Προς το περιεχόμενο

game designer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α εσύ δεν παλεύεσαι... :P

Ένας μουσικός παραγωγός μπορεί να βγάζει δίσκους για ένα καλιτεχη ενώ όλα τα χρηματα να τα πληρώνει το label. Ο ίδιος μπορεί να είναι υπάλληλος της εταιριας, ανεξάρτητος ή και φυσικά να χρηματοδότει το project ο ιδιος.

Σωστά; Σωστά!

Ένας μουσικός  κινηματογραφικός παραγωγός μπορεί να βγάζει δίσκους ταινίες για ένα καλιτεχη  ηθοποιό ενώ όλα τα χρηματα να τα πληρώνει το label Studio(px WB) Ο ίδιος μπορεί να είναι υπάλληλος της εταιριας, ανεξάρτητος ή και φυσικά να χρηματοδότει το project ο ιδιος.

Σωστά; Σωστά!

Ένας μουσικός παραγωγός παιχνιδιών μπορεί να βγάζει δίσκους τίτλους για ένα καλιτεχη platfrom ενώ όλα τα χρηματα να τα πληρώνει το label Εταιρία(konami,sony κτλ). Ο ίδιος μπορεί να είναι υπάλληλος της εταιριας, ανεξάρτητος ή και φυσικά να χρηματοδότει το project ο ιδιος.

Σωστά; Σωστά!

==============================

Γκέκε;;;;  ;) (τι δεν καταλαβαίνεις; πες μου)

και πάμε παλι σε στην δική μου περιγραφή

Παραγωγός ειναι αυτός που λεει στους άλλους τι να κάνουν και πως να το κάνουν κατα συνέπεια για να μπορεί να το κάνει αυτό πρέπει ή να τους πληρώνει ο ίδιος ή να τον εμπιστεύεται σαν γενικό διαχειριστή αυτός που βάζει τα λεφτά...

Τώρα αν εκτός απο τα παραπάνω στο quote αν ξέρει πχ C++ ή ότι άλλο και μετέχει ενεργά στην ανάπτυξη ή design του τίλου τόσο το καλύτερο δεν υπάρχει περιορισμός

θέλεις να στο ζωγραφίσω ή κατάλαβες τώρα

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Διάβασε όλα τα σεντόνια που εγραψες όχι μόνο τις τρεις γραμμες που έκανες quote

Δεν είναι σχολείο εδώ να ασχοληθω να κάνω quote

Αν πάλι δεν το νιώθεις πάνε σε κάνα γιατρο

Δημοσ.

Το αστείο ειναι οτι σε ενα ιδανικό σύμπαν τα 3 τελευταία σου ποστ θα τα έγραφες στον εαυτό αλλά τέσπα... εγώ προσπάθησα να σου δείξω το φαουλ μη χρησιμοποιώντας καν δικές μου λέξεις απλά τον δικό σου ορισμό με το δικό σου quote τώρα αν συνεχίζεις για κάποιο λόγο να μην νιώθεις εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά...

Δημοσ.

Ωραία γυρνά στα σεντόνια και εγώ πάω πίσω στα interviews και όλα οκ

Final note δεν κάνω πλάκα αν κάποιος έχει εμπειρία ως game producer , είναι οκ με relocation ξέρει άριστα αγγλικά και έχει και τα τυπικά προσόντα ας στειλει CV σε πμ ποτέ δεν ξες.

Ανεξάρτητα τι λέει ο proper δεν χρειάζεται να χρηματοδοτήσειτε τίποτα ούτε καν να μπλεξετε με financials σε κανενα επίπεδο.

Δημοσ.

Το λες σαν να είσαι senior editor στους times και να παίρνεις συνεντεύξεις απο αρχηγούς κρατών δεν ήθελα να το πω πριν γιατι ήθελα με επιχειρήματα να μιλάω αλλά επειδή ξεχειλίζεις απο ειρωνεία θα το κάνω...

Δεν έχω δει ποτέ κανέναν "δημοσιογράφο" ή "συντάκτη" που να ασχολείται με το gaming ειδικά στην ελλάδα και που να μην είχα λιποθυμήσει απο την ασχετίλα του. λολ ειδικά αυτούς που βγάζανε ένα φεγγάρι να μιλήσουν και στο mad (δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμη) ...

και βασικά γιαυτό πρέπει να ασχολούνται με το gaming απο ανάγκη γιατι δεν ειναι καλοί σε τίποτα άλλο που πουλάει περισσότερο.

Δημοσ.

Ανεξάρτητα τι λέει ο proper δεν χρειάζεται να χρηματοδοτήσειτε τίποτα ούτε καν να μπλεξετε με financials σε κανενα επίπεδο.

Παραγωγός ειναι αυτός που λεει στους άλλους τι να κάνουν και πως να το κάνουν κατα συνέπεια για να μπορεί να το κάνει αυτό πρέπει ή να τους πληρώνει ο ίδιος ή να τον εμπιστεύεται σαν γενικό διαχειριστή αυτόΣ που βάζει τα λεφτά...(αυτός= 3ο πρόσωπο/εταιρία)

Απλά είσαι απάλευτος

Δημοσ.

Alex, από περιέργεια τι πλατφόρμα (PC/mobile/console) αφορά το project και τι κλίμακας είναι (AAA/indie);

mobile platforms που είναι και τσι μόδας.

Είναι λίγο δύσκολο να απαντήσω στην ερώτηση, γιατί από την μία ο όρος indie ταιριάζει περισσότερο (γιατί το publishing θα γίνει από την ίδια την εταιρία) αλλά από την άλλη δεν μιλάμε για budget της πλάκας με 3 χοντρούς σε ένα incubator.

Πολύ από την δουλειά έχει ήδη γίνει (μπορεί να επανα-χρησιμοποιηθεί πολύ κώδικας από άλλα προϊόντα κυρίως server side) αλλά το production θα αρχίσει από το 0 (είμαστε σε pre-production phase)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να σε προσλάβει καμία εταιρία μόνο για να κάθεσαι και να σκέφτεσαι ιδέες για παιχνίδια χωρίς να υλοποιείς.

Για να ασχοληθείς πρέπει να ξέρεις προγραμματισμό αλλιώς δεν θα σε πάρει κανείς.

Εκτός αν θα φτιάχνεις το art work για καποιο game που εκεί είναι άλλη ιστορία.

Πρέπει να ξέρεις κάτι όμως.

Το ότι σου αρέσουν τα games δεν σημαίνει ότι θα είσαι καλός στο να τα φτιάχνεις. Είναι 2 πράγματα εντελώς διαφορετικά η ψυχαγωγία μέσω ενός παιχνιδιού με το να το φτιάχνεις.

Ένα παράδειγμα που κάποιο παιδί το έγραψε εδώ στο Insomnia.

Και εμενα μου αρέσει η πόλη καθαρή, αλλά δεν πάω να γίνω σκουπιδιάρης.

• Like 2
Δημοσ.

Ο άνθρωπος ρώτησε καποια πράγματα και πετεγατε ο καθε ασχετος που δεν εχει φτιαξει game και λεει οτι να ναι γελαι ο κοσμος με αυτα που διαβαζει εδω μεσα...

Φιλος ξεχνα το εξωτερικο δουλεψε εδω σε καποιο τεαμ και θα σε κομπλε

Δημοσ.

ναι μαλακίες ειναι οι σπουδές μπες σε ενα  team στην ελλάδα να κάνεις app με μπύρες που πίνονται απο μόνες τους και κακές απομιμήσεις 2D games... και να τις πουλάτε μαζί με adware και spyware (που τα έφτιαξε κάποιος άλλος και απλά κάνετε paste τον κώδικα) στα 13χρονα για 1.99 χωρίς να το ξέρουν οι γονείς τους.

Δημοσ.

Άρρωστος εισαι ? Υπαρχει κοσμος που φτιαχνει games και υπαρχουν αξιολογα ελληνικα τεαμ

Δεν ξέρω καμιά ομάδα που να αναπτύσσει ΑΑΑ ή σοβαρά Indies που να μην έχει προγραμματιστές με πτυχίο  και άλλους μηχανικούς

Πες μου μερικές απο τις ελληνικές για τις οποίες μιλάς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...