Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά ολα αυτα αλλα η αστυνομικη ταυτότητα δεν γραφει με ποιον να επικοινωνησουν σε περίπτωση αναγκης. Θα το ψαξω και λιγο στο web αλλα ειχα βρει πχ μονο ταυτοτητες για διαβητικους κλπ. Καθαρα ιατρικες. Ιδέες;

Δημοσ.

Papia το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι τατουαζ με τα στοιχεια που θες... :ph34r: 

Τηλ σπιτιου  γονεων,ομαδα αιματος η οτι αλλο μπορει να πιστευεις οτι χρειαζεσαι :-D

Δημοσ.

Τόσο δύσκολο είναι μαζί με την ταυτότητα να έχεις ένα χαρτί που να λέει αυτά που θες?

Αν και εγώ νομίζω ότι μόνο την ταυτότητα να έχεις η αστυνομία θα την βρει την άκρη και θα επικοινωνήσει με τους δικούς σου. Τι διάλο, πόσο δύσκολο να είναι

• Like 2
Δημοσ.

Ενα χαρτί με στοιχεία επικοινωνίας σε περίπτωση αναγκης μέσα στο πορτοφόλι σου και είσαι έτοιμος.Είχα βρει κάποτε σ εναν τηλεφωνικό θάλαμο ενα πορτοφόλι ,ξεχασμένο προφανώς, και με το που το ανοιξα είχε ενα χαρτάκι και έγραφε "σε περίπτωση που πάθω κάτι και δεν έχω τις αισθήσεις μου,παρακαλώ δεν επιθυμώ μεταγγιση αίματος" .προφανώς  ιαχωβάς ο τύπος...αλλά το έγραψε...

......άλλο αν παει και ξεχνάει όπου να ναι το πορτοφόλι!!!

Δημοσ.

Στους φυλακισμένους δεν βάζουν τέτοια;

Μπα στους φυλακισμένους έχουν μια σιδερένια μπάλα στο πόδι attached σε μια αλυσίδα. :)

Δημοσ.

Papia το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι τατουαζ με τα στοιχεια που θες... :ph34r:

Τηλ σπιτιου γονεων,ομαδα αιματος η οτι αλλο μπορει να πιστευεις οτι χρειαζεσαι :-D

Ναι αυτο μου το πρότεινε και ενας φιλος. Μου ελεγε οτι Αγγλία που ειχε δουλεψει υπηρχαν πολλοι επισης που ειχαν κανει τατουαζ στο στηθος DNR (Do not resuscitate=μη μου κανετε καρδιοαναπνευστικη ανανηψη).

Τατουαζ παει πολυ. Ασε που μπορει να με περασουν για κλειδαρα με το τηλ μου!

Πλάκα κανω για το κλειδαρας, δεν εχω τοσο βολικο νουμερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...