Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιές είναι οι χειρότερες χάρες που σας έχουν ζητήσει φίλοι-κολλητοί σας,και τις έχετε κάνει για χάριν της φιλίας,ή "έχουν φάει πόρτα"

Δημοσ.

Όταν γινόταν οι εκλογές το 2013(ή 14;) που κάθε πικραμένος ήταν υποψήφιος για Δημοτικός σύμβουλος,με ζήτησαν να αφήσω δουλειά και υποχρεώσεις, να πάρω όλη την άδεια και να γυρίσω Ελλάδα να τους βοηθήσω/τρέξω για να βγούνε(2 άτομα κιόλας).Αυτά δίχως πληρωμή και τα εισιτήρια δικά μου.

Φυσικά όταν πήραν τα @@ μου,βγήκαν και έκραζαν ότι δεν είμαι "φιλαράκι", δεν βοηθάω και ποτέ δεν θέλουν να με ξαναδούν,αυτά από άτομα που ποτέ δεν έκαναν τίποτα για εμένα και ενώ είχα ήδη κάνει πολλά για αυτούς όταν ήμουν Ελλάδα...

Άντε γεια δηλαδής με την αχαριστία/θράσος μερικών.

• Like 20
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ποιές είναι οι χειρότερες χάρες που σας έχουν ζητήσει φίλοι-κολλητοί σας,και τις έχετε κάνει για χάριν της φιλίας,ή "έχουν φάει πόρτα"

Πάλι RISE βλέπατε όλο το Σ/Κ? :P

• Like 1
Δημοσ.

Το κλασικότερο όλων,λεφτά-δανεικά...

Κλασικότερη η απάντηση μου...: "Προτιμώ να τσακωθούμε γιατί δεν σου δανείζω,παρά επειδή σου δάνεισα"

• Like 5
Δημοσ.

Τα δανεικα ηταν ενα προβλημα, αλλα δεν πειραζει. Ειναι κολλητος κουμπαρος..Του δανεισα δραχμες τα πηρα σε € :P

• Like 3
Δημοσ.

Από δανεικά μέχρι να τους ζμπρώξω στην εκάστοτε δουλειά που ήμουν. Απαντούσα ανάλογα το άτομο. Μία φορά μου είχαν ζητήσει μια πολύ περίεργη χάρη, σίγουρα δε θα την χαρακτήριζα άσχημη, αλλά και πάλι είπα όχι.

• Like 2
Δημοσ.

Λεφτά, ρούχα, να παω με το αμάξι κάποιον στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Να καλύψω κάποιον στην δουλειά.

Α, και σεξ.

• Like 2
Δημοσ.

δανεικά ή οτιδήποτε υλικό δώσω για λίγο καιρό το σίγουρο είναι πως ποτέ δε θα το πάρω πίσω εάν δεν το ζητήσω. είχα δανείσει βιβλία και cd σε μία φίλη τα οποία τα ζητησα πίσω μετά από 1 χρόνο αδιαφορίας και μάλιστα με χαρακτήρισε καχύπτοτο αλλά όχι γύφτισσα τον εαυτό της που δανείστηκε κάτι που δε σκόπευε να επιστρέψει. λεφτά δανεικά ,εννοείται πως με το που δάνεισες τα έχασες . 

να πάρω τηλέφωνο τη μάνα μιας φίλης και να κάνω τάχα μου τον υπάλληλο του praktiker , λέγοντας στη μητέρα της πως λυπούμαστε για την καθυστέρηση της αποστολής των επίπλων. 

να ταξιδέψω στην Πάτρα μαζί με γνωστό επειδή ντρεπόταν να ταξιδέψει μόνος του στο λεωφορείο.

Να μου λέει μία φίλη σε ένα τραπέζι να αλλάξω θέση και να κάτσω αλλού επειδή θέλει να είναι δίπλα σε ένα παιδί που μόλις γνώρισε(αλλά δεν έχουν μιλήσει) στην κοινή παρέα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Tι ειναι το rise ?

Το πρώην MTV hellas που παίζει 2 μέρες τώρα ένα top 15 με τις απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα.

• Like 1
Δημοσ.

Από δανεικά μέχρι να τους ζμπρώξω στην εκάστοτε δουλειά που ήμουν. Απαντούσα ανάλογα το άτομο. Μία φορά μου είχαν ζητήσει μια πολύ περίεργη χάρη, σίγουρα δε θα την χαρακτήριζα άσχημη, αλλά και πάλι είπα όχι.

Αυτή η χάρη που ζητήθηκε σε γυναίκα - δεν ήταν άσχημη - αλλά αρνηθηκες, μας εξαπτει λίγο την περιέργεια σ'εμας τα αγοράκια :)
Δημοσ.

Αυτή η χάρη που ζητήθηκε σε γυναίκα - δεν ήταν άσχημη - αλλά αρνηθηκες, μας εξαπτει λίγο την περιέργεια σ'εμας τα αγοράκια :)

Ατύχησες γιατί είχε να κάνει με σοβαρό θέμα υγείας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να φυλάξω ένα πακέτο 
έφαγε άκυρο κ πήρε και μπούλο απο φίλος γιατι δε μ αρέσουν τέτοιες φάσεις κ ειδικά όταν ο άλλος δεν καταλαβαίνει το όχι με τη μια. 

Επεξ/σία από Vapir

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...