mylo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Η κουβαλας παντα την αστυνομικη σου ταυτοτητα η το νεκροταμπελο απο το στρατο.
xpapias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Καλά ολα αυτα αλλα η αστυνομικη ταυτότητα δεν γραφει με ποιον να επικοινωνησουν σε περίπτωση αναγκης. Θα το ψαξω και λιγο στο web αλλα ειχα βρει πχ μονο ταυτοτητες για διαβητικους κλπ. Καθαρα ιατρικες. Ιδέες;
iCyd Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Bαλε κανα "νεκροταμπελο" σαν αυτα του στρατου
xpapias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Τι έπαθες στο τραμ ; Δεν το ειδα να'ρχεται! 4
Iris_89 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 http://www.theidbandco.com/Silicone-Bracelet-with-Engraveable-Tag-5190?CountryCode=UK&gclid=COTv6aD8mMsCFQfnwgodFewFVg. For example
Razor_7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Γράψ το στο κουτελο σου. (Μην ξεχάσεις το +30 μπροστα για να παίζεις μπάλα ιντερνασιοναλ) 3
bedazzled Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Βάλε και RFID chip στον καρπό για σιγουριά...
xpapias Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 http://www.theidbandco.com/Silicone-Bracelet-with-Engraveable-Tag-5190?CountryCode=UK&gclid=COTv6aD8mMsCFQfnwgodFewFVg. For example Ναι αυτο φαίνεται καλη περιπτωση!
D4rkshadow Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Papia το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι τατουαζ με τα στοιχεια που θες... Τηλ σπιτιου γονεων,ομαδα αιματος η οτι αλλο μπορει να πιστευεις οτι χρειαζεσαι
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το ειδα να'ρχεται! Mόνο εσύ θα μπορούσες... Respect!!! 1
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Τόσο δύσκολο είναι μαζί με την ταυτότητα να έχεις ένα χαρτί που να λέει αυτά που θες? Αν και εγώ νομίζω ότι μόνο την ταυτότητα να έχεις η αστυνομία θα την βρει την άκρη και θα επικοινωνήσει με τους δικούς σου. Τι διάλο, πόσο δύσκολο να είναι 2
cosmos000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ενα χαρτί με στοιχεία επικοινωνίας σε περίπτωση αναγκης μέσα στο πορτοφόλι σου και είσαι έτοιμος.Είχα βρει κάποτε σ εναν τηλεφωνικό θάλαμο ενα πορτοφόλι ,ξεχασμένο προφανώς, και με το που το ανοιξα είχε ενα χαρτάκι και έγραφε "σε περίπτωση που πάθω κάτι και δεν έχω τις αισθήσεις μου,παρακαλώ δεν επιθυμώ μεταγγιση αίματος" .προφανώς ιαχωβάς ο τύπος...αλλά το έγραψε... ......άλλο αν παει και ξεχνάει όπου να ναι το πορτοφόλι!!!
Glikos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Στους φυλακισμένους δεν βάζουν τέτοια; Μπα στους φυλακισμένους έχουν μια σιδερένια μπάλα στο πόδι attached σε μια αλυσίδα.
xpapias Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Papia το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι τατουαζ με τα στοιχεια που θες... Τηλ σπιτιου γονεων,ομαδα αιματος η οτι αλλο μπορει να πιστευεις οτι χρειαζεσαι Ναι αυτο μου το πρότεινε και ενας φιλος. Μου ελεγε οτι Αγγλία που ειχε δουλεψει υπηρχαν πολλοι επισης που ειχαν κανει τατουαζ στο στηθος DNR (Do not resuscitate=μη μου κανετε καρδιοαναπνευστικη ανανηψη). Τατουαζ παει πολυ. Ασε που μπορει να με περασουν για κλειδαρα με το τηλ μου! Πλάκα κανω για το κλειδαρας, δεν εχω τοσο βολικο νουμερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα