βασίλης33 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Χωνέψτε το και γυρίστε το βλέμμα σας αλλού από ότι σας χαλάει. αυτό έχει γίνει πρό πολλού... 1
the other one Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Το χειρότερο πάντως πρέπει να ναι γλώσσα και μάτι. Αυτά τα 2 δε μπορώ να τα διανοηθώ.
Valerie_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Σοβαρα τρυπανε και δαχτυλα; υπαρχει λογος;Και το λαιμό πίσω, κάτω από τα μαλλιά
d_gkal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Σοβαρα τρυπανε και δαχτυλα; υπαρχει λογος; https://www.google.gr/search?q=finger+piercing&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjFzK3wrLvLAhWnIpoKHZCEBLgQ_AUIBygB&biw=1280&bih=697 για τα παντα υπαρχει λογος. προσωπικα ηθελα να κανω στο φρυδι και στη γλωσσα. το τελευταιο διαστημα σκεφτομαι στη ρωγα. τωρα ομως στα ~30... ειναι αργα... βεβαια δεν εχω κανει τιποτα. ουτε στο αυτι!
βασίλης33 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 το πραγματικά ποιό ακραίο που έχω δεί (σε βίντεο) είναι μία μόδα διαχωρισμού της γλώσσας με μία μικρή αναισθησία και με 10 περίπου συνεδρίες κάποιοι αναλαμβάνουν να κάνουν διαχωρισμό της γλώσσας έτσι ώστε στο τέλος να λειτουργούν ουσιαστικά σάν δύο αυτόνομες! μάλιστα υπήρχε και βίντεο στο youtube που έδειχνε την όλη διαδισκασία 1
Glikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 το πραγματικά ποιό ακραίο που έχω δεί (σε βίντεο) είναι μία μόδα διαχωρισμού της γλώσσας με μία μικρή αναισθησία και με 10 περίπου συνεδρίες κάποιοι αναλαμβάνουν να κάνουν διαχωρισμό της γλώσσας έτσι ώστε στο τέλος να λειτουργούν ουσιαστικά σάν δύο αυτόνομες! μάλιστα υπήρχε και βίντεο στο youtube που έδειχνε την όλη διαδισκασία Tongue split. Τραγικό. Δεν βρίσκω τον λόγο. Από την άλλη, ίσως βοηθάει στο oral 2
zio10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ο λόγος για τους περισσότερους είναι να νιώσουν διαφορετικοί και να σχολιαστούν, να ασχοληθεί μαζί τους ο κόσμος. 5
Valerie_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Υπάρχουν και χειρότερα, βλέπε scarification.Ποιο είναι αυτό; Που γδέρνουν το δέρμα σε διάφορα σχέδια; Πωπω οπότε το βλέπω αυτό φαντάζομαι μια ενδεχόμενη μόλυνση.
Vapir Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ποιο είναι αυτό; Που γδέρνουν το δέρμα σε διάφορα σχέδια; Πωπω οπότε το βλέπω αυτό φαντάζομαι μια ενδεχόμενη μόλυνση. η μόλυνση είναι bonus, θα έχει αποτέλεσμα περισσότερο βάθος και χρώμα! χαχαχα, οκ το googlαρα κ σιχάθηκα
Glikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Το γοογλαρα και έπεσα πάνω σε μια φωτο με έναν τύπο που είχε γδάρει τα μαγουλα του σε στυλ joker. Πωω ημαρτον. Γιατί???
Unabomber Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 3 years ago, ειχα γνωρισει μια κοπελα σε ενα speed date... Short story mode: Μειναμε μαζι almost 1 year, ειχε piercing στο επιμαχο σημειο και στην δεξια nipple... Η κοπελα ειχε Phd στην molecular biology και δουλευε σε research team στο Florida international Uni. To sum up... Δεν εχουν μονο οι "κακες" κοπελες piercings σε "παραξενα" μερη του body τους. 2
kat kat Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ευτηχως μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει καποιο θεμα με τρυπιματα σε περιεργα σημεια... μονο αφαλο που μου αρεσε αν και δεν τρελαθικα κιολλας μετα κλασικσ μυτη κτλ.... πρωσοπικα αν βρισκομουν με γυναικα και ανακαλυπτα τρυπημενες ρωγες θα ξενερωνα. δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου αρεσει σαν εικονα... για να μην μιλησω για κλειτοριδα.... αν εβλεπα τετοιο θεαμα θα τις ελεγα να ντυθει θα τις πεταγα κι ενα 20αρικο και θα εφευγα... Μισογύνης much????? 1
Glikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Παιδιά γούστα είναι. Ο καθένας ότι θέλει κάνει. Αρκεί να υπάρχει αλληλοσεβασμός
Προτεινόμενες αναρτήσεις