durutti Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Απορια που δεν μπορουσα να ρωτησω αλλου. Σε μια αποθηκη που νοικιαζα παλαιοτερα μου εχουν αφησει παρα πολλα ελαστικα αυτοκινητου. Πολλα ομως οχι 5-10-20... Ο ενοικιαστης ηλπιζε να τα πουλησει 'η κατι τετοιο. Προφανως εχει εξαφανιστει. Με ενα μικρο ψαξιμο στο νετ διαβαζω οτι μπορει καποιος να πληρωνει για αυτα αν ειναι σε καλη κατασταση μεχρι και να χρειαστει να πληρωσω εκτος απο τη μεταφορικη και για την ανακυκλωση. Δηλ καποια εταιρεια που θα της τα παω να μου ζητησει και χρηματα. Εχει κανεις καποια ιδεα πανω στο θεμα? Ξαναλεω μιλαω για πολλα πχ 1 φορτηγο ελαστικα μαλλον οχι σε πολυ κακη κατασταση.
haris_216 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Αν και θα είμαι off topic αφού δεν απαντάω στο ερώτημά σου, πριν κάνεις οτιδήποτε σιγουρέψου ότι είσαι καλυμμένος νομικά αναφορικά με το να πετάξεις/πουλήσεις/ανακυλώσεις κάτι που δεν σου ανήκει. Οτιδήποτε είναι στην αποθήκη που νοίκιαζε κάποιος του ανήκουν και κανονικά δεν έχεις καν δικαίωμα να μπεις μέσα, εκτός αν έχετε λήξει (γραπτώς) το όποιο συμβόλαιο υπήρχε μεταξύ σας.
moure Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Βρες μαγαζιά που πουλάνε μεταχειρισμένα ελαστικά . Πάρε 3-4 ελαστικά ως δείγμα να τα δουν αν έχουν ψωμί. Το ότι είναι σε αποθήκη είναι καλό γιατί δεν θα έχουν καεί απο τον ήλιο. Αν αξίζουν τα ελαστικά θα πουληθούν σίγουρα γιατί λόγω κρίσης πολλοί παίρνουν μεταχειρισμένα ελαστικά. Αν είναι σε κακή κατάσταση την πάτησες...
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Φωναξε το αφεντικό απο ενα γειτονικό βουλκανιζατερ, και ρωτα τον, πρωτα ομως δες την ημερομηνία ληξης που εχουν επάνω
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Κάψ'τα λίγα λίγα, δεν θα σε καταλάβει κανείς! Πέρα από την πλάκα, η ιδέα για τα μαγαζιά που πουλάνε μεταχειρισμένα καλή ακούγεται, αν και θα στα πάρουν τζάμπα πιστεύω...σιγουρέψου και γι'αυτό που λέει ο haris, πρέπει να έχει περάσει κάποιος καιρός νομίζω.
nick#18 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Αν πανε υπερπιστεως στο τσαμπε, υπαρχει ενα mx5 πεινασμενο για λαστιχα εδω... 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Είχα πάει πριν μήνες σε ένα σεμινάριο για την παρασκευή μπετού από ανακυκλωμένα ελαστικά. Τώρα δεν ξέρω πως να σε βοηθήσω αλλά ψάξε google μήπως βρεις καμιά βιομηχανία που να ανακυκλώνει λάστιχα με αυτή την τεχνική και ρώτα τους αν δέχονται να τα πάρουν.
bilya Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Βρίσκεις εναν γύφτο κ θα κανονίσει αυτος την μεταφορά στον Ασπρόπυργο 1
Soufesis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Βρίσκεις εναν γύφτο κ θα κανονίσει αυτος την μεταφορά στον Ασπρόπυργο Δεν θα έβαζα ποτέ γύφτο στην περιουσία μου... 1
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ξαναλεω μιλαω για πολλα πχ 1 φορτηγο ελαστικα μαλλον οχι σε πολυ κακη κατασταση. Αν αξίζουν κάτι μπορείς να τα πουλήσεις, είτε μαζικά σε κάποιον έμπορο/βουλκανιζατέρ, είτε σε ιδιώτες(μέσω car.gr πχ). Αν δεν αξίζουν τίποτα μπορείς να τα δώσεις για ανακύκλωση, υπάρχουν δεκάδες εταιρείες όπως: http://ecoelastika.gr/ http://www.herco.gr/ http://ecorec.gr/ Αν σου ζητήσουν να πληρώσεις κιόλας, καλύτερα να πετάς 4-5 κάθε φορά σε κάδο. Μην σκεφτείς καν να τα κάψεις!
sphinxgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Αν είναι με ημερομηνία κατασκευής (DOT) >4 ετών μάλλον δεν είναι για χρήση.
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Αν είναι με ημερομηνία κατασκευής (DOT) >4 ετών μάλλον δεν είναι για χρήση. Λόγω κρίσης πολύς κόσμος πληρώνει για να του βάλουν λάστιχα του 07-09'.
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Τόσο παλιά είναι ασφαλή; Εγώ 2.5 χρονών είχα βρει και φοβήθηκα να τα βάλω...
41ex Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Είσαι σίγουρος ότι είναι δικά σου? Ο ενοικιαστής πώς έφυγε, κάνατε λύση μίσθωσης, του έκανες έξωση ή απλά εξαφανίστηκε? Αν έγινε λύση μίσθωσης και στα άφησε τότε όντως είναι δικά σου και τα κάνεις ότι θέλεις. Αν έγινε έξωση με δικαστικό επιμελητή τότε τα πράγματα είναι καταγεγραμμένα και δεν μπορείς να τα δώσεις (τουλάχιστον όχι άμεσα). Αν απλά εξαφανίστηκε πάλι δεν μπορείς να μπεις έτσι και να τα πάρεις ρώτα ένα δικηγόρο να σου πει τη διαδικασία που πρέπει ν’ ακολουθήσεις.
durutti Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 πολλες απαντησεις και σας ευχαριστω. κατα 1ον το συμβολαιο εχει ληξει αφου δεν πληρωνε ουτε πριν φυγει. Λυση μισθωσης κανονικα, τον πηρα και τηλ μπας και ειχε καμια ιδεα τι να τα κανω( αφου ειχε πει θα το αδειασει ο ιδιος) κι αρχισε τα κλασσικα "μα μου σε 1μηνα σε 1 χρονο θα κανω μια δουλεια θα ανοιξω κατι) Ο ιδιος λεει δεν ειναι για πεταμα κατα 2ον τηλεφωνησα σε εταιρειες ανακυκλωσης που βρηκα στο ιντερνετ.. μεταφορικα δικα μου και 50 εως 100 ευρω ο τονος.. να πληρωσω...Και οταν ανοιξει το εργοαστασιο ανακυκλωσης.. 3ον τα ελαστικα ειναι για φορτηγα δεν κουβαλιουνται ευκολα ακομα και 1-1. Σε ποιον να τα εδειχνα για να μου πει αν ειναι για πεταμα 'η οχι. Αν καταλαβατε να μην πληρωσω θελω κυριως οχι να βγαλω.. Και σε αθιγγανους και σε οποιον να ειναι θα τα εδινα , αν μπορουσαν να βγαλουν και κανενα φραγκο κι οχι απο εμενα ακομη καλυτερα.. Ασε που η αποθηκη ειναι σε περιοχη που εχει ηδη αρκετους.. Κι ακριβως φοβαμαι μην ξεκινησει καμια φωτια με τα ελαστικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα