Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκτός απο την εκνευριστικη επαναληψη "δωρεαν νουμερακι", δυσκολα θα εδινα τα στοιχεια μου & θα υπεγραφα υπευθυνη δηλωση σε οποιονδηποτε στο δρομο !!!

υγ - ωραια κολαν φορανε τα κοριτσια που τυχαια ειναι κ ομορφες παρουσιες  :-D

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως εγώ, στοιχεία ταυτοτητας, σε αγνωστο στο δρομο, οσο και να εχει παγκο και να φορα μπλουζάκι εταιρίας, δε θα εδινα.

Φακ. Δεν το ειχα σκεφθει ποτε ετσι. Ειχα πληρη εμπιστοσυνη οτι ειναι των εταιριων τα παιδια.

Μεχρι στιγμης εχω μαζεψει καμια δεκαπενταρια καρτες σιμ απο δαυτους απο ολες τις εταιριες. Δεν εχω βαλει καρτσ σε καμια, απλως ηθελα καθε κινητοπου ειχα να εχει και απο μια σιμ μεσα να μην αναγκαζομαι να ββγαζω/βαζω απο το ενα στο αλλο.

Μεσα δεν εχουν χρονο ομιλιας πρεπει να βαλεις τουλ 5€.

Επιθετικο μαρκετιγκ λεει ο αλλος.. Δικιο εχει. Δεν φταινε τα παιδια αλλα οι εταιριες. Μια δουλεια ειναι και αυτη ομως οποιος θελει την κανει.

Εγω δεν καταλαβαινω το αλλο... Σε καθε σταση του μετρο νσ μοιραζουν χαρτινα φυλλαδια και ολοι οι γυρω σκουπιδιτενεκεδες να ειναι γεματοι απο δαυτους.. Να ξεχειλιζουν απο αυτα τα φυλλαδια καθως οι περισσοτεροι τους περνουν απο τους προμοτερς και κατευθειαν καδο! Οι εταιριες δεν παιρνουν χαμπαρι;; τι δηλαδη οτι απο τα 8 που θα πεταχτουν φυλλαδια τα δυο θα τα κρατησουν καποιοι ενδιαφερομενοι;; και πετυχε η διαφημιση ετσι; ..

Και θα πω και ενα τελευταιο σχετικο ασχετο. .. Υπαρχουν καποιες οργανωσεις πολιτικες η μη, καταλαβαινει οποιος θελει, που ζητουν οικονομικες ενισχυσεις..

Οκ καποια λεφτα πανε σε καλο ισως σκοπο, καποια αλλα ομως πανε σε μικρες φωτοτυπιες/ φυλλαδια τα οποια οταν δεν τους φευγουν ευκολα ενα ενα τα βλεπεις να τα πετανε σαν κομφερτι στην πλατεια του συνταγματος πχ και να γεμιζουν τον τοπο.

Δεν ξερω αν ολα τα παραπανω ειναι θεμα μαρκετιγκ και αν αρεσει στο κοσμο γενικα. .

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φακ. Δεν το ειχα σκεφθει ποτε ετσι. Ειχα πληρη εμπιστοσυνη οτι ειναι των εταιριων τα παιδια.

Γενικά πάντως προσέξτε με όλα αυτά τα καρτοκινητά στα μετρό, αν δεν θέλετε και εσείς να βρεθείτε κάπως έτσι σε κανένα κατάλογο :-)

http://www.11888.gr/list-names?_wpType=name&_wpName=MICHAEL+P+%CE%91%CE%9C%CE%92%CE%91%CE%A5%CE%95&_wpWhere=

Το παληκαράκι αυτό έχει πάρει μόνο 344 φορές τέτοια καρτούλα.... :-)

Ευτυχώς που υπάρχει αυτή η νομοθεσία που πρέπει να δίνεις στοιχεία για να έχεις καρτοκινητό !!!!

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά πάντως προσέξτε με όλα αυτά τα καρτοκινητά στα μετρό, αν δεν θέλετε και εσείς να βρεθείτε κάπως έτσι σε κανένα κατάλογο :-)

http://www.11888.gr/list-names?_wpType=name&_wpName=MICHAEL+P+%CE%91%CE%9C%CE%92%CE%91%CE%A5%CE%95&_wpWhere=

Το παληκαράκι αυτό έχει πάρει μόνο 344 φορές τέτοια καρτούλα.... :-)

Ευτυχώς που υπάρχει αυτή η νομοθεσία που πρέπει να δίνεις στοιχεία για να έχεις καρτοκινητό !!!!

344 «πακιστανικά» νούμερα; Δεν εξηγείται αλλιώς...

• Moderators
Δημοσ.

Πλακα πλακα βλεπω ανα διαστηματα κατι τυπους να περνανε στο χαλαρο στο δρομο ή σε καφετεριες (Κεντρο) με καρτες σιμ και να ρωτανε αν θελει κανεις δηλωμενα νουμερα...

• Like 1
Δημοσ.

Πλακα πλακα βλεπω ανα διαστηματα κατι τυπους να περνανε στο χαλαρο στο δρομο ή σε καφετεριες (Κεντρο) με καρτες σιμ και να ρωτανε αν θελει κανεις δηλωμενα νουμερα...

Πρεπει να γινεται τρελο παιχνιδι γιατι ειναι πολλοι τελικα :

http://www.11888.gr/list-names?_wpType=name&_wpName=STAMENOVA+K+IVANKA&_wpWhere=

http://www.11888.gr/list-names?_wpType=name&_wpName=AVRAMOV+G+ILIA&_wpWhere=

http://www.11888.gr/list-names?_wpType=name&_wpName=RERREN+R+ARMELLE&_wpWhere=

και ένα σωρό ακόμα... Ευτυχώς που έχουμε νόμους και την ΕΕΤΤ να μας προστατεύουν... ;-)

Δημοσ.

Μία ματιά στους ΓΟΣ κάθε παρόχου αποδεικνύει ότι ότι οι περισσότερες συμβάσεις -αν όχι όλες- που γίνονται στο δρόμο (πχ. μετρο) είναι παράνομες.

Δημοσ.

εαν εισαι στις λίστες που αναφέρονται στα λινκ(εψαξα για συγγενικό πρόσωπο που έχει πάρει τέτοιο νούμερο)πως μπορείς να διαγραφεις απο αυτες;

Δημοσ.

Μία ματιά στους ΓΟΣ κάθε παρόχου αποδεικνύει ότι ότι οι περισσότερες συμβάσεις -αν όχι όλες- που γίνονται στο δρόμο (πχ. μετρο) είναι παράνομες.

Τι εννοεις; Οι εταιριες βοντα κοσμο και γουιντ δεν βαζουν τα παιδια να μοιραζουν τζαμπα η οχι, νουμερα;

Δημοσ.

Όταν κάποιοι σας λέγανε από το μακρινό 2008 ότι θα γεμίσει ο τόπος πακιστανικά, δεν τους ακούγατε. :) Λουστείτε τα τώρα...

• Like 1
Δημοσ.

Όταν κάποιοι σας λέγανε από το μακρινό 2008 ότι θα γεμίσει ο τόπος πακιστανικά, δεν τους ακούγατε. :) Λουστείτε τα τώρα...

Δεν καταλαβαινω την απατη που νομιζετε..
Δημοσ.

Δεν νομίζουμε τίποτα, είναι γνωστή μπίζνα.

Αυτά να τα βλέπουν οι αφελείς που επικροτούσαν το μέτρο της ταυτοποίησης, επειδή νόμιζαν ότι θα γλιτώσουν από τους φαρσέρ...

• Like 1
Δημοσ.

Τα δηλωμενα νουμερα σε αλλους ... Τι σημασια εχει αν ειναι σε αλλους και το χρησιμοποιω εγω πχ? Τα λεφτα μου βαζω και οι παροχοι με τον εναν η τον αλλο τροπο τα βαζουν στη τσεπη τους. Τι σημασια εχει να ειναι δηλωμενος στο ονομα μου το κινητο?

Ασε που αμα παιξει καμια παρανομισ δικη μου, το πακιστανο θα κυνηγανε.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...