Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξέρεις τί κρεβάτι κάνουν τα ασχημούλικα όμως? επειδή ξέρουν ότι δέν είναι όμορφες προσπαθούν να ισορροπήσουν το μειονέκτημα στο σέξ.. τα δίνουν όλα.. δέν θα την παντρευτείς.. κάνε το καλό και ρίχτο στο γυαλό.. 

• Like 1
Δημοσ.

ξέρεις τί κρεβάτι κάνουν τα ασχημούλικα όμως? επειδή ξέρουν ότι δέν είναι όμορφες προσπαθούν να ισορροπήσουν το μειονέκτημα στο σέξ.. τα δίνουν όλα.. δέν θα την παντρευτείς.. κάνε το καλό και ρίχτο στο γυαλό.. 

χαχαχα φιλε ενταξει εσυ δεν υπαρχεις, εχω σχεση και δεν εχω αναγκη ποσο μαλλον αυτηνης. εγω σοβαρα θελω απλως να σκασει κι αυτη κι οι φιλοι της μεχρι να φυγω. τελικα απ'οτι βλεπω ολοι προτεινουν αυτο που θελω να αποφυγω να παω να της πω δηλαδη.

Δημοσ.

Με τα μπορεί να σε άκουσε κι απλά σε αγνοεί και συνεχίζει ακάθεκτη, δεν πας μπροστά. Μπορεί όντως να είναι έτσι, μπορεί κι όχι. Ενοχλείσαι; Πας και μιλάς ευγενικά, με την ελπίδα ότι έχει έναν άλφα πολιτισμό και θα διορθωθεί. Αλλιώς μόλις ησυχάζει αυτή, κάνε πρόγραμμα metal να της κάνεις τα νεύρα χαρτοπόλεμο, να δει την γλύκα. :P

• Like 1
Δημοσ.

Με τα μπορεί να σε άκουσε κι απλά σε αγνοεί και συνεχίζει ακάθεκτη, δεν πας μπροστά. Μπορεί όντως να είναι έτσι, μπορεί κι όχι. Ενοχλείσαι; Πας και μιλάς ευγενικά, με την ελπίδα ότι έχει έναν άλφα πολιτισμό και θα διορθωθεί. Αλλιώς μόλις ησυχάζει αυτή, κάνε πρόγραμμα metal να της κάνεις τα νεύρα χαρτοπόλεμο, να δει την γλύκα. :P

βασικα πιστευω σιγουρα με ακουσε φιλε την μια φορα γιατι καθομασταν μια μερα στη βεραντα και νομιζαμε πως ελειπε (αφου ειχε απολυτη ησυχια κατι πρωτοφανες για τα τελευταια δεδομενα) και τελικα καθοταν αθορυβα κι αυτην στη βεραντα κι απλα το καταλαβαμε οταν χτυπησε το κινητο της. εκεινη την μερα της ειχα ριξει πολυ μπινελικι παντως οποτε προφανως και μια χαρα εχε καταλαβει,χωρις να ηταν καν σκοπιμο.

Δημοσ.

Έπεσες σε "καλή" περίπτωση τότε, τι να πω;! Πάντως, καλό θα ήταν να πας να το θίξεις στα ίσα, και μετά βλέπεις τι στάση θα κρατήσεις.

*φίλη

Δημοσ.

Από την στιγμή που ακούγονται οι παραμικροί ήχοι και οι απλές ομιλίες τότε δεν φταίει αυτή αλλά το σάπιο διαμέρισμα. Το μόνο σωστό είναι να βάλει ηχομόνωση ο ιδιοκτήτης.

Σε αυτήν το πολύ να πεις να προσέχει λίγο παραπάνω τις ώρες κοινής ησυχίας

Δημοσ.

Έπεσες σε "καλή" περίπτωση τότε, τι να πω;! Πάντως, καλό θα ήταν να πας να το θίξεις στα ίσα, και μετά βλέπεις τι στάση θα κρατήσεις.

*φίλη

ελα μου ντε και δε της φαινοταν στην αρχη,το πρωτο 6μηνο ηταν ησυχη αλλα προφανως ηταν μεχρι να γνωρισει παρεες. πφφφ μαλλον για εκει παει το πραγμα και πραγματικα δε γουσταρω καθολου,συνηθως τετοιοι ανθρωποι που αδιαφορουν ετσι δε παιρνουν κι απο λογια.

Από την στιγμή που ακούγονται οι παραμικροί ήχοι και οι απλές ομιλίες τότε δεν φταίει αυτή αλλά το σάπιο διαμέρισμα. Το μόνο σωστό είναι να βάλει ηχομόνωση ο ιδιοκτήτης.

Σε αυτήν το πολύ να πεις να προσέχει λίγο παραπάνω τις ώρες κοινής ησυχίας

ακριβως αυτο λεω κι εγω γτ και να παω να της πω αντε το πολυ πολυ να μη καθεται στη βεραντα ακαταλληλες ωρες η φασαρια ομως θα συνεχιστει πιστευω μεσα στο σπιτι,εκτος αν αποφασισει να μη τους ξαναφερει που δε το κοβω. οι ωτοασπιδες θα εκαναν δουλεια?

Δημοσ.

ειναι κακασχημη και φερνει λιγο στον γκοτζιλα! εκτος αυτου δεν υπαρχει περιπτωση! απλα ειναι γαιδαρα.

Ε ρε και να διαβάζει insomnia. Την έκατσες  :X  :X  :X

• Like 2
Δημοσ.

ειναι κακασχημη και φερνει λιγο στον γκοτζιλα! εκτος αυτου δεν υπαρχει περιπτωση! απλα ειναι γαιδαρα.

χαχαχα φιλε ενταξει εσυ δεν υπαρχεις, εχω σχεση και δεν εχω αναγκη ποσο μαλλον αυτηνης. εγω σοβαρα θελω απλως να σκασει κι αυτη κι οι φιλοι της μεχρι να φυγω. τελικα απ'οτι βλεπω ολοι προτεινουν αυτο που θελω να αποφυγω να παω να της πω δηλαδη.

αμα αφηνα ενα σημειωμα μηπως θα ηταν καλυτερα?

χαχα παιδια δε θελω ουτε να της χωθω ουτε να της κανω αντιποινα (αν και μπορω ανετα αν της σπασω τα νευρα αλλα αυτο δε θα βγαλει καπου) θελω την ησυχια μου,να μπορω να διαβαζω και να κοιμαμαι οποτε θελω εγω οχι οποτε θελει αυτην! το θεμα ειναι οπως ειπα και πιο πανω οτι μαλλον με εχει ηδη ακουσει να τις ριχνω κατι ωραια μπινελικια με εναν φιλο μου και δεν θελω και πολυ να παω τωρα και να το παιξω πολιτισμος και τα σχετικα. κι αυτην εχει καταλαβει προφανως οτι ενοχλει και δε την πολυνοιαζει!

Επειδή το θέμα αρχίζει να μου μυρίζει trollοθέμα, να συμπληρώσω κάτι ακόμα σε αυτά που έγραψα νωρίτερα, γιατί φως δεν βλέπω.

Αν δεν σπάσεις αυγα, ομελέτα δεν φτιάχνεις. Είτε θα της μιλήσεις και θα λήξει το θέμα ή θα το αποδεχτείς για τους επομενους 4 μήνες και θα σταματήσεις να ασχολείσαι με το θέμα. Φοράς παντελόνια, είσαι ενήλικος (εδώ και αρκετά χρόνια, όπως λες), οπότε δράσε σαν αντρας που αδικείται ή απλά γειωσε το να μη σε ενοχλεί. Κάτι ενδιάμεσο δεν υπάρχει. Το αν (μαλλον) σε άκουσε οταν έβριζες ή αν εχεις κάνει την πορδή σου πιο βαρύτονη δεν έχει καμία χρηστική αξία. 

ΥΓ1: 42 τετραγωνικά δεν ειναι studio, διαμερισματάκι κανονικό είναι. 

ΥΓ2: Ωρες που δεν ειναι κοινής ησυχίας μπορεί να κάνει οτι θέλει σπιτι και στη βεράντα της. 

Δημοσ.

Επειδή το θέμα αρχίζει να μου μυρίζει trollοθέμα, να συμπληρώσω κάτι ακόμα σε αυτά που έγραψα νωρίτερα, γιατί φως δεν βλέπω.

Αν δεν σπάσεις αυγα, ομελέτα δεν φτιάχνεις. Είτε θα της μιλήσεις και θα λήξει το θέμα ή θα το αποδεχτείς για τους επομενους 4 μήνες και θα σταματήσεις να ασχολείσαι με το θέμα. Φοράς παντελόνια, είσαι ενήλικος (εδώ και αρκετά χρόνια, όπως λες), οπότε δράσε σαν αντρας που αδικείται ή απλά γειωσε το να μη σε ενοχλεί. Κάτι ενδιάμεσο δεν υπάρχει. Το αν (μαλλον) σε άκουσε οταν έβριζες ή αν εχεις κάνει την πορδή σου πιο βαρύτονη δεν έχει καμία χρηστική αξία. 

ΥΓ: 42 τετραγωνικά δεν ειναι studio, διαμερισματάκι κανονικό είναι. 

φιλε δεν ειναι τρολλια! ειναι τα γεγονοτα οπως γινονται. που την ειδες δλδ την τρολλια? επειδη ειναι οντως ασχημη ή επειδη μας ακουσε να την βριζουμε? αφου με εχει φερει στο αμην. σε αυτο που λετε να της μιλησω εχετε ενα δικιο απλως οντως δε το εχω καθολου με τις παρατηρησεις.καποιοι ανθρωποι απλα δε το χουν πως να το κανουμε. μεγαλο ειναι το σπιτι μου ναι απλως εχει μονο ενα χωρο κι ειναι ολα ενιαια εκτος απο το μπανιο φυσικα , που κολλαει αυτο ομως? ας πουμε εκει που εχω το κρεβατι ειναι κολλητα στο τοιχο που ειναι το μπαλκονι. και γενικα ο χωρος που καθομαι κι εχω το γραφειο μου ειναι κοντα στους τοιχους απο το σπιτι της. και μη μου πεις να αλλαξω θεση στα επιπλα γιατι δεν γινεται εχει το καθενα την θεση του.

Δημοσ.

To μεγαλύτερο πρόβλημα σου είναι η σάπια μόνωση και τα ντουβάρια παρά η γειτόνισσα σου.

ναι η μονωση ειναι οντως,αλλα κι αυτην το παρατραβαει γιατι ξερει πως η μονωση δεν ειναι καλη αλλα παραταυτα και στη βεραντα καθονται 10 ατομα και μεσα στο σπιτι ουρλιαζουν και κακαριζουν λες και ζουνε στο βουνο! με τη μονωση δυστυχως δε μπορω να κανω κατι , κι ο προηγουμενος γειτονες ηταν κυριος σε ολα του, πολυ σπανια εφερνε πολυ κοσμο και φυσικα για αυτες τις λιγες φορες ουτε λογος να γινεται για να πω κατι,λογικο ηταν να φερνει κ κανεναν που και που. το μεγαλυτερο μου θεμα ειναι οταν καθονται στη βεραντα. και καθονται συνεχεια. δε μπορω να της το απαγορευσω οτι κι αν της πω. εκει ειναι το μεγαλυτερο θεμα,ειναι το πιο ενοχλητικο απ'ολα γιατι κι απογευμα να ειναι αν ειμαι σπιτι μου δε μπορω να χαλαρωσω , να διαβασω ή να κανω οτιδηποτε.

Δημοσ.

Μάλιστα. 

Αφου δεν θες να της μιλήσεις και δεν θες να πείσεις τον εαυτό σου να μην σε ενοχλεί ... μετακόμισε βρε!

Δημοσ.

Μάλιστα. 

Αφου δεν θες να της μιλήσεις και δεν θες να πείσεις τον εαυτό σου να μην σε ενοχλεί ... μετακόμισε βρε!

να πεισω τον ευατο μου να μην με ενοχλει δυσκολο γιατι ειναι πολυ ενοχλητικο. θα μετακομισω αλλα σε 4 μηνες! νωριτερα δυστυχως δεν γινεται.

Δημοσ.

Ώρες που δεν είναι κοινής ησυχίας δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και είναι και φυσιολογικό. Ειδικά απτην στιγμή που λες ότι δεν κάνουν τίποτα τρελό με μουσικές και τέτοια απλά νέα παιδιά ειναι μιλάνε και γελάνε. Τώρα τις ώρες το βράδυ αργά που είναι κοινής ησυχίας πήγαινε ένα βράδυ και πες "Σε παρακαλώ αν μπορείτε καντε ησυχία γιατί ακούγεται πολύ και δεν μπορεις να κοιμηθείς". Πιστεύω θα το σεβαστούν.

Simple as that.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...