zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Και ο alxlighting έχει καλές σχέσεις με τη μόδα και το στυλ νομίζω. 3
totem_lost Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Εγώ γουστάρω τρελά μάρκες όπως Billabong, Quicksilver, Roxy και τέτοια. Βέβαια δεν είναι και τόσο 'θηλυκές' με την έννοια φαίνονται στήθος και κώλος, αλλά έχουν super στιλάτα ρούχα. Με ένα πολύ ελαφρύ μακιγιάζ και ψιλοανέμελο μαλλί είναι οτι πρέπει. Πχ για χειμώνα: Καλά για καλοκαίρι έχουν τέλεια πράγματα: Εντάξει βέβαια μου λένε κατι τσόκαρα οτι κοντεύω τα 30 και να ντυθώ πιο κιουρία αλλά τις αγνοώ. 1
*nenya* Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Οι παντελόνες πολύ ωραίες και άνετες για καλοκαιράκι! Αλλά οι cropped μπλούζες naaaah...κοιλιές έξω, απαπα. 1
idomeneas7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Οχι κοιλιες όξω, εμείς με το πατσοκοίλι δεν τα μπορούμε αυτά.
*nenya* Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δεν ξέρω, και φέτες νά'ναι η άλλη το θέαμα με τα cropped μου φαίνεται κάπως χμμμ πώς να το πω...φτηνό. Καλά το πολύ χίπικο λουκ το αποφεύγω και για πολιτικούς λόγους
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 είναι μόδιστρος; Nαι Και ο alxlighting έχει καλές σχέσεις με τη μόδα και το στυλ νομίζω. Δεν τον έχω παρακολουθήσει η αλήθεια είναι αλλά νομίζω πως είναι πολύ νέος ακόμα, πρέπει ν' αποδείξει σε βάθος χρόνου ότι το 'χει για να μπορέσουν τα κορίτσια του forum να τον εμπιστευτούν 2
totem_lost Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δηλαδή; Τι πολιτικούς λόγους; Εντάξει ένα παράδειγμα έφερα, ούτε και εγώ κυκλοφορώ με την κοιλιά απ'έξω, αλλά οκ το καλοκαίρι όλο και κάτι θα φανεί. Εκτός και αν κυκλοφορείς με κελεμπία. 1
vrwmiaris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ερώτηση είναι υποχρεωτικό να φοράμε ζώνη; άνδρας είμαι
*nenya* Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δηλαδή; Τι πολιτικούς λόγους; Εντάξει ένα παράδειγμα έφερα, ούτε και εγώ κυκλοφορώ με την κοιλιά απ'έξω, αλλά οκ το καλοκαίρι όλο και κάτι θα φανεί. Εκτός και αν κυκλοφορείς με κελεμπία. Μη με πούνε αριστερή δεν το συνεχίζω, μην το περάσουν πολιτικό το θρεντ και κλειδωθεί. Ε θα φανεί λίγη πλάτη, κανα μπουτάκι, κανας ώμος, ντεκολτέ με μέτρο..αλλά κοιλιά μόνο με το μαγιό! 1
l337 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Όχι δεν είμαι εγώ φυσικά. Άντε ρε παιδιά κανένας fashion victim ή icon εδώ μέσα; Μόνο τα θέματα για μετανάστευση έχουν πέραση εδώ μέσα; Θα ξεκινήσω άλλο θέμα μου φαίνεται. Μετανάστευση στην Μπουρκίνα Φάσο.Τα συν και τα κατά. #facepalm
φραμπάλα Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 χεχε το ήξερα! ήταν τέρμα χιουμοριστικό το ποστ 1
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ερώτηση είναι υποχρεωτικό να φοράμε ζώνη; άνδρας είμαι Τι θα πει υποχρεωτικό ρε συ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα