Str Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα στα παιδιά... μια βοήθεια για να γλυτώσω τη μουρμούρα... ψάχνω για τη "Γκαζόζα Μπλε" της green cola (Νομίζω) και την έχω βρει μόνο στο Μακρο-που-δε-θυμάμαι-πως-λέγεται-πλέον... όχι τη λεμονάδα! Η λεμονάδα έχει λεμόνι στη συσκευασία, η γκαζόζα έχει λάιμ... σε κοντινούς (Αγία παρασκευή) σουπερμαρκετάδες δεν την έχω δει πουθενά, παρ' ότι φέρνουν τα άλλα προϊόντα της green cola... έχετε καμιά ιδέα;
djcat Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Νομίζω την έχει ο Μαρινόπουλος - τουλάχιστον την είχε πριν γίνει το μπάχαλο που είναι τώρα. 1
Str Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 ωρε... ούτε η σελίδα με τα καταστήματά του δε δουλεύει..
phanispal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Αυτήν εννοείς; Αν ναι, την έχει ο ΑΒ, αλλά σε σχετικά μεγάλα καταστήματα. 2
iCyd Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Oπως ειπε και ο απο πανω, τα ΑΒ (νομιζω ολα) εχουν ολα τα προιοντα ΜΠΛΕ. 1
Anorymous Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δράττομαι την ευκαιρία να ρωτήσω για ένα άλλο αναψυκτικό, επειδή με έχει κολλήσει πολύ ένα βίντεο που είδα στο Youtube την ΛεΠοΓκα που μπορώ να την βρω ?
original911 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δράττομαι την ευκαιρία να ρωτήσω για ένα άλλο αναψυκτικό, επειδή με έχει κολλήσει πολύ ένα βίντεο που είδα στο Youtube την ΛεΠοΓκα που μπορώ να την βρω ? Σου στέλνω πμ.
idomeneas7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Αν τα κοντινά σου καταστήματα φέρνουν άλλα είδη της εταιρειας, μπορείς να το παραγγείλεις. Επίσης μπορείς σε οποιονδήποτε Σκλαβενίτη να παραγγείλεις είδη του πρώην Μάκρο νυν Μαρτ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα