδη μπανιου π.χ οδοντοκρεμα ειχα παρει απ το τον αυγουστο 1+1 δωρο και ακομα ειμαι στην 2η και αλλα πολλα.Γενικα κανω download το φυλλαδιο του Μασουτη καθε βδομαδα, εαν εχει κατι προσφορα με την καρτουλα 1+1 και το χρειαζομαι, παω και το παιρνω. Τσιγαρα τελος για μενα απ τον Ιουνιο , ηθελα ενα 30αρι τον μηνα πανω κατω, δηλαδη (2 καπνους/βδομαδα) αλλα μην φανταστεις οτι εχω δει διαφορα στα οικονομικα μου, απλα τα τρωω καπου αλλου και δεν ξερω που... Μπυρες, παιρνω μονο για σπιτι απο 0.50-0.90 τις μεγαλες (εχουμε μικρες καβες που βγαζουν προσφορες σε γυαλιανα μπουκαλια και μετα τα παμε πισω) ή 1-2 weiss απο 1.40Ε Στις εξοδους παντως κατα 99% τσιπουρο 200ml με 7Ε και εαν μπει καμια φοιτητρια απ την σχολη μου τοτε /2 ασχετα που αντεχει να πιεει μισο ποτηρακι Παντως για μισθους τωρα που λετε ,εγω σημερα πηγα να παρω μια 1η ιδεα για πρακτικη μεσω ΟΑΕΔ και μου ελεγε κατι πραγματα μεχρι που με ζαλισε , αλλα κρατησα τα 176Ε που θα παιρνω τον μηνα .... Καλα για ΕΣΠΑ που λενε οτι θα βγει μεσα Μαρτιου να μην πω τι θα παρω...γιατι εκει υπαρχουν ''εξυπνοι'' φοιτητες που κανουν αλλα κολπα για να μπαινουν πρωτοι στις λιστες....
Backpacker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν είπαμε πάγια έξοδα 100 ευρώ νοίκι 200 = 100+200 =300 ευρώ και απο εκει και πέρα 200 ευρώ για να ζήσεις πάμε να τα σπάσουμε και αυτά λίγο πχ πόσα για σουπερ πόσα για καφέδες- μπυρόνια- εξόδους; (καλά καπνό τσιγάρα να υποθέσω δεν παίρνατε αυτοί που ζούσατε με 500 ευρώ άνετα) Και άρα (καθόλου ειρωνικά πραγματικά βάση των απο πάνω συμπερασμάτων) γιατι παραπονιόμαστε για τα 650 ευρώ βασικό μισθό; και το Β εξάμηνο που θα γίνει 750 οι Έλληνες θα πρέπει να κάνουμε πάρτι Σούπερ μάρκετ είναι ανάλογα τον άνθρωπο. Αν θέλεις δεν ξοδεύεις ούτε ένα ευρώ τον μήνα στο μάρκετ και τρως πρωί-μεσημέρι-βράδυ στην λέσχη. Άλλοι απτην άλλη δίνουν 50-100 ευρώ την βδομάδα σε σουπερ μαρκετ και ντελίβερι. Διασκέδαση επίσης το είπαμε είναι ανάλογα τι θέλει ο καθένας. Αν ο άλλος θέλει κυριλέ αλλά δεν έχει θα βγει μια φορά την βδομάδα γιατί εκεί που πάει έχει 8 ευρώ το ποτό. Ο άλλος που πάει σε ροκάδικο που έχει μπύρα 2,5 ευρώ το μισόλιτρο βγαίνει πιο συχνά. Επίσης στην ερώτηση για τους εργαζόμενους...συγκρίνεις εργαζόμενους...ανθρώπους που δουλεύουν με φοιτητές?1ον όταν εργάζεσαι δεν πρέπει να το κάνεις για να επιβιώνεις απλά. 2ον οι εργαζόμενοι δεν έχουν τα προνόμια που έχει ένας φοιτητής. Μειωμένα εισιτήρια,μειωμένες συνδέσεις σε σταθερό και κινητό και το κυριότερο δωρεάν φαγητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα