zoranb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Hoax, πως προκύπτει αυτό? Για ποιό λόγο να μαρκάρουνε τα κουδούνια και όχι μόνο σε μια πολυκατοικία?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δε μου φαίνεται λογικό να είναι κάποιου είδους "σινιάλο": αν, πράγματι, κόβουν κίνηση, θα βάλουν σημάδια που τα βλέπει ο καθένας; Δηλαδή, "σου τη στήνουμε, μεγάλε, αλλά ας σε υποψιάσουμε και λιγουλάκι, να 'χει και σασπένς η υπόθεση". Σπάσιμο νεύρων, βανδαλισμός, ένα σωρό λογικές εξηγήσεις, πολύ πιθανότερες από το να χαράζουν τα κουδούνια διαρρήκτες γιατί... έτσι. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Εμείς έχουμε έναν που είδε μια γρατζουνίτσα στο δικό του όνομα και τα χάραξε όλα μετά για να ...γλιτώσει! 5
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Γρήγορο ψάξιμο: "ρεπορτάζ" του ΤV100 Thessaloniki, το Σωτήριο Έτος 2012, ανάρτηση σε ένα blog και επόμενο αποτέλεσμα... αυτό εδώ το νήμα. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. 4
anwnymh29 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Εμενα το θεμα μου σε περιπτωση που μου πει καποιος σπιτι και ειμαι μεσα ειναι πως θα τον πεισω οτι δεν εχω μια..θα με σκοτωσει απο τα νευρα του!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Γρήγορο ψάξιμο: "ρεπορτάζ" του ΤV100 Thessaloniki, το Σωτήριο Έτος 2012, ανάρτηση σε ένα blog και επόμενο αποτέλεσμα... αυτό εδώ το νήμα. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Αυτό ακριβώς λέω... Στην πολυκατοικία μας ας πούμε, το αρχικό σημάδι ήταν μια γρατζουνιά από κάποιον που προσπάθησε να ξεκολλήσει αυτοκόλλητη ειδοποίηση courier. Ε το είδε μετά ο ψυχάκιας και τα γρατζούνισε όλα για να μπερδέψει τους κακούς κλέφτες...
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δε μου φαίνεται λογικό να είναι κάποιου είδους "σινιάλο": αν, πράγματι, κόβουν κίνηση, θα βάλουν σημάδια που τα βλέπει ο καθένας; Δηλαδή, "σου τη στήνουμε, μεγάλε, αλλά ας σε υποψιάσουμε και λιγουλάκι, να 'χει και σασπένς η υπόθεση". Σπάσιμο νεύρων, βανδαλισμός, ένα σωρό λογικές εξηγήσεις, πολύ πιθανότερες από το να χαράζουν τα κουδούνια διαρρήκτες γιατί... έτσι. Αυτο. Ασε που απο οποια πλευρα και αν το δεις ειναι παραλογο. Δηλαδη αν θελουν να "μαρκαρουν" το διαμερισμα του Ταδοπουλου στην οδο Τρελας 13, πρεπει να το κανουν στο κουδουνι? Δε γινεται ευκολοτερα με εναν χαρτη ή ενα χαρτι/λιστα ξερωγω? Επισης, να το μαρκαρουν γιατι? Σε περιπτωση που περνανε randomly απο τη γειτονια για να πανε για φαγητο, περνωντας να δουν το κουδουνι και να θυμηθουν πως ειναι υποψηφιο θυμα? Δε στεκει... Εντιτ: Παντως απο τοτε που πρωτοειχα διαβασει για αυτο το hoax, αναρωτιομουν αν καποιος θα μαρκαρε random κουδουνια καθαρα για το χαβαλε.
leftermann Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Παραμύθια της Χαλιμάς... Κυριολεκτικά μιλάω, προχθές τα διαβάζαμε. Ο αρχηγός των 40 κλεφτών όταν εντόπισε το σπίτι του Αλή Μπαμπά το μάρκαρε με έναν άσπρο σταυρό στην πόρτα, για να στείλει τα παληκάρια του να τον γ@μήσουνε. Όμως ο παραγιός του Αλή Μπαμπά τον πήρε πρέφα και πήρε άσπρη μπογιά και έκανε άσπρους σταυρούς σε όλα τα σπίτια της πόλης, έτσι οι 40 κλέφτες δεν βρήκαν το σπίτι και ο Αλή Μπαμπά την γλίτωσε! Κι εμάς εδώ κάτω στην πυλωτή έχε ζωγραφίσει κάποιος τσακαλάκος κάτι, σαν αρχικά δυσδιάκριτα ξερωγώ, και είχαν χεστεί πάνω τους μερικοί, μας μαρκάρουν λέει για να μπουκάρουν και να μας ανοίξουν τα σπίτια κλπ.
παπι Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Επειδη εχει παρει διαστασεις το θεμα, νομιζω οτι απλα τρολλαρουν. 1
bedazzled Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Επειδη εχει παρει διαστασεις το θεμα, νομιζω οτι απλα τρολλαρουν. Είναι σαν τα Illuminati symbols. They're just fucking with ya!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Να προσέχετε πάντως, έτσι το άφησε κι ο Bilbo και κατέληξε να τρέχει σε βουνά με δράκους... 1
Dannie Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Εγω ειχα δει καποια σημαδια στο κουδουνι μου(βεβαια υπηρχαν και σε αλλα) κατω στην εισοδο και τι εκανα πηρα κατι κοφτερο και εκανα διαφορα σχεδια σε ΟΛΑ τα κουδουνια οποτε ειναι ενας αχταρμας τωρα.Υπηρχε μια παυλα εγω εκανα σχεδιο διεση κ.τ.λ... Χτες το απογευμα χτυπαγε το κουδουνι μου αβερτα. Βγαινω στο μπαλκονι να δω τι παιζει γιατι επεμενε, ηταν μια κυρια με φυλλαδια απο ταχυφαγειο. Της λεω να τ αφησει απ εξω, επεμενε να μπει μεσα να τ αφησει, οποτε απλα ξαναμπηκα στο σπιτι και την αγνοησα.Τη λυπηθηκα γιατι εριχνε και ψιλοβροχο, αλλα μπορουσε απλα να τ αφησει στην πορτα χωρις να αναστατωσει μια πολυκατοικια. Δεν ξερω αλλα οταν τους πετυχαινω παιρνω τηλεφωνο στο καταστημα λεω οτι γεμισε ο τοπος φυλλαδια απο το καταστημα και οτι διεδωσα οτι καποιοι επαθαν δηλητηριαση απο το μαγαζι του και το κλεινω.... Εμείς έχουμε έναν που είδε μια γρατζουνίτσα στο δικό του όνομα και τα χάραξε όλα μετά για να ...γλιτώσει! Μηπως μενουμε στην ιδια πολυκατοικια... Αυτό ακριβώς λέω... Στην πολυκατοικία μας ας πούμε, το αρχικό σημάδι ήταν μια γρατζουνιά από κάποιον που προσπάθησε να ξεκολλήσει αυτοκόλλητη ειδοποίηση courier. Ε το είδε μετά ο ψυχάκιας και τα γρατζούνισε όλα για να μπερδέψει τους κακούς κλέφτες... Οχι και ψυχακιας...
kage Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Αν και θεωρω οτι τα σημαδια ειναι μεταφραση απο site εξωτερικου
idomeneas7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 https://www.google.gr/search?q=αυτα+ειναι+τα+σημαδια+που+αφηνουν+οι+κλεφτες&rlz=1Y3GQQX_elGR542GR542&prmd=vni&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiyz8Tk_LjLAhXqZpoKHX-UAxgQ_AUICSgD&biw=360&bih=615 Χλωμο να ισχυουν ακομη ίσχυαν ποτέ. φιξντ Εκτός κι αν οι κλέφτες είναι πολύ αλληλέγγυοι επαγγελματίες που θέλουν πάνω από όλα να εξυπηρετήσουν τον συνάδελφο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Οχι και ψυχακιας... Άντε "αφελής" τότε για να μην πω τίποτα πιο "βαρύ"! Δηλαδή τώρα που έχουμε ένα γρατζουνισμένο panel στα κουδούνια μας, είμαστε ασφαλείς από τους κλέφτες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα