Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα ενα φιλο συναδελφο ταξιτζη του εδινα αποδειξεις απο τα καυσιμα για να εχει φορο απαλαγη τον ειχα παει κουρσα τον 35 € με 20€ και γενικα ειχα κανει καλες απεναντι του μια μερα τον χρειαστηκα για κουρσα τον 17€ και του ειπα με πας με 15€ με ριχνεις μου λεει.. και ζητησε 18€ αφου ειχαμε ξεκινησει του την ειπα οταν φτασαμε και απλα δεν ξανα μιλησαμε. Μου χει μεινει η πικριλα που δεν φερθηκε ωπος του χω φερθει..

Ελα ρε σου έκανε θέμα για 2-3 ευρώ? πωπω το γυφτο. Και ενω του έχεις δωσει και πράγματα. Καλα του κανες και του την ειπες, μη μετανιώνεις ομως για αυτα που έδωσες απλα τα έδωσες σε λάθος άτομο. Και εγω τέτοιο στυλ ειμαι κοβω αποτομα καλημέρες και διπλωματικές σχέσεις δεν μπορω τις υποκρισιες. Και φυσικα κομενες μαχαιρι οι χάρες ετσι?!

• Like 3
  • Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν με πειραξαν τα 2 3 αλλα ο τροπος του και οτι δεν φερθηκε ανθρωπινα ωπος του χω φερθει

Δε παυει ομως το θεμα να ξεκινησε τα 2-3 ευρω.

Δημοσ.

Νεο θεμα σχετικο ασχετο:

Πιστευετε οτι πρεπει να υπαρχει η ανταποδοση χαρης?

Το να κανεις κατι καλο για καποιον δηλαδη, θα θελατε απλως να το εκτιμησει η θα θα θελατε να σας το ανταποδωσει σε δικη σας χαρη;;

Δημοσ.

Σαν τις χάρες του Godfather,

Θα σε βοηθήσω σε κάτι, και δεν θέλω τίποτα πίσω τώρα.

Αλλά όταν κάποτε χρειαστώ κάτι εγώ μην μου γυρίσεις την πλάτη.

• Like 5
Δημοσ.

Νεο θεμα σχετικο ασχετο:

Το να κανεις κατι καλο για καποιον δηλαδη, θα θελατε απλως να το εκτιμησει η θα θα θελατε να σας το ανταποδωσει σε δικη σας χαρη;;

Όχι απαραίτητα. Άλλά ακόμα και να το ανταποδώσεις, αυτό δεν "σβήνει" τη χάρη. Δεν είναι σα να επιστρέφεις χρωστούμενα. Δεν υπάρχει κάτι να "πατσίσεις".

Όπως λέει και η λαϊκή σοφία "Η χάρη θέλει αντίχαρη και πάλι χάρη μένει"

• Like 2
Δημοσ.

Νεο θεμα σχετικο ασχετο:

Να το εκτιμήσει μόνο.

Η "αποζημίωση" για κάποιον μπορεί να έχει πολλές μορφές, μόνο μια εκ των οποίων είναι η ανταπόδοση χάρης. Και η εκτίμηση είναι μορφή "αποζημίωσης". Αν το δει κανείς έτσι, ποτέ δεν κάνουμε κάτι για το τίποτε. Ακόμη και στην πιο τραβηγμένη περίπτωση, δηλ κάποιος κάνει κάτι και για κάποιον και ο δεύτερος δεν το μάθει ποτέ, η εσωτερική ικανοποίηση του πρώτου είναι το "φιξ" του.
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτή η χάρη που ζητήθηκε σε γυναίκα - δεν ήταν άσχημη - αλλά αρνηθηκες, μας εξαπτει λίγο την περιέργεια σ'εμας τα αγοράκια :)

• Like 1
Δημοσ.

Δε παυει ομως το θεμα να ξεκινησε τα 2-3 ευρω.

Απο αυτον που πας να υποστηριξεις ξεκινησε το θεμα ομως

• Like 1
Δημοσ.

Νεο θεμα σχετικο ασχετο:

Εντάξει αποδοση χάρης μπορει να μην υπάρχει οπως την εννοουν κάποιοι αν και θα ηταν καλο αλλα μην πάς να δώσεις ή να κουτσομπολεψεις αυτον που σου φέρθηκε σωστα. Κάτι τέτοια εμενα προσωπικα με τρελαινουν. Και οταν τρελαινομαι γινομαι οτι λεει και το νικ μου. Θεωρω οτι έχω το δικαιωμα αφου υπηρξα καλος και δεν εκτιμηθηκε. Οι δευτερες ευκαιριες κερδιζονται δεν χαριζονται

• Like 2
Δημοσ.

Νεο θεμα σχετικο ασχετο:<br><br>

Πιστευετε οτι πρεπει να υπαρχει η ανταποδοση χαρης? <br>

Απο την στιγμη που εκτιμαει την χαρη σου υποτιθεται οτι σε αναλογη χαρη θα φερθει το ιδιο με εσενα. Αμα οταν ειναι η σειρα του για "χαρες" το ξεχναει ο αλλος αυτο δειχνει παρα πολλα για το ατομο του .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...