Glikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Σέλα και χαλινάρι μας έχουν βάλει. Επανάσταση του φραπέ θα κάνει ο Ελληναράς.
Glikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Έννοια σου και αυτό κάνουνε πολλοί νέοι. Εγώ έβαλα μπρος μερικά σχέδια για εξωτερικό αν πάνε όλα καλά.
ADHD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Τη θάλασσα τον ήλιο και το τσίπουρο δεν μπορεί να μας τα πάρει κανείς, είναι οι νέες κόκκινες γραμμές.. 1
UniversalMachine Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Όταν ο κόσμος πεινάει εξεγείται.. και όταν δέν έχει τίποτε να φάει τότε τρώει τους πλούσιους.. αυτό έχει αποδειχτεί τουλάχιστον ιστορικά..
dimitrisOP Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Έννοια σου και αυτό κάνουνε πολλοί νέοι. Εγώ έβαλα μπρος μερικά σχέδια για εξωτερικό αν πάνε όλα καλά. Είναι θέμα επιβίωσης ,εγώ δεν θα κάτσω εδώ να φτάσω τα 30 και να ειμαι ακόμα ανεργος
Glikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μόνο καλο θα κάνει σε κάποιον νέο πλέον αν πάει εξωτερικό για δουλειά.
UniversalMachine Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 και γώ θα φύγω στο εξωτερικό αλλά άν γίνει τίποτε πρίν προλάβω να φύγω θα πάρω μέρος στα επισόδεια.. δεν κολώνω πουθενά
testtesttest Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 εγω λεω να ριξεις πρωτα 2-3 σφαλιαρες αφου δεν κωλωνεις και μετα να φυγεις κυριος αφου κωλωνεις.
michael92 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Άν αύριο το πρωί κλείσουν οι τράπεζες, τα σούπερ μάρκετ, οι καφετέριες, τα σουβλατζίδικα και όλα όσα θεωρούμε δεδομένα.. άν ο κόσμος ξεχυθεί στους δρόμους πανικόβλητος και αρχίσει να αντιδρά υστερικά.. έχετε σκεφτεί πώς θα αντιδράσετε? Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να κλείσουν οι καφετέριες και τα σουβλατζίδικα ακόμα και αν κυκλοφορούν tanks στους δρόμους. Εσύ θα είσαι ο Ροβεσπιέρος ; Η Μητρόπολη Αθηνών θα γίνει Temple of Reason. 1
DDevil Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Η Ελλάδα και η Βενεζουέλα έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες παγκοσμίως να χρεωκοπήσουν.. κάποιοι έχουν πειστεί ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει ήδη για την Ελλάδα.. Άν αύριο το πρωί κλείσουν οι τράπεζες, τα σούπερ μάρκετ, οι καφετέριες, τα σουβλατζίδικα και όλα όσα θεωρούμε δεδομένα.. άν ο κόσμος ξεχυθεί στους δρόμους πανικόβλητος και αρχίσει να αντιδρά υστερικά.. έχετε σκεφτεί πώς θα αντιδράσετε? Φιλε γαμησετα φοβαμαι και εγω μη ξεσπάσει καμια εξεγερση με τα δυσκολα που έρχονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις