Peleus17 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Καλημερα σε ολη την παρεα. Δεν συνηθιζω να ανοιγω θεματα αλλα τωρα θα ηθελα παρα πολυ να το κανουμε, ετσι για να περασει η ωρα αλλα και να αναρωτηθουμε κυριως για τον αν οντως ειμαστε αυτοι που νομιζουμε οτι ειμαστε. Θα ξεκιναω πρωτος: Ειμαι 20 ετων, ξανθα μαλια, γαλαζια ματια και 1.80 υψος. Πιστευω πως βρισκομαι σε μια ηληκια που βραζω σε υπερβολικο βαθμο μεσα μου. Νευριαζω ευκολα, πιο ευκολο και απο το ευκολο που λεει ο λογος, περνανε τρελες σκεψεις απο το μυαλο μου καθε μερα με διαφορα σεναρια που μονο σε ταινιες ειναι εφυκτες. Μου αρεσει παρα πολυ να μειωνω τους αλλους ανθρωπους και νιωθω μια ευχαριστηση οταν το κανω αυτο. Δεν νιωθω την αναγκη να δειξω ελεος και ανθρωπια σε καποιον και γενικα ζει ενα μισος μεσα μου που δεν ξερω απο που πηγαζει. Πραγματικα ωρες ωρες απορω γιατι γινεται ολο αυτο. Ειμαι απο τους ανθρωπους αγαπαει βαθυα, μισει βαθυτερα. Δεν εμπιστευομαι ποτε και κανεναν. Μια εμπιστευτηκα και αγαπησα και στο τελος προδωθηκα. Απο τοτε δεν το ξανακανω. Καλυτερα μονος μου. Επισης καπνιζω και πινω παρα πολυ (πρεπει να σταματησει καποια στιγμη αυτο) . Γενικα πιστευω πως ειμαι πολυ παραξενος ανθρωπος και λιγοι ειναι αυτοι που με δεχονται και κυριως με αντεχουν για το πως και τι ειμαι. Συγνωμη για το μεγαλο και ισως αχρηστο θεμα, αλλα θα ηθελα παρα πολυ να ανοιχτουμε και να περιγραψουμε τους εαυτους μας. P.S : Δεν γραφω συχνα στα Ελληνιλα παρα μονο Αγγλικα και Γερμανικα , οποτε συγχωρεστε με για τα ορθογραφικα μου.
alex_000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ^^ πάνε πιάσε καμιά δουλειά teddy boy και θα αλλάξεις τελείως χαρακτήρα 4
Peleus17 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Βασικα δουλευω ηδη. Και δεν ειμαι Teddy boy :* 1
idomeneas7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ειμαι 20 ετων, ξανθα μαλια, γαλαζια ματια και 1.80 υψος. Σαν αγγελία από ροζ τηλέφωνα είναι αυτο. Μην αγχώνεσαι με τα νεύρα, είναι πολλοί οι σκατόψυχοι του μισούν τ' άντερά τους. Θα γνωρίσεις και φυσιολογικούς ανθρώπους κάποια στιγμή και θα πειστείς πως δεν φταίς εσύ που μισείς τους πάντες αλλά οι άλλοι που είναι μισητοί. Κι εγώ έτσι είμαι με τον άντρα, καλωσήρθες στο κλαμπ των αντικοινωνικών. 3
alex_000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Τα περισσότερα από αυτά που λες είναι οκ, κάποιοι άνθρωποι είναι πιο χαρούμενοι από την φύση τους, άλλοι έχουν μόνο μαυρίλα μέσα τους (και εγώ το ίδιο είμαι). Τα νεύρα χαλαρώνουν με τα χρόνια Το μόνο που δεν μου άρεσε καθόλου είναι ότι σου αρέσει να μειώνεις τους άλλους. Αυτό είναι λίγο προβληματική συμπεριφορά. 1
UniversalMachine Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 άν ερεθίζεσαι όταν βλέπεις και γυμνά γυναικεία πτώματα έχεις το τέλειο προφίλ serial killer πάντως με αυτά που λές.. πρόσεξε το.. γιατί άν οι φαντασιώσεις επιβληθούν θα χάσεις τον έλεγχο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις