Προς το περιεχόμενο

15000 προ-παραγγελίες για το HTC Vive μέσα στα πρώτα 10 λεπτά


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από ότι φαίνεται υπάρχουν πολλοί χρήστες που θέλουν να επενδύσουν σε μία συσκευή εικονικής πραγματικότητας, παρόλο που οι τιμές, τουλάχιστον οι αρχικές, δεν είναι και ιδιαίτερα ενθαρρυντικές.

Η “Consumer Edition” του HTC Vive για παράδειγμα στοιχίζει $799 στις ΗΠΑ και €899 στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η τιμή πάντως δεν φαίνεται να αποτέλεσε εμπόδιο για αρκετούς χρήστες, και μόλις στα πρώτα 10 λεπτά από την έναρξη των προ-παραγγελιών για την head-mounted display (HMD) της HTC, δεκαπέντε χιλιάδες τεμάχια έκαναν φτερά.

 

Αυτό σημαίνει ότι η HTC δεχόταν περισσότερες από 1000 προ-παραγγελίες το λεπτό, αριθμός ιδιαίτερα εντυπωσιακός για μία τόσο νέα καταναλωτική τεχνολογία.


Η Ταϊβανέζικη εταιρεία για την ώρα πάντως δεν έχει αναφερθεί στον συνολικό αριθμό των προ-παραγγελιών έως σήμερα.

Οι προ-παραγγελίες για τον άμεσο ανταγωνιστή, που δεν είναι άλλος από το Oculus RiFT που έχει τιμή $599, ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα νούμερα των προ-παραγγελιών.

 

Ο co-founder της Oculus VR, η οποία όπως είναι γνωστό εξαγοράστηκε από το Facebook, Palmer Luckey δήλωσε πρόσφατα ότι οι αριθμοί προ-παραγγελιών ήταν υψηλότεροι από τις εκτιμήσεις που είχαν κάνει.

 

Link.png Site: SlashGear

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει,όχι ότι θα έδινα σε καμία περίπτωση 800$ για ένα vr headset,αλλά και για ένα iPhone πάλι δεν θα τα έδινα.Στο κάτω-κάτω στην περίπτωση του iPhone έχω και άλλες πολύ φθηνότερες επιλογές. Ενώ στο άλλο,προς το παρόν, άλλες 2 και...Ένα χαρτοκουτο Google.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάμε πάλι.. Λίγα είναι τα άτομα που θα δώσουν τόσα λεφτά για vr σε σχέση με όσους θα δώσουν για iPhone.. Αυτά τα άτομα θα το πάρουν για να το δοκιμασουν και θα πλήρωναν και ακόμα παραπάνω για αυτό.. Επίσης αυτά τα άτομα το περιμένουν εδώ και μήνες για αυτό και το μεγάλο μπαμ με προπωλησεις.. Αν θα συνεχίσουν οι καλές πωλήσεις θα κριθει με το αν βρουν τρόπο να το παρουσιασουν ως χρήσιμο και για τους υπόλοιπους..

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντα δυστυχώς τόσο θα κάνει. Απλά κάθε χρόνο και καλύτερο hardware, όπως τα high end κινητά - όχι εδώ android δεν παίζει, όλα είναι proprietary και κλειδωμένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο ίδιος αναφέρει οτι δεν τον πλήρωσαν και οτι το αγόρασε χωρίς σπόνσορες.

 

Βέβαια είδα λίγο και άλλα βιντεάκια του, σε όλα συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι ειναι το στιλάκι του αυτο να ειναι ενεργητικός. παρολα αυτα δεννωμιζω να λεει μπαρουφες.

 

by the way, καθότανε ανάποδα σε ολο το βιντεο μεσα στο game, κατι εκανε λαθος στο σεταρισμα, για αυτο ειχε θεμα με το κουμπι του ρομποτ και το πάτωμα ανοιξε απο κατω του και χεστικε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σε όλους,

 

Ο κύριος του video, ας μου επιτραπεί η έκφρασης είναι κομματάκι "ιδιαίτερος". Όλα του τα video είναι στο ίδιο στιλ. Αυτός πράγματι βρισκόταν από την "λάθος" μεριά του robot. Το "σετάρισμα" όλου του VIVE μάλλον ήταν σωστό. Το πάτωμα σε όλα τα βίντεο όσων δεν κατάφεραν να επισκευάσουν το robot διαλύονται.

 

Καλή συνέχεια.

 

Υ.Γ. Αν βρει κάποιος επιτυχή επιδιόρθωση του Atlas παρακαλώ να δώσει το url.

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει η όλη περσόνα του είναι λογικά και το γεγονός οτι είναι τοσο επιτυχημένος. Όπως είναι και ο Pewpew που ομοιάζουν στη συμπεριφορά.

 

Το ερώτημα με το Vive είναι πως ενώ θα είσαι όρθιος θα πατάς τα κουμπιά για μπροστα-πισω-αρ-δεξ. Μήπως όλο αυτό σε κάνει να πέφτεις; Θέλω να δω παιχνίδια στα οποία κινείσαι. Όσα ντέμο είδα είσαι απλά ακίνητος ή κάνεις μικροκινήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

Χρησιμοποιει 2 οθόνες OLED, 90hz, 1080χ1200 η κάθε μία. Αισθητήτρες επιτάχυνσης, κίνησης, περιστροφής, οι φακοί, τα ακουστικά, οι θύρες. κτλ. Οι 2 υπέρυθροι εκπομπείς μαζί με δέκτες πάνω στο vive και έχει και μια κάμερα στη πρόσθια επιφάνεια. Ή όλη υλοποίηση με τα ονόματα Valve και HTC πάνω συνθέτουν αυτή τη τιμή. Δε μιλάμε για το google cardboard...

 

Στην Ελλάδα δε νομίζω σύντομα να το δούμε σε τιμές που μπορεί να αντέξει ο μέσος εργαζόμενος. Επιπλέον σίγουρα θα βγάζουν με τον καιρό νέες εκδόσεις οπότε το κόστος θα παραμένει υψηλό. Στην χειρότερη περίπτωση θα αποδειχθει αποτυχία γιατί κανείς δε θα το αγοράζει οπότε και η εμπορική του ισχύς θα συρρικνωθεί.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...