Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι 24 ετών με εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις,απόφοιτος ΤΕΙ και έχω κάτι χρήματα στην άκρη. Σκέφτομαι σοβαρά να τα παρατήσω όλα και να φύγω μόνιμα για Ταϊλάνδη. Θέλω γνώμες από έμπειρους για το αν θα μπορέσω να βρω μια δουλεία εκεί ώστε να ζήσω αξιοπρεπώς ακόμα κι αν δεν είναι στο αντικείμενο που σπούδασα. Μήπως υπάρχει κάποιο σχετικό άρθρο ή online οδηγός για μετανάστευση στην ΤαϊλάνδηΔεν έχω δει πρόσφατα την "Παραλία" του Ντι Καπριο για να προλάβω μερικούς που μπορεί να με κράξουν!Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις,δεν είναι τρολ!

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γιατί Ταϊλάνδη; Τι δουλειές έχεις κάνει μέχρι στιγμής; Έχεις πάει ποτέ στην Ασία έστω και σαν τουρίστας;

Δημοσ.

Δεν έχω δει πρόσφατα την "Παραλία" του Ντι Καπριο για να προλάβω μερικούς που μπορεί να με κράξουν!Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις,δεν είναι τρολ!

Βασικά πορνομετανάστη θα έλεγα.

• Like 11
Δημοσ.

Και εγώ θέλω να μάθω πως σου ήρθε η Ταϊλάνδη...

Οι περισσότεροι απο εκεί ψάχνουν να φύγουν και εσύ θες να πας;

Κοιτά πρωτα Ευρώπη, δες μετα και Αμερικη που ειναι σοβαρές χώρες... (Για μετανάστευση παντα,τίποτα προσωπικό με την Ταϊλάνδη, για τουρισμό καλη είναι).

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί Ταϊλάνδη; Τι δουλειές έχεις κάνει μέχρι στιγμής; Έχεις πάει ποτέ στην Ασία έστω και σαν τουρίστας;

Δέν έχω δουλέψει τπτ άλλο εκτός από ταμίας σε διάφορες επιχειρήσεις κατα τη διάρκεια των σπουδών μου...είμαι στη φάση πάνω που έχω τελειώσει με το πτυχίο μου και τον στρατό...δεν μπαίνω καν στον κόπο να ψάξω για δουλειά εντός συνόρων...το είχα όνειρο απο τα 20 μια μέρα να πάω να ζήσω στην Ταϊλάνδη 

Δημοσ.

Ξέρω ότι το κάνει αρκετός κόσμος. Είχα ακούσει και για έναν Έλληνα που έχει ξενοδοχείο εκεί. Το ας πούμε πρόβλημα είναι ότι δεν είναι μετανάστευση τύπου να μαζέψεις λεφτά και να επιστρέψεις. Θα ζεις εκεί αλλά δεν θα φτάνουν για να επιστρέψεις να ζήσεις εδώ. Αυτό έχω ακούσει δηλαδή γιατί είναι πολύ χαμηλοί οι μισθοί. Το να ανοίξεις κάτι δικό σου επίσης πρέπει να είναι αρκετά φτηνό.

Δημοσ.

Δεν έχω σκοπό να ξαναεπιστρέψω...θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου...να αλλάξω χαρακτήρα και συνήθειες

Δημοσ.

Και τι πτυχίο είναι αυτό; Ο μόνος τρόπος να ζήσεις με Ευρωπαικά comforts και χωρίς να γνωρίζεις τη γλώσσα είναι εάν προσληφθείς από κάποια πολυεθνική σε fields όπως πχ IT. Εκτός και αν σκέφτεσαι για τίποτα σερβιτόρος σε τουριστικά νησιά όπου θα δουλεύεις 12ωρα. Τώρα αν έχεις το budget να ανοίξεις δικιά σου επιχείρηση, αυτό το έχουν κάνει αρκετοί και θα σου πρότεινα το Chiang Mai που έχει δυνατό expat community. Σε κάθε περίπτωση όμως πήγαινε πρώτα ένα ταξίδι να δεις πως είναι γιατί ίσως τα έχεις ωραιοποιήσει κάπως στο μυαλό σου τα πράγματα.

Δημοσ.

για να πάω εκεί διακοπές θα χρειαστώ γύρω στα 3 χιλιάρικα για να έχω ολοκληρωμένη άποψη...για οικονομικούς λόγους θέλω να πάω κάπου καρφί και να εγκατασταθώ...απο δουλειά ακόμα κ σερβιτόρος συμβιβάζομαι αρκεί να μπορώ να ζω αξιοπρεπώς εκεί!

Δημοσ.

Ρε φιλέ ξαναλεω, χάθηκε να πας καμια Αμερικη να αλλαξεις χαρακτήρα και συνήθειές;

Μήπως είναι πιο δύσκολο να πας Αμερική;

Δημοσ.

Είμαι 24 ετών με εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις,απόφοιτος ΤΕΙ και έχω κάτι χρήματα στην άκρη. Σκέφτομαι σοβαρά να τα παρατήσω όλα και να φύγω μόνιμα για Ταϊλάνδη. Θέλω γνώμες από έμπειρους για το αν θα μπορέσω να βρω μια δουλεία εκεί ώστε να ζήσω αξιοπρεπώς ακόμα κι αν δεν είναι στο αντικείμενο που σπούδασα. Μήπως υπάρχει κάποιο σχετικό άρθρο ή online οδηγός για μετανάστευση στην ΤαϊλάνδηΔεν έχω δει πρόσφατα την "Παραλία" του Ντι Καπριο για να προλάβω μερικούς που μπορεί να με κράξουν!Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις,δεν είναι τρολ!

Δες και το "Rambo" που έχεις στο avatar. 

related

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...