Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σέλα και χαλινάρι μας έχουν βάλει. Επανάσταση του φραπέ θα κάνει ο Ελληναράς.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έννοια σου και αυτό κάνουνε πολλοί νέοι. Εγώ έβαλα μπρος μερικά σχέδια για εξωτερικό αν πάνε όλα καλά.

Δημοσ.

Τη θάλασσα τον ήλιο και το τσίπουρο δεν μπορεί να μας τα πάρει κανείς, είναι οι νέες κόκκινες γραμμές..

• Like 1
Δημοσ.

Όταν ο κόσμος πεινάει εξεγείται.. και όταν δέν έχει τίποτε να φάει τότε τρώει τους πλούσιους.. αυτό έχει αποδειχτεί τουλάχιστον ιστορικά..

Δημοσ.

Έννοια σου και αυτό κάνουνε πολλοί νέοι. Εγώ έβαλα μπρος μερικά σχέδια για εξωτερικό αν πάνε όλα καλά.

Είναι θέμα επιβίωσης ,εγώ δεν θα κάτσω εδώ να φτάσω  τα 30 και να ειμαι ακόμα ανεργος

Δημοσ.

Μόνο καλο θα κάνει σε κάποιον νέο πλέον αν πάει εξωτερικό για δουλειά.

Δημοσ.

και γώ θα φύγω στο εξωτερικό αλλά άν γίνει τίποτε πρίν προλάβω να φύγω θα πάρω μέρος στα επισόδεια.. δεν κολώνω πουθενά

Δημοσ.

Άν αύριο το πρωί κλείσουν οι τράπεζες, τα σούπερ μάρκετ, οι καφετέριες, τα σουβλατζίδικα και όλα όσα θεωρούμε δεδομένα.. άν ο κόσμος ξεχυθεί στους δρόμους πανικόβλητος και αρχίσει να αντιδρά υστερικά..

έχετε σκεφτεί πώς θα αντιδράσετε?

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να κλείσουν οι καφετέριες και τα σουβλατζίδικα ακόμα και αν κυκλοφορούν tanks στους δρόμους.

Εσύ θα είσαι ο Ροβεσπιέρος ;

Η Μητρόπολη Αθηνών θα γίνει Temple of Reason. :P

• Like 1
Δημοσ.

Η Ελλάδα και η Βενεζουέλα έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες παγκοσμίως να χρεωκοπήσουν.. κάποιοι έχουν πειστεί ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει ήδη για την Ελλάδα.. 

Άν αύριο το πρωί κλείσουν οι τράπεζες, τα σούπερ μάρκετ, οι καφετέριες, τα σουβλατζίδικα και όλα όσα θεωρούμε δεδομένα.. άν ο κόσμος ξεχυθεί στους δρόμους πανικόβλητος και αρχίσει να αντιδρά υστερικά..

έχετε σκεφτεί πώς θα αντιδράσετε?

Φιλε γαμησετα φοβαμαι και εγω μη ξεσπάσει καμια εξεγερση με τα δυσκολα που έρχονται

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...