*nenya* Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Σήμερα έβαλα και μαύρο σακάκι με το σκούρο γκρι τζιν και ένιωσα πολύ κιουρία. Ξαφνιάστηκαν λίγο οι συνάδελφοι. Γελάσαμε πάλι. 1
mary Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ρε κοριτσια, λυστε μου μια απορια. Γιατι ολα τα πολυ καλα εντυπωσιακα φορεματα (που ναι και σε λογικες τιμες, δλδ ~60-100€) ειναι απο πολυέστερ; Ψαχνω απο τωρα για το καλοκαιρι για καλη περισταση και απογοητευομαι. Παραδειγμα. Οχι δεν ειναι εντυπωσιακο αλλά ειναι πολυέστερ και θα καταλαβετε τι περιπου ψαχνω.
idomeneas7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Επειδή τα καλά φορέματα είναι από καλά υφάσματα (μετάξι, σατέν, κλπ) οπότε στα φτηνά βάζουν απομιμήσεις αυτών που πετυχαίνονται καλά με πολυεστερ. 1
Gtr34 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Επειδή τα καλά φορέματα είναι από καλά υφάσματα (μετάξι, σατέν, κλπ) οπότε στα φτηνά βάζουν απομιμήσεις αυτών που πετυχαίνονται καλά με πολυεστερ. Δεν είναι απόλυτο αυτό.Υπάρχουν φθηνά ρούχα καλής ποιότητας, απλά δεν έχουν το "καπέλο" της φίρμας.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 τα χειρότερα είναι φθηνά με φίρμα (h&M και τα συναφή) που είναι για πέταμα μετά από μια σεζόν τα φθηνά καλής ποιότητας αν εννοεούμε κάτι σε συνοικιακό, συνήθως δεν είναι στιλάτα ρε συ οπότε αναγκαστικά πάμε σε κάτι πιο ακριβό Σοβαρά τώρα αν έχει εντοπίσει κανείς κάτι που να είναι όμορφο και οικονομικό και να μην είναι μέιντ ιν μπάνγκλα, θα με ενδιέφερε (συνήθως αυτή η χώρα προέλευσης έχει χάλια ποιότητα και συνήθηκες εργασίας, και εκεί ράβουν οι γνωστές αναλώσιμες μάρκες)
idomeneas7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δεν είναι απόλυτο αυτό.Υπάρχουν φθηνά ρούχα καλής ποιότητας, απλά δεν έχουν το "καπέλο" της φίρμας. H Μαιρη ψάχνει ρούχο για "καλό" (=επίσημο). Δεν υπάρχει όμορφο και ποιοτικό επίσημο ρούχο που να είναι οικονομικό, εκτός και αν πετύχεις καμια ευκαιρία σε στοκατζίδικο. Παλιά βολευόμασταν με κάτι Karen Millen, τώρα πάνε αυτά.
bluesattack Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Εγώ γουστάρω τρελά μάρκες όπως Billabong, Quicksilver, Roxy και τέτοια. Βέβαια δεν είναι και τόσο 'θηλυκές' με την έννοια φαίνονται στήθος και κώλος, αλλά έχουν super στιλάτα ρούχα. Με ένα πολύ ελαφρύ μακιγιάζ και ψιλοανέμελο μαλλί είναι οτι πρέπει. Πχ για χειμώνα: Καλά για καλοκαίρι έχουν τέλεια πράγματα: Εντάξει βέβαια μου λένε κατι τσόκαρα οτι κοντεύω τα 30 και να ντυθώ πιο κιουρία αλλά τις αγνοώ. Γαματα ρουχαλακια. Κιουρια στα 30 ? Ποιοι γεροξουρες τα λενε αυτα ? Το αποπανω ειναι ταμαμ και σε σαρανταρα , αλλα με στυλακι , τυπου σαρλιζ θερον
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Γαματα ρουχαλακια. Κιουρια στα 30 ? Ποιοι γεροξουρες τα λενε αυτα ? Το αποπανω ειναι ταμαμ και σε σαρανταρα , αλλα με στυλακι , τυπου σαρλιζ θερον Ούτε καν 30, κοντεύει λέει! Μπορεί να είναι 27-28 δηλαδή! Γενικά έχουμε μια τάση να πιστεύουμε ότι μεγαλώσαμε! Όσο παραπάνω ζούμε (μέσο όρο) το αντίθετο θα έπρεπε να συμβαίνει!
bluesattack Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ούτε καν 30, κοντεύει λέει! Μπορεί να είναι 27-28 δηλαδή! Γενικά έχουμε μια τάση να πιστεύουμε ότι μεγαλώσαμε! Όσο παραπάνω ζούμε (μέσο όρο) το αντίθετο θα έπρεπε να συμβαίνει! Δηλαδη ειναι ωρα για συντηρητικο ντυσιμο με ταγερακι Εσεις εχετε αυτη την ταση.Εγω εχω πει οτι η εφηβεια διαρκει μεχρι τα 40 αρα.Μετα ερχεται η ωρα να ...ξανανιωσει καποιος παιδι 1
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δηλαδη ειναι ωρα για συντηρητικο ντυσιμο με ταγερακι Εσεις εχετε αυτη την ταση.Εγω εχω πει οτι η εφηβεια διαρκει μεχρι τα 40 αρα.Μετα ερχεται η ωρα να ...ξανανιωσει καποιος παιδι Έχουνε ήθελα να γράψω, εγώ συμφωνώ με σένα!
Pokemon640 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Έχω κάνει hip hop ντύσιμο Metalάδικο ντύσιμο Βουλευτικό/bussness ντύσιμο κάτι άλλο δεν μου έκανε κλίκ. και έφυγα για δουλειά για κάπου αλλού έφυγες με το συγκεκριμένο dress code
mary Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 H Μαιρη ψάχνει ρούχο για "καλό" (=επίσημο). Δεν υπάρχει όμορφο και ποιοτικό επίσημο ρούχο που να είναι οικονομικό, εκτός και αν πετύχεις καμια ευκαιρία σε στοκατζίδικο. Παλιά βολευόμασταν με κάτι Karen Millen, τώρα πάνε αυτά. Και τι να κανω ρε παιδια; Πόσο να το παω το bugdet για εναν γαμο και για ενα φορεμα που θα το φορεσω μια φορα;; (Ηδη εχω 3 φορεματα καμμένα: 1 ορκωμοσιας, 1 ορκωμοσια αδερφης, 1 αρραβωνα. Που, οκ εκει εδωσα αρκετα λεφτα.150 στο καθενα αλλά ηταν για πιο σοβαρες προσωπικες περιστασεις.). Δε βγαινω μαναμ...
bluesattack Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Και τι να κανω ρε παιδια; Πόσο να το παω το bugdet για εναν γαμο και για ενα φορεμα που θα το φορεσω μια φορα;; (Ηδη εχω 3 φορεματα καμμένα: 1 ορκωμοσιας, 1 ορκωμοσια αδερφης, 1 αρραβωνα. Που, οκ εκει εδωσα αρκετα λεφτα.150 στο καθενα αλλά ηταν για πιο σοβαρες προσωπικες περιστασεις.). Δε βγαινω μαναμ... Και γιατι μια φορα ? 1
mary Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Και γιατι μια φορα ? Γιατι συνηθως σε τετοιες περιστασεις (ορκωμοσιες, αρραβωνα, γαμους) βγαινουν πολλές φωτο που διαρρεουν και σε αντιστοιχη περιπτωση ειναι λιγο "φτωχικο" να ξαναβαλεις το ιδιο φορεμα. 1
the other one Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 ευτυχώς δηλαδή που δε μας τραβάνε φωτο και στη καθημερινή μας βόλτα - αλίμονο σ αυτούς που σκάνε check in...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα