alsakari Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ποιές είναι οι χειρότερες χάρες που σας έχουν ζητήσει φίλοι-κολλητοί σας,και τις έχετε κάνει για χάριν της φιλίας,ή "έχουν φάει πόρτα"
Gtr34 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μου ζήτησε να είμαι εγγυητής σε δάνειο.Φυσικά αρνήθηκα γιατί είναι κακοπληρωτής. 6
LongTom Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Όταν γινόταν οι εκλογές το 2013(ή 14;) που κάθε πικραμένος ήταν υποψήφιος για Δημοτικός σύμβουλος,με ζήτησαν να αφήσω δουλειά και υποχρεώσεις, να πάρω όλη την άδεια και να γυρίσω Ελλάδα να τους βοηθήσω/τρέξω για να βγούνε(2 άτομα κιόλας).Αυτά δίχως πληρωμή και τα εισιτήρια δικά μου. Φυσικά όταν πήραν τα @@ μου,βγήκαν και έκραζαν ότι δεν είμαι "φιλαράκι", δεν βοηθάω και ποτέ δεν θέλουν να με ξαναδούν,αυτά από άτομα που ποτέ δεν έκαναν τίποτα για εμένα και ενώ είχα ήδη κάνει πολλά για αυτούς όταν ήμουν Ελλάδα... Άντε γεια δηλαδής με την αχαριστία/θράσος μερικών. 20
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ποιές είναι οι χειρότερες χάρες που σας έχουν ζητήσει φίλοι-κολλητοί σας,και τις έχετε κάνει για χάριν της φιλίας,ή "έχουν φάει πόρτα" Πάλι RISE βλέπατε όλο το Σ/Κ? 1
deeplyingchris Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Το κλασικότερο όλων,λεφτά-δανεικά... Κλασικότερη η απάντηση μου...: "Προτιμώ να τσακωθούμε γιατί δεν σου δανείζω,παρά επειδή σου δάνεισα" 5
bluesattack Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Πάλι RISE βλέπατε όλο το Σ/Κ? Tι ειναι το rise ? 1
ASFE Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Τα δανεικα ηταν ενα προβλημα, αλλα δεν πειραζει. Ειναι κολλητος κουμπαρος..Του δανεισα δραχμες τα πηρα σε € 3
Iris_89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Από δανεικά μέχρι να τους ζμπρώξω στην εκάστοτε δουλειά που ήμουν. Απαντούσα ανάλογα το άτομο. Μία φορά μου είχαν ζητήσει μια πολύ περίεργη χάρη, σίγουρα δε θα την χαρακτήριζα άσχημη, αλλά και πάλι είπα όχι. 2
idomeneas7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Λευκός γάμος για άδεια παραμονής σε γνωστό γνωστού. Να κάνω το ταξί. Δανεικά. 1
Glikos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Λεφτά, ρούχα, να παω με το αμάξι κάποιον στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Να καλύψω κάποιον στην δουλειά. Α, και σεξ. 2
gdriver Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 δανεικά ή οτιδήποτε υλικό δώσω για λίγο καιρό το σίγουρο είναι πως ποτέ δε θα το πάρω πίσω εάν δεν το ζητήσω. είχα δανείσει βιβλία και cd σε μία φίλη τα οποία τα ζητησα πίσω μετά από 1 χρόνο αδιαφορίας και μάλιστα με χαρακτήρισε καχύπτοτο αλλά όχι γύφτισσα τον εαυτό της που δανείστηκε κάτι που δε σκόπευε να επιστρέψει. λεφτά δανεικά ,εννοείται πως με το που δάνεισες τα έχασες . να πάρω τηλέφωνο τη μάνα μιας φίλης και να κάνω τάχα μου τον υπάλληλο του praktiker , λέγοντας στη μητέρα της πως λυπούμαστε για την καθυστέρηση της αποστολής των επίπλων. να ταξιδέψω στην Πάτρα μαζί με γνωστό επειδή ντρεπόταν να ταξιδέψει μόνος του στο λεωφορείο. Να μου λέει μία φίλη σε ένα τραπέζι να αλλάξω θέση και να κάτσω αλλού επειδή θέλει να είναι δίπλα σε ένα παιδί που μόλις γνώρισε(αλλά δεν έχουν μιλήσει) στην κοινή παρέα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Tι ειναι το rise ? Το πρώην MTV hellas που παίζει 2 μέρες τώρα ένα top 15 με τις απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα. 1
vchristod84 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Από δανεικά μέχρι να τους ζμπρώξω στην εκάστοτε δουλειά που ήμουν. Απαντούσα ανάλογα το άτομο. Μία φορά μου είχαν ζητήσει μια πολύ περίεργη χάρη, σίγουρα δε θα την χαρακτήριζα άσχημη, αλλά και πάλι είπα όχι.Αυτή η χάρη που ζητήθηκε σε γυναίκα - δεν ήταν άσχημη - αλλά αρνηθηκες, μας εξαπτει λίγο την περιέργεια σ'εμας τα αγοράκια
Iris_89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Αυτή η χάρη που ζητήθηκε σε γυναίκα - δεν ήταν άσχημη - αλλά αρνηθηκες, μας εξαπτει λίγο την περιέργεια σ'εμας τα αγοράκια Ατύχησες γιατί είχε να κάνει με σοβαρό θέμα υγείας.
Vapir Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) να φυλάξω ένα πακέτο έφαγε άκυρο κ πήρε και μπούλο απο φίλος γιατι δε μ αρέσουν τέτοιες φάσεις κ ειδικά όταν ο άλλος δεν καταλαβαίνει το όχι με τη μια. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2016 από Vapir
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα