βασίλης33 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 όταν λέω θα της πέταγα 20άρικο ήταν μεταφορικό (κι ο ποιό ανόητος θα το κατάλαβε) απο εκεί και πέρα θεωρώ οτι δέν θα ήταν σοβαρό άτομο μιάς και για να κάνει κάποια εκεί πέρα κάτι τέτοιο το λιγότερο θα έκανε για να το δείχνει... και για να το καταλάβεις καλύτερα όχι στο δρόμο αλλά στο κρεββάτι.... δεδομένου λοιπόν οτι (προσωπική άποψη) δέν θεωρώ μία γυναίκα σοβαρή έχοντας κάτι τέτοιο αιδίο της απλά για να το "έχει" και θεωρώντας οτι είναι ποιό ελευθέρων ηθών δέν θα την έπερνα ποτέ στα σοβαρά. καλώς η κακώς ανήκω στους άντρες αυτούς που δέν τους κάνουν άντρες τα γεννητικά τους όργανα αλλά η στάση τους και η συμπεριφορά τους απέναντι στους άλλους και εννοείται στις γυναίκες. αυτηχώς δέν είμαι άντρας που θα πάω με όποια κι όποια και αυτή που θα πλαγιάσει μαζί μου θα είναι σοβαρό άτομο τουλάχιστων έτσι θα δείχνει. οπότε με κάποια κριτήρια που έχω άν δώ κάτι τέτοιο απλά θα το αποφύγω. *σίγουρα δέν θα μου καθόντουσαν τέτοιες γυναίκες γιατί πρώτα δέν θα τους καθόμουν εγώ... δέν ξέρω ίσως φταίει που δέν κάνω χαλάουα στο στήθος...
Iris_89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 όταν λέω θα της πέταγα 20άρικο ήταν μεταφορικό (κι ο ποιό ανόητος θα το κατάλαβε) απο εκεί και πέρα θεωρώ οτι δέν θα ήταν σοβαρό άτομο μιάς και για να κάνει κάποια εκεί πέρα κάτι τέτοιο το λιγότερο θα έκανε για να το δείχνει... και για να το καταλάβεις καλύτερα όχι στο δρόμο αλλά στο κρεββάτι.... δεδομένου λοιπόν οτι (προσωπική άποψη) δέν θεωρώ μία γυναίκα σοβαρή έχοντας κάτι τέτοιο αιδίο της απλά για να το "έχει" και θεωρώντας οτι είναι ποιό ελευθέρων ηθών δέν θα την έπερνα ποτέ στα σοβαρά. καλώς η κακώς ανήκω στους άντρες αυτούς που δέν τους κάνουν άντρες τα γεννητικά τους όργανα αλλά η στάση τους και η συμπεριφορά τους απέναντι στους άλλους και εννοείται στις γυναίκες. αυτηχώς δέν είμαι άντρας που θα πάω με όποια κι όποια και αυτή που θα πλαγιάσει μαζί μου θα είναι σοβαρό άτομο τουλάχιστων έτσι θα δείχνει. οπότε με κάποια κριτήρια που έχω άν δώ κάτι τέτοιο απλά θα το αποφύγω. *σίγουρα δέν θα μου καθόντουσαν τέτοιες γυναίκες γιατί πρώτα δέν θα τους καθόμουν εγώ... δέν ξέρω ίσως φταίει που δέν κάνω χαλάουα στο στήθος... Άρα μας λες πως κρίνεις τον άλλο από την εξωτερική εμφάνιση. Δεν είμαστε σε εποχή που τατουαζ και piercing τα έκαναν οι κατάδικοι ή τα αποβράσματα της κοινωνίας. 2
zio10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Άρα μας λες πως κρίνεις τον άλλο από την εξωτερική εμφάνιση. Δεν είμαστε σε εποχή που τατουαζ και piercing τα έκαναν οι κατάδικοι ή τα αποβράσματα της κοινωνίας. Όλοι το κάνουμε, συνειδητά ή ασυνείδητα σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. 2
βασίλης33 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Όλοι το κάνουμε, συνειδητά ή ασυνείδητα σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. έτσι ίριδα μήν προσπαθείς να μπερδέψεις αυτά που λέω... μίλησα συγκεκριμένα για το σκουλαρίκι στο αιδίο 1
Iris_89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 έτσι ίριδα μήν προσπαθείς να μπερδέψεις αυτά που λέω... μίλησα συγκεκριμένα για το σκουλαρίκι στο αιδίο Κι εγώ γι' αυτό λέω. Δηλαδή λες πως μπορείς να περνάς πολύ καλά με μία κοπέλα, να σου αρέσει κτλ, αλλά όταν έρθει η ώρα του σεξ κ δεις κάτι τέτοιο την απορρίπτεις. Zio άλλο να απορρίπτεις κάτι που το βλέπεις εκείνη την στιγμή χωρίς να ξέρεις οτιδήποτε άλλο, κι άλλο να σου αρέσει κάτι, να το συνεχίζεις μέχρι να βρεθεί αυτό το "ελάττωμα" και να το απορρίπτεις μόνο γι' αυτό. 2
Norone92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Το ότι μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς γιατί έχει κάνει κάποιος piercing σε οποιοδήποτε σημείο (στο αιδοίο στη συγκεκριμένη περίπτωση) για 'μένα είναι τελείως λάθος. Είναι το πιο εύκολο να προσπαθούμε να δώσουμε εξήγηση σε κάτι που δε γνωρίζουμε - και συνήθως πέφτουμε πολύ έξω. Δε λέω ότι εμένα μ' αρέσει, αλλά είναι καθαρά θέμα γούστου, δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να του να δώσω εξήγηση και να το κρίνω. Και εν τέλη αν πρέπει να γδυθεί τελείως ώστε βλέποντας ένα piercing να καταλάβεις ότι είναι πιο "ελευθέρων ηθών" και δεν το έχεις καταλάβει από τη συμπεριφορά της πιο πριν, μάλλον υπήρχε λάθος αντίληψη από την αρχή. 2
Vapir Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 όταν λέω θα της πέταγα 20άρικο ήταν μεταφορικό (κι ο ποιό ανόητος θα το κατάλαβε) απο εκεί και πέρα θεωρώ οτι δέν θα ήταν σοβαρό άτομο μιάς και για να κάνει κάποια εκεί πέρα κάτι τέτοιο το λιγότερο θα έκανε για να το δείχνει... και για να το καταλάβεις καλύτερα όχι στο δρόμο αλλά στο κρεββάτι.... δεδομένου λοιπόν οτι (προσωπική άποψη) δέν θεωρώ μία γυναίκα σοβαρή έχοντας κάτι τέτοιο αιδίο της απλά για να το "έχει" και θεωρώντας οτι είναι ποιό ελευθέρων ηθών δέν θα την έπερνα ποτέ στα σοβαρά. καλώς η κακώς ανήκω στους άντρες αυτούς που δέν τους κάνουν άντρες τα γεννητικά τους όργανα αλλά η στάση τους και η συμπεριφορά τους απέναντι στους άλλους και εννοείται στις γυναίκες. αυτηχώς δέν είμαι άντρας που θα πάω με όποια κι όποια και αυτή που θα πλαγιάσει μαζί μου θα είναι σοβαρό άτομο τουλάχιστων έτσι θα δείχνει. οπότε με κάποια κριτήρια που έχω άν δώ κάτι τέτοιο απλά θα το αποφύγω. *σίγουρα δέν θα μου καθόντουσαν τέτοιες γυναίκες γιατί πρώτα δέν θα τους καθόμουν εγώ... δέν ξέρω ίσως φταίει που δέν κάνω χαλάουα στο στήθος... οπότε αν κατάλαβα καλά με προσβάλεις λέγοντας με ποιο ανόητο και απο τον ποιο ανόητο επειδή δεν κατάλαβα οτι τις είπες πουτάνες αλλα μεταφορικά μιλώντας πάντα. οκ δεκτό , δεν θεωρώ τον εαυτό μου πανέξυπνο , ίσως δεν κατάλαβα κάτι αυτονόητο για όλους. Όμως φιλική συμβουλή και αν θες με ακούς... άλλαξε λίγο τρόπο γιατι μπορεί εδώ απο το internet να μιλάμε χαλαρά και να μην τρέχει τίποτα, να μου λες αυτό όσο και να με αποκαλείς ηλίθιο νομίζοντας οτι μπορείς να με μειώσεις αλλα στην πραγματική ζωή , τόσο αυτή που θα της πέταγες το 20ρικο μεταφορικά , άρα θα την ξεφτίλιζες/άδειαζες με κάποιο τρόπο θα σου έσπαγε τα δόντια γιατι την προσέβαλες όσο κ εγώ θα σου ξερίζωνα το σαγόνι να δω αν μπορούσες να μιλήσεις και να με προσβάλεις επίσης. δεν σε απειλώ ούτε στο λέω επιθετικά , κουβέντα κάνουμε και καλό είναι βγαίνει και κάτι απο όλο αυτό. Σου ξεκαθαρίζω πως δεν έχω ενοχληθεί καθόλου απο αυτά που μου λες , δεν μπήκαμε σήμερα internet , θα μπορούσες ακόμα και πλάκα να κάνεις και είναι αποδεκτό , το πρόβλημα όμως θα είναι αν όντως αυτός είναι ο τρόπος σου που αντιμετωπίζεις αγνώστους , τότε ίσως να έχεις πρόβλημα. ποτέ μην κρίνεις τον άλλο απο την εξωτερική εμφάνιση , μπορεί να βρεις την ποιο σεμνή γκόμενα εμφανισιακά και να σου βγει η χειρότερη του δρόμου. Φιλικά στο λέω , δεν έχω λόγο να σου πω οτι δεν υπάρχει θέμα μεταξύ μας, αλλα είναι η αλήθεια 1
βασίλης33 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 έχεις δεί πολλές σεμνές η σωστές γυναίκες με σκουλαρίκι στο μουνί τους? λέω λοιπόν οτι άν ανακάλυπτα κάτι τέτοιο θα έφευγα με ελαφρά πηδηματάκια.... (συνήθως έχεις πάρει μία γεύση απο τον τρόπο που μιλάει συμπεριφορά κτλ) εκτός και άν έχεις γνωρίσει πολλές... πάσο. εγώ στα 33 μου χρόνια δόξα το θεό καμία ίσως γιατί απευθύνομαι σε άλλου είδους γυναίκες νομίζω είμαστε δημοκρατική χώρα και όλοι κρινόμαστε για τις πράξεις μας. εγώ λοιπόν γιατί να κρίνομαι απο εσένα για κάτι που δέν κατάλαβες κάν πώς το εννοούσα και που δέν σε αφορά κάν?? όταν κάποιος κάνει μία πράξη κρίνεται απο αυτήν μιλάς για το πώς αντιμετωπίζω τους αγνώστους την ίδια ώρα που δέν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα σε τούτη τη σελίδα σε κανέναν και πάνω σε μία άποψή μου/σχόλιο κάθεσαι και στήνεις ολόκληρη ιστορία για κάτι που ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΚΙΟΛΛΑΣ! συνεχίζεις να μου λές οτι θα μου ξερίζωνες (άκου πράγματα απο έναν ήρεμο άνθρωπο) το σαγόνι άν δέν θα μου άρεσε μία γυναίκα με σκουλαρίκι εκεί αλλά κατά τα άλλα εγώ είμαι ο επιθετικός που απλά είπα την γνώμη μου!!!
Lucifer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 καλώς η κακώς ανήκω στους άντρες αυτούς που δέν τους κάνουν άντρες τα γεννητικά τους όργανα αλλά η στάση τους και η συμπεριφορά τους απέναντι στους άλλους και εννοείται στις γυναίκες. έχεις δεί πολλές σεμνές η σωστές γυναίκες με σκουλαρίκι στο μουνί τους? για να μην μιλησω για κλειτοριδα.... αν εβλεπα τετοιο θεαμα θα τις ελεγα να ντυθει θα τις πεταγα κι ενα 20αρικο και θα εφευγα... Πολλά καράτια το λουκάνικο και δεν το φτάνουν οι πολλές. 5
Vapir Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 κοίτα δεν μ αρέσει κ εμένα , δεν πετάω απ τη χαρά μου, αλλα σίγουρα δεν θα την έκρινα απο αυτό κ μόνο.Πάντως γούστα ειναι αυτά και τα γούστα δεν έχουν σωστό κ λάθος , ο καθένας με τις προτιμήσεις του
Glikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Καλώς ή κακώς όλοι μας λίγο πολύ σχολιάζουμε κάποιον με κάτι "ασυνήθιστο" πάνω του. Όχι απαραίτητα κράξιμο. Καλοπροαίρετα. Ισχύει το "μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του". Από την άλλη όμως τα πράγματα είναι έτσι όπως δείχνουνε. Πιστεύω είναι ανάλογα το άτομο. 1
Valerie_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ότι γουστάρει κάνει ο καθένας στο σώμα του. Χωνέψτε το και γυρίστε το βλέμμα σας αλλού από ότι σας χαλάει. (Δεν έχω και δεν ψήνομαι να κάνω piercing) 3
Norone92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Για να απαντήσω στο αν ξέρω πολλές τέτοιες περιπτώσεις: Όχι, μόνο μία γνωρίζω με piercing στο συγκεκριμένο σημείο (δεν το έχω δει, αλλά μιλάμε για άτομο που τα έχει τα piercing και τα tattoo της). Δεν έχω ορίσει τη "σωστή γυναίκα" και ούτε πρόκειται, και ευτυχώς που γενικά δεν είμαι τόσο απόλυτος γιατί έχω κερδίσει πολλές καλές φιλίες λόγω αυτού. Γνωστούς και γνωστές με στυλ που θεωρείται εξεζητημένο έχω αρκετούς. Γιατί; Επειδή σαν άτομα αξίζουν και με το παραπάνω και ούτε με νοιάζει τί κάνουν πάνω τους ούτε αν θα με σχολιάζουν αν περπατάω μαζί τους στο δρόμο. Και εφόσον σε αφορούν τόσο οι γυναίκες, το ερώτημά σου το απάντησες μόνος σου. Τα δείγματα τα βλέπεις από την αρχή, η συμπεριφορά είναι αυτή που έχει σημασία! Το piercing δεν έχει να πει τίποτα παραπάνω για 'σένα που το βλέπεις, παρά μόνο αν σ' αρέσει ή όχι οπτικά. 3
Glikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μα δεν λέμε το αντίθετο. Οτι θέλει κάνει ο καθένας. Απλα κάτι μου θεωρούμε "extreme" πολλές φορές γίνεται αιτία σχολιασμού. Καλώς ή κακώς. Προσωπικά μου έχει τύχει να γνωρίσω άτομα με κάτι "unusual" πάνω τους και να είναι και μαμώ τα άτομα. Και άτομα που να φαίνονται στην πένα και να ειναι σκατοχαρακτηρες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις