kirileman Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Εκτός του εσωτερικού δίσκου, σε NAS, Onedrive και Mega.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Στο laptop και σε εξωτερικό δίσκο ο οποίος λειτουργεί σπάνια.
defacer Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Απο cloud υπαρχει κατι δωρεαν για 100gb η μονο με συνδρομη? Ο συνδυασμος δισκου και dvd ειναι ανεπαρκης? Όχι που να ξέρω, αλλά παίζουν κατα καιρούς διάφορα services/promotions τα οποία αν ψαχτείς μπορείς να καβατζώσεις. Π.χ. έχω 2 OneDrive accounts με > 100 GB έκαστο από κάτι θεωρητικά US-only promo του Bing. Πάντως 100gb με $2 το μήνα είναι τόσο αστείο το ποσό που δεν υπάρχει λόγος να μη το πληρώσεις αν θα το χρησιμοποιήσεις. Ο συνδυασμός physical media θα έλεγα πως ναι, είναι ανεπαρκής. Ειδικά τα dvd πλέον λόγω χωρητικότητας και δυσκολίας διαχείρισης (τράβα ψάχνε αν έχεις το τάδε αρχείο και που είναι) δε θα τα εξέταζα καν για πρακτικούς λόγους. Μη πρακτικό = δε θα το χρησιμοποιείς πολύ φανατικά = κακό fit για backup όπου πρέπει να είσαι φανατικός. Προσωπικά τα σημαντικά πράγματα τα έχω σε εσωτερικό σκληρό, εξωτερικό σκληρό και 2xCloud. 2
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Εγω που χρειαζομαι 7 terabytes αποθηκευτικού χώρου ,ποιες cloud εταιρίες υπάρχουν?
defacer Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 CrashPlan, $5 το μήνα unlimited χώρος. Αλλά είναι υπηρεσία backup, όχι cloud drive. Τη χρησιμοποιώ χρόνια, κανένα πρόβλημα. Κατά τα άλλα spoiler alert, δε χρειάζεσαι 7TB. Τις ταινίες δε θα τις πάρεις στον τάφο, πιο πιθανό είναι πως σε μερικά χρόνια που θα βγει το νέο καλύτερο φορμάτ όλα αυτά θα τα πετάξεις όπως πετάξαμε στο παρελθόν τα dvdrip. 3
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Επίσης μπορώ να αγοράσω και τίποτα τετοιο για να αποθηκευω τα δεδομένα μου ταινίες video game σειρες κτλ? https://www.skroutz.gr/c/894/file-servers.html
Glikos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Se hdd στο desktop. Στο laptop σπάνια να κρατήσω αρχεία. Επίσης σε μερικά USB sticks και σε dvd διότι είμαι της παλιάς σχολής.
fylatos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 2 external hdds rugged, cloud, 4 συσκευές με mirrored αρχεία οι 2 off site.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 CrashPlan, $5 το μήνα unlimited χώρος. Αλλά είναι υπηρεσία backup, όχι cloud drive. Τη χρησιμοποιώ χρόνια, κανένα πρόβλημα. Κατά τα άλλα spoiler alert, δε χρειάζεσαι 7TB. Τις ταινίες δε θα τις πάρεις στον τάφο, πιο πιθανό είναι πως σε μερικά χρόνια που θα βγει το νέο καλύτερο φορμάτ όλα αυτά θα τα πετάξεις όπως πετάξαμε στο παρελθόν τα dvdrip. με αυτό του crash plan μπορώ να έχω οποιδηποτε στιγμή πρόσβαση σε μια ταινία πχ.?Να μπαίνω στο φακελο ,να κάνω διπλο κλικ και να παίζει στο computer μου κατευθείαν?
defacer Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 με αυτό του crash plan μπορώ να έχω οποιδηποτε στιγμή πρόσβαση σε μια ταινία πχ.?Να μπαίνω στο φακελο ,να κάνω διπλο κλικ και να παίζει στο computer μου κατευθείαν? Nope. Γι' αυτό είπα είναι για backup και όχι για cloud drive.
Unabomber Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Τα work files σε 2 x Qnap 24αρια , 2 encrypted cloud accounts(SpyderOak & Tresorit) και 4 external hdd's. photos&music σε ενα nasaki.... 1
kathytherion Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ωραιες ιδεες ακουω μεχρι στιγμης. Τα αρχεια που θελω να διαφυλαξω ειναι κυριως πολλες φωτογραφιες και βιντεο προσωπικα, και η ηλεκτρονικη μου βιβλιοθηκη. Για ταινιες και μουσικη δεν αγχωνομαι τοσο γιατι ανα πασα στιγμη τα ξαναβρισκω. Μεχρι στιγμης εγραφα δισκακια dvd και ειχα κ εναν εξωτερικο εδω κ εκει, καθως και το βασικο υπολογιστη οπου τα αποθηκευα εκει...
andreapaog328 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 external hdd/portable hdd και τα σημαντικά που χρειάζομαι πιο συχνα σε dropbox
ApSiMan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Εσείς με το Onedrive δεν έχετε πρόβλημα με το μέγεθος των filenames? Πήγα να ανεβάσω κάτι web app projects που τα filenames πήγαιναν πάνω από 256 χαρακτήρες και έφαγα πανηγυρικά άκυρο. (είναι όντως θέμα του onedrive το συγκεκριμένο) Τα προσωπικά/δουλειάς σε usb stick(s), dropbox & mega τα δουλειάς (της μίας) στο εταιρικό google drive που έχουμε & σε σκληρό nas προσωπικά μόνο (φωτογραφίες κλπ) μόνο σκληρούς ταινίες/σειρές/μουσική σε ένα δίσκο μόνο στο πι-τσι
Pokemon640 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 USB 3.0 64gb στικάκι για τα μικρά αρχεία, και αν είναι πολλά, με ένα dock κάνω clone το δίσκο σε έναν άλλο δίσκο και τον έχω στο ράφι. Κατά τα άλλα spoiler alert, δε χρειάζεσαι 7TB. Τις ταινίες δε θα τις πάρεις στον τάφο, πιο πιθανό είναι πως σε μερικά χρόνια που θα βγει το νέο καλύτερο φορμάτ όλα αυτά θα τα πετάξεις όπως πετάξαμε στο παρελθόν τα dvdrip. Υπάρχουν έργα/ταινίες που δεν της ξαναβρήκα, και ευτυχώς ποτέ δεν σβήνω αρχεία. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα