Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν τα ήξερα αυτά τα ρούχα και τα γουγλαρα. Οταν πουλάς 15 ευρώ τη μπλούζα δεν σε παίρνει να έχεις τέτοιο ύφος.

Γιατί είναι πολλά τα 15€ για μπλούζα?

Δημοσ.

Ε ναι, να ήταν κανένα D&G να το καταλάβω αλλά ο Μπιτσιάνης είναι καράβλαχος. Μέχρι και στο όνομα δηλαδή.

Δημοσ.

Ε ναι, να ήταν κανένα D&G να το καταλάβω αλλά ο Μπιτσιάνης είναι καράβλαχος. Μέχρι και στο όνομα δηλαδή.

Από την Κατερίνη είναι.χονδρικά να το πω, το αντίπαλο δέος των artisti italiani πλασάρεται.

Δημοσ.

Το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μου πουλάει λευκά είδη αρτίστι ιταλιάνι...για εκεί είναι κι αυτός.

Δημοσ.

Εγω λιγο που δεν πλακωθηκα με εναν στο κλαμπ εχθες. Ημασταν που ημασταν ολοι στριμωξιδι εκει μεσα ο τυπος ηθελε να του κανουμε χωρο για να βγαζει φωτογραφιες!! Και οχι μια βεβαιως βεβαιως διοτι καμια δεν του αρεσε και παλι απ την αρχη ηθελε και αλλες ληψεις.. Ε δεν αντεξα και του την ειπα.. 25 χρονων γομαρια να κανουν στα γκομενες και να μην σεβονται τους διπλανους.. Σε ενα χωρο που δεν σε παιρνει να εισαι ανετος αν δεν τα σκασεις σε τραπεζι πχ.

Δημοσ.

Εγω λιγο που δεν πλακωθηκα με εναν στο κλαμπ εχθες. Ημασταν που ημασταν ολοι στριμωξιδι εκει μεσα ο τυπος ηθελε να του κανουμε χωρο για να βγαζει φωτογραφιες!! Και οχι μια βεβαιως βεβαιως διοτι καμια δεν του αρεσε και παλι απ την αρχη ηθελε και αλλες ληψεις.. Ε δεν αντεξα και του την ειπα.. 25 χρονων γομαρια να κανουν στα γκομενες και να μην σεβονται τους διπλανους.. Σε ενα χωρο που δεν σε παιρνει να εισαι ανετος αν δεν τα σκασεις σε τραπεζι πχ.

Ειχες ευκαιρια για photo bombing βρε!! 

Δημοσ.

Είχα πάει σε μαγαζί της Γλυφάδας να πάρω ένα καλό φόρεμα, το βλέπω στη βιτρίνα, μπαίνω μέσα. Μια πωλήτρια κοντά στην εμμημόπαυση μέσα. Όλο ευγένεια εγώ, μπλα μπλα μπορώ να δοκιμάσω αυτό το φόρεμα? Με κοιτάει εξονυχιστικά πάνω κάτω (ψιλοχύμα ντύσιμο, plus οτι μοιάζω με ανήλικο), ξανά με κοιτάει, ρίχνει αυτό το απαίσιο γελάκι και μου απαντάει με υφάκι "ξέρεις, δε νομίζω πως το μαγαζί εδώ κάνει για το βαλάντιο σου". Αμάν λέω, έπεσα σε αγ*μητη, ψυχραμία. Δεν λέω τίποτα, ανοίγω την τσάντα και της ακουμπάω τα κατοστάρικα. " Τώρα κάνει την ρωτάω ή μήπως να μιλήσω με το αφεντικό?

Πήρα το φόρεμα ΣΥΝ ένα άλλο δώρο.

Παρόμοιες καταστάσεις έχω πετύχει σε αρκετά γνωστό κοσμηματοπωλείο, με πιο ήπια αντίδραση εννοείται :)

• Like 6
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο πάντως με το ψιλομπλαζε υφακι το εχω ακουσει πιο παλιά απο γνωστο μου πωλητή. Οτι σε ρουχα,κοσμήματα οπου και καλα είναι μαρκα και απευθύνονται σε πιο λίγους οι πωλητες εχουν ενα τετοιο υφος ωστε ο αλλος να εχει εναν παραπάνω λογο να παρει το προϊόν για να βγει απο πανω στον πωλητη που τον κοιταξε απαξιωτικά.

• Like 1
Δημοσ.

ωστε ο αλλος να εχει εναν παραπάνω λογο να παρει το προϊόν για να βγει απο πανω στον πωλητη που τον κοιταξε απαξιωτικά.

Εμένα όπου μου το χουν κάνει αυτό δεν ξαναπατάω (ή πάω, όταν υπάρχει χρήμα, μόνο για να δειγματίσω και να φύγω χωρίς ν αγοράσω τίποτα).

Δημοσ.

Είχα πάει σε μαγαζί της Γλυφάδας να πάρω ένα καλό φόρεμα, το βλέπω στη βιτρίνα, μπαίνω μέσα. Μια πωλήτρια κοντά στην εμμημόπαυση μέσα. Όλο ευγένεια εγώ, μπλα μπλα μπορώ να δοκιμάσω αυτό το φόρεμα? Με κοιτάει εξονυχιστικά πάνω κάτω (ψιλοχύμα ντύσιμο, plus οτι μοιάζω με ανήλικο), ξανά με κοιτάει, ρίχνει αυτό το απαίσιο γελάκι και μου απαντάει με υφάκι "ξέρεις, δε νομίζω πως το μαγαζί εδώ κάνει για το βαλάντιο σου". Αμάν λέω, έπεσα σε αγ*μητη, ψυχραμία. Δεν λέω τίποτα, ανοίγω την τσάντα και της ακουμπάω τα κατοστάρικα. " Τώρα κάνει την ρωτάω ή μήπως να μιλήσω με το αφεντικό?

Πήρα το φόρεμα ΣΥΝ ένα άλλο δώρο.

Παρόμοιες καταστάσεις έχω πετύχει σε αρκετά γνωστό κοσμηματοπωλείο, με πιο ήπια αντίδραση εννοείται :)

Εγω αμα πηγαινα να αγοράσω κανα ρουχο (που ποτε δεν αγοράζω ακριβα γιατι βρισκω αυθεντικα σε καλές τιμές) και μου ελεγε κάτι τέτοιο θα έλεγα οκ. Ποσο κανει? και τέλος :cry:  ωρες ωρες βαριέμαι πραγματικά να τσακωθώ για μαλακιες. Ακομα και αν ο άλλος ψάχνεται.Σου ειπε τωρα εσενα οτι δεν ειναι για το πορτοφολι σου και χέστηκες. Ειδικα αμα βγαζεις λεφτά.

Η μάνα μου έχει παρει μοσχίνο με 30 ευρω και έκανε 400!!! Την ψάχνουμε τη δουλεια γενικοτερα εγω εχω παρει τζινάκια Lee , Harley Davidson κτλπ σε πολυ καλές τιμές!

Το καλοκαιρι περνουσα απο ενα μαγαζι που ξεπουλαγε και ειχε μεσα κατι μπλουζάκια Nike - Quick Silver - Russel που σε κανονικο μαγαζι τα έχουνε 20-30 ευρώ εκει μονο 5!!!

Δημοσ.

Με κοιτάει εξονυχιστικά πάνω κάτω (ψιλοχύμα ντύσιμο, plus οτι μοιάζω με ανήλικο), ξανά με κοιτάει, ρίχνει αυτό το απαίσιο γελάκι και μου απαντάει με υφάκι "ξέρεις, δε νομίζω πως το μαγαζί εδώ κάνει για το βαλάντιο σου".  

πες με υπερβολικό αλλα μια μπουνιά στα δόντια θα της έλυνε το πρόβλημα επικοινωνίας με τους πελάτες 

Δημοσ.

πες με υπερβολικό αλλα μια μπουνιά στα δόντια θα της έλυνε το πρόβλημα επικοινωνίας με τους πελάτες 

Μερικες μπορει να ειναι και κακοπληρωμένες μη νομιζεις. οΠΟΤΕ μπορει να τη πληρώσει ο πελάτης.

Δημοσ.

Δε θα έλυνε όμως το δικό σου πρόβλημα επικοινωνίας...  ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...