Valerie_ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 αυτό που είπε η ίρις μου θύμισε μια φορά σε κατάστημα λευκών ειδών ,όπου εγώ έψαχνα για μία κουβέρτα. και μου βγάζει μία με 120 ευρω. -κάτι πιο οικονομικό;;; -δεν έχουμε τέτοια εδώ!!! ( με ύφος τι ρωτάς κοπέλα μου; ) ευχαρίστησα,έφυγα,πήγα απέναντι ψώνισα και δεν ξανά πάτησα ποτέ. και από ότι μαθαίνω βαράνε μύγες. Βάλτε το υφάκι στο κώλο σας τώρα. 3
DDevil Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 αυτό που είπε η ίρις μου θύμισε μια φορά σε κατάστημα λευκών ειδών ,όπου εγώ έψαχνα για μία κουβέρτα. και μου βγάζει μία με 120 ευρω. -κάτι πιο οικονομικό;;; -δεν έχουμε τέτοια εδώ!!! ( με ύφος τι ρωτάς κοπέλα μου; ) ευχαρίστησα,έφυγα,πήγα απέναντι ψώνισα και δεν ξανά πάτησα ποτέ. και από ότι μαθαίνω βαράνε μύγες. Βάλτε το υφάκι στο κώλο σας τώρα. Εγω έχω πει χύμα σε κάποιους οτι ειναι ακριβοί. Μπαινω την άλλη φορά σε ενα σουβλατζιδικο μου ειχε ο μάγκας το σουβλακια 2,40 στα Γιάννενα αυτο ... ρωτάω τιμή το ξυλάκι στο 1.80 το σκέφτομαι λιγο εισαι ακριβος του κανω και έφυγα μετα ειδα γελουσε ειρωνικά. Στα @@ μου. Παντως αυτο με τη φορμα δεν το καταλαβαινω θα πρεπει να φορέσεις τουαλέτα δηλαδη για να πάς να ψωνισεις ρουχα ή μηπως κανενα κοστουμι??? χαχαχ ελεος εγω τα πρωινα σε περιοδο άδειας που ειμαι χαλαρος και πάω για ψώνια με φορμα θα βγω και αθλητικο παπουτσι αντε κανα τζινάκι και μπλουζάκι αλλα και παλι αθλητικο παπουτσι που πάω για τρεξιμο. Η αξυρισια οταν εισαι σε άδεια και η φορμα επιβάλλεται. Τοσο καιρο στο γραφειο σε πρήζουνε με το πως θελουν να εισαι.... στην αδεια και οταν ειμαι εκτος δουλειας θα κανω οτι γουσταρω.
DDevil Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Dress code και καλά μη χεσω Ναι ρε και καλα η εικονα ... αυτα μου τη σπάνε και στη δουλεια να βλέπεις το παλιο να ειναι χαλαρος επειδη έχει βυσμα και ο καινουργιος να πρέπει να κρατα τους τύπους. Δυστυχως η κοινωνια μας δεν ειναι αυτο που φαινεται πάντα. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εχασα 5' απο την ζωη μου διαβαζοντας την πρωτη σελιδα.... Damn...
DDevil Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Στο φεησμπουκ γινεται πάρτυ .... ένα πάρτυ ναρκισσισμου :cry: 1
Glikos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ο ναρκισσισμός με ξενερώνει απίστευτα. Ειδικά σε γυναίκες
skiabox Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Καλα πλακα κανετε τωρα??? παιζουν τέτοια σκηνικα στα γυναικεια καταστηματα??? πωπω τρελος ανταγωνισμος μεταξυ γυναικων τελικα. Ρε με τι μλκιες καθονται και ασχολουνται "ειμαι ομορφοτερη..." "οχι εγω ειμαι...." χαχαχαχα "σε χοντραινει αυτο το ρουχο..." "οχι εσενα χοντραινει..." χαχαχα ελεος Και να φανταστείς ότι μιλάς για σούπερ χρεωκοπημένη χώρα. Οι δε πωλήτριες να λαμβάνουν τα λιγότερα λεφτά στον πλανήτη. Δε μιλάω για παροχές υγείας και συνταξιοδοτικό καν. 1
zio10 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Φιλε με κάτι τέτοιους δεν τσακώνεσαι απλα τσιμπάς ποπ κορν και αράζεις στη γωνία. Που να δεις στο φεησμπουκ τι γραφει και τι βαβυλωνιακές κατάρες ριχνει ο τύπος!!! Καλά εννοείται ότι δεν θα τσακωθώ, απλά τον βρίσκω εκνευριστικό γενικά, ως παρουσία
skiabox Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Γενικά να ξέρετε (όπως μου έλεγε και ένα φιλαράκι Κούρδος συμμαθητής στα Γερμανικά για την Τουρκία) ότι σε τριτοκοσμικές χώρες υπάρχει έντονο το φαινόμενο της επίδειξης. Οπότε με αυτή τη λογική καταλαβαίνετε από που προέρχεται το υφάκι που λέτε οι περισσότεροι. Γενικά για ότι μου έλεγε για τους Τούρκους ο κούρδος του έλεγα ότι το ίδιο ακριβώς ισχύει και στην Ελλάδα. Ιδιο ακριβώς επίπεδο λαών. 1
De@th L0rd Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εγώ πλέον ευγένιες κτλ μόνο στην περιοχή μου που γνωριζόμαστε με τους περισσότερους. Σε οποιαδήποτε άλλος μέρος (εκτός εξωτερικού) τους γαμ#$% όλους! Γυναίκες γκαστρωμένες με δύο μωρά στην αγκαλιά, ηλικιωμένους με πι, λεπρούς κοκ να ψοφήσετε όλοι αν δεν έρθετε αιμόφυρτοι δεν παίρνετε σειρά, ούτε θέση σε ΜΜΜ. Έτσι για να μάθετε να ψηφίζετε αυτά που ψηφίζετε. ΨΟΦΟΣ. Επίσης στο μετρό μόνο την τελευταία φορά που είχα κατέβει Αθήνα για καμια βδομάδα βγήκα με ορμή όταν σταματάει ο συρμός και πάνε να ΜΠΟΥΝ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙΣ, έριξα δύο άτομα κάτω τη μια γκόμενα με τα μισά κιλά από τα δικά μου κ άλλος στα μέτρα μου μπουρναζοκάγκουρας. Φωνάζαν κτλ, τους έγραψα στα @@ κι έφυγα. ΟΥΓΚ ΡΕ! 1
groot Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Γενικά να ξέρετε (όπως μου έλεγε και ένα φιλαράκι Κούρδος συμμαθητής στα Γερμανικά για την Τουρκία) ότι σε τριτοκοσμικές χώρες υπάρχει έντονο το φαινόμενο της επίδειξης. Οπότε με αυτή τη λογική καταλαβαίνετε από που προέρχεται το υφάκι που λέτε οι περισσότεροι. Γενικά για ότι μου έλεγε για τους Τούρκους ο κούρδος του έλεγα ότι το ίδιο ακριβώς ισχύει και στην Ελλάδα. Ιδιο ακριβώς επίπεδο λαών. Και έτσι μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί σε ανεπτυγμένες χώρες (π.χ. Βόρεια-τέρμα Ευρώπη) δεν τους νοιάζει πόσα λεφτά βγάζεις, τι ρούχα φοράς, τι χρώμα είναι τα μαλλιά σου, πόσα σκουλαρίκια έχεις κτλ. Την δουλειά μπορείς να την κάνεις; Αυτό έχει μόνο σημασία. 1
christopher0016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 <p>Εγώ πλέον ευγένιες κτλ μόνο στην περιοχή μου που γνωριζόμαστε με τους περισσότερους. Σε οποιαδήποτε άλλος μέρος (εκτός εξωτερικού) τους γαμ#$% όλους! Γυναίκες γκαστρωμένες με δύο μωρά στην αγκαλιά, ηλικιωμένους με πι, λεπρούς κοκ να ψοφήσετε όλοι αν δεν έρθετε αιμόφυρτοι δεν παίρνετε σειρά, ούτε θέση σε ΜΜΜ. Έτσι για να μάθετε να ψηφίζετε αυτά που ψηφίζετε. ΨΟΦΟΣ. Επίσης στο μετρό μόνο την τελευταία φορά που είχα κατέβει Αθήνα για καμια βδομάδα βγήκα με ορμή όταν σταματάει ο συρμός και πάνε να ΜΠΟΥΝ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙΣ, έριξα δύο άτομα κάτω τη μια γκόμενα με τα μισά κιλά από τα δικά μου κ άλλος στα μέτρα μου μπουρναζοκάγκουρας. Φωνάζαν κτλ, τους έγραψα στα @@ κι έφυγα. ΟΥΓΚ ΡΕ!</p> Ετσι ωπος συμπεριφερεσαι γινεσαι πιο ουγκ απο αυτους που αναφερεις Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App
skiabox Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Και έτσι μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί σε ανεπτυγμένες χώρες (π.χ. Βόρεια-τέρμα Ευρώπη) δεν τους νοιάζει πόσα λεφτά βγάζεις, τι ρούχα φοράς, τι χρώμα είναι τα μαλλιά σου, πόσα σκουλαρίκια έχεις κτλ. Την δουλειά μπορείς να την κάνεις; Αυτό έχει μόνο σημασία. Ακριβώς. Είναι η λεγόμενη συλλογική συνείδηση ή εξυπνάδα. Δηλαδή με απλά λόγια αν ένας λαός έχει πανέξυπνους πολίτες και ικανότατους ατομικά αλλά συλλογικά δεν είναι ικανοί να συνεργαστούν όταν είναι από 2 και πάνω για να παράξουν κάποιο προιόν ή κάποια καινοτομία απλά θα εξαφανιστεί. Η όποια εξυπνάδα ή ικανότητα του ατόμου δηλαδή εξαντλείται στην προσπάθεια να ζήσει εις βάρος των άλλων μονάδων του συστήματος με αποτέλεσμα όλο αυτό το σύστημα να αλληλοεξοντώνεται στο τέλος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις